עבור לתוכן

אשכול תאריכי יציאות משחקים (מעודכן ל- 02/01)

Featured Replies

פורסם

א. הטריילר הזה מכיל ספויילרים למשחק השני?

ב. יש! יש! יש! רק חבל שעדיין לא התחלתי את השני....

• תגובות 1.2k
  • צפיות 424.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא, זה סתם סרטון, אין משחקיות או משהו[br]פורסם בתאריך: 16.06.2010 בשעה 23:21:49

^^

DarkSiders 24 June 2010

Singularity 29 June 2010

Need For Speed World Online 30 June 2010

איך המשחקיות ב Darksiders?

פורסם

ב AC שהוכרז עכשיו, הם ישתמשו באותו DRM כמו של הקודם?

פורסם

אין סיבה שלא.

פורסם

יש סיבה- זה חרא של דבר. אני מאוד מתלבט אם לקנות את המשחק הזה, ואם לא היה את הDRM הזה הסיכויים היו הרבה יותר גבוהים.

פורסם

בכל המשחקים שלהם יהיה את ה DRM הזה, אין מה לעשות :nixweiss: בעבר הייתה בעיה דמה גם עם EA, אנשים היו קונים את המשחק ואז פורצים אותו :screwy: זה היה פתרון כל כך נפוץ שניראה לי שפעם אחת UBISOFT השתמשו בקראק של RELOADED כפיתרון לבעיה שהייתה עם מנגנון ה DRM שלהם :lol:

פורסם

"--------------------------------------------

Dead Space 2 No PC Version"

מה????????? אני רואה את זה בסוף הרשימה

הולך לבדוק אם יש אמת בדבר

אני לא מאמין שאין גרסה למחשב

לראשון היה אז למה שלשני לא תהיה

הולך לבדוק

עריכה"

לפי GT בפלטפורמות מופיע PC

Platforms: PC, PlayStation 3, Xbox 360

פורסם

הודיעו לו מזמן שכן יוציאו גירסה למחשב, יכול להיות שלא עדכנו או שהמשחק מופיע פעמיים.

פורסם

חדשות טובות, יש אישור ל Dungeon Siege 3.

חדשות רעות, Dungeon Siege 3 לא מפותח על ידי Gas Powered, את מקומם תתפוס Obsidian (שוב הם?!?!?).

http://kotaku.com/5557262/obsidian-takes-on-dungeon-siege-3

הוא גם יצא לקונסולות :kopfpatsch: בעזרת השם הם ילכו בדרך של BIOWARE ו DRAGON AGE ולא יהרסו את גירסת המחשב.

זה יכול להיות גם שיוני לטובה (תזכרו את SPACE SIEGE הכושל של GAS POWERED GAMES) אם למשחק תהיה עלילה סוף סוף והוא יהיה מתוחכם יותר.

שיהיה יותר כמו KOTOR 2/NWN 2 ולא כמו אלפא פרוטוקול החדש שלהם.

לא.

אבל אל תבנה על זה לפני Q4 2012

הם עוד בשלבים מוקדמים מאוד של הפיתוח

זה פשוט ביזיון שאחרי שנים של פיתוח הם עדיין בשלבים מוקדמים מאד עם משחק שמבוסס על טכנולוגיה נחותה שמלפני 3- 4 שנים בכל מקרה.

בזמן כזה הוציאו פרוייקטים גדולים וקשים יותר (משחקי AAA מובילים).

ההתנהלות של בליזארד לא מובנת.

פורסם

GAS POWERED GAMES חברה מצויינת עם רקורד מרשים, מרבים המשחקים שלהם היו טובים - מצויינים, הרבה אנשים העדיפו על הקלילות של 2 המשחקים הקודמים על פני העומק והכבדות של NWN. נכון ש SPACE SIEGE היה כשלון אבל מאז החברה חזרה לעצמה והמשחקים הקודמים שלה זכו לביקורות טובות מאוד.

בליזארד עושים מה שבא להם, יש להם זמן, הם יודעים שגרפיקה פחות חשובה בסוג הזה של המשחק :nixweiss: הם גם ממש לא היחידים תיראה את VALVE ו ID, גם הן לא ממהרות לשום מקום :P

פורסם

VALVE עוד לא הכריזה על שום דבר (לעומת D3 שהוכרז מפני שנתיים לפחות והפיתוח התחיל עוד קודם לפי מה שזכור לי).

ו - RAGE של ID הוא פרוייקט הרבה יותר מורכב ושאפתני מ - D3 שהוא עם כל הכבוד רק H&S RPG קליל.

אם בגרפיקה בליזארד לא מחדשים ב - D3 אני לא רואה שהם גם מחדשים בתחומים אחרים יותר מדי לעומת הז'אנר, אז מה לוקח כל כך הרבה זמן ?

סתם מתעסקים שם בעניינים תפלים שמעקבים את הפיתוח לפי השערה שלי, משחקים דומים מחברות קטנות בהרבה שיש להן הרבה פחות עובדים יוצאים מהר יותר.

פורסם

זה לא שבסוף D3 יהיה כמו DNF :P אין להם למה למהר, המשחק יצא בסוף ואנשים יקנו אותו והוא יהיה הכי מושלם שאפשר.

פורסם

עוד משחקים לרשימה:

Grand Raid Offroad, משחק מירוצים מיוצרי FUEL השאפתני אך הבינוני.

Natural Selection 2, משחק FPS שהוא ממשיך את דרכו של מוד פופולארי ל - HL.

I'm not Alone.

ההרחבה ArmA II: Operation Arrowhead יוצאת ב - 29.6, באותו יום יוצא גם All Points Bulletin.

פורסם

יש סיבה- זה חרא של דבר. אני מאוד מתלבט אם לקנות את המשחק הזה, ואם לא היה את הDRM הזה הסיכויים היו הרבה יותר גבוהים.

חחח, כנראה שלא הבנת, הם עושים מה שטוב להם - לא מה שטוב לך.

נכון לעכשיו, ה-DRM מאט בצורה משמעותית את הפורצים.

פורסם

מאט אבל ממש לא עוצר. וחוץ מזה, אם זה הורס את המשחק - פחות אנשים קונים אותו, ומזה אכפת להם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים