עבור לתוכן

אשכול תאריכי יציאות משחקים (מעודכן ל- 02/01)

Featured Replies

פורסם

לא לוקח להם יותר מ3 שנים , הם פשוט לא עובדים עליו - הוא לא בסדר העדיפויות שלהם.

• תגובות 1.2k
  • צפיות 425.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עוד משחקים לרשימה:

Grand Raid Offroad, משחק מירוצים מיוצרי FUEL השאפתני אך הבינוני.

Natural Selection 2, משחק FPS שהוא ממשיך את דרכו של מוד פופולארי ל - HL.

I'm not Alone.

http://www.gamespot.com/news/6262184.html?om_act=convert&om_clk=morenews&tag=morenews%3Btitle%3B10

DEAD SPACE 2 הוכרז רשמית למחשב.

LEGIO, שוחרר.

מדובר במשחק אסטרטגיה בתורות שמזכיר מעט את KING'S BOUNTY, בינתיים הציונים לא משהו.

ההרחבה Dragon Age: Origins - Darkspawn Chronicles שוחררה.

ההרחבה ArmA II: Operation Arrowhead יוצאת ב - 29.6, באותו יום יוצא גם All Points Bulletin.

פורסם

החודש יוצא Singularity!!! ;D ;D ;D

פורסם

ידוע, יוצא ביום הולדת שלי :smile1:

היום דיברו עם אחד מהמפקים של המשחק ב KOTAKU, לצערי האינטרנט שלי כרגע חצי עובד אז א יכולתי לשמוע את השיחה ב LIVE (זה היה SOUND ONLY ובכל זאת הסטרימינג לא היה חלק).

פורסם

אולי המנהלים יארגנו קניה מרוכזת? יהיה בזה MP?

פורסם

ברור שיהיה MP. בניגוד למשחקים האחרונים של RAVEN למשחק הזה נתנו זמן פיתוח מספק ביותר (בין שלוש לארבע שנים), לא היו בעיות רציניות במהלך הפיתוח והוא כולו פותח על ידי RAVEN (גם ה SP וגם ה MP).

בקשר לקניה מרוכזת כניראה שלא יהיה. RAVEN בשנים האחרונות התקשו לישר קו עם שאר השוק ונישארו מאחור, החברה התקשת להוציא משחקי FPS לקונסולות ולא זכתה לחופש שניתן לה בעבר עם משחקים כמו SOF. אי אפשר להגדיר את המשחק הזה כקניה בטוחה, מדובר ב IP חדש שנדחה במשך יותר משנה וגם אין סביבו רעש כמו שהיה סביב משחקים כמו MW2 ו BFBC2.

בעזרת השם יהיה משחק טוב כמו המשחקים ש RAVEN עשו בעבר.

פורסם

IP חדש?? נראה לי שנסחפת קצת...

עד עכשיו מכל הסרטונים הוא נראה כמו עיצוב מחדש של Wolfenstein - לי זה נראה בדיוק אותו סגנון של משחק רק ששינו את הדמות ואת "היכולות" שלה.

פורסם

כניראה שלא התעמקת מספיק במשחק. כנס ל KOTAKU, תקרא על המשחק, תשמע את מה שהמפיק אמר היום בשיחה איתם ותחזור. הדימיון הקל בין המשחקים נובע מהפיתוח במקביל ב RAVEN (למרות שלא אותם אנשים פיתחו את המשחק, יש להם כמה צוותי פיתוח) ומזה שהם הקטינו הוצאות על ידי העברת דברים ממשחק אחד לשני (דברים/=עלילה, אני מדבר על דברים כמו המחשבים שניראים אותו דבר ב 2 המשחקים ועוד כל מיני דברים כאלה).

פורסם

חחח דימיון קל?? לפי מה שאתה מתאר הם העבירו הרבה דברים (כלומר עלילה לפי דבריך וכד' ) ורק שינו את השם... :lol: :lol:

עזוב , חבל לנהל על זה דיון שלם - אני מקווה שאני טועה כי אני רוצה שזה יהיה משחק טוב - נחיה ונראה כשהוא ייצא...

פורסם

אשמח אם תכליל את F1 2010 בנושא, אמור לצאת ברבעון השלישי של 2010.

מדובר על עוד משחק מבית היוצר של Codemasters שלדעתי הולך להיות לא פחות ממדהים.

פורסם

אם נזכה לשמוע משהו ב 2011 זה יהיה נס :P כרגע ניראה הגיוני שב 2012 נדע משהו (בכל זאת L4D ו PORTAL לא פותחו על ידי VALVE וגם משחקי ההמשך שלהם רק נעזרו במפתחים של VALVE).

אז ע"י מי הם כן פותחו?

והמשחק הזה באמת נראה חדשי עם כל מיני דברים חדשדישים, לא בידיוק כמו Wolfenstein

פורסם

L4D פותח על ידי המפתחים של CS (כיום חלק בלטי נפרד מ VALVE, בעבר היו ידועים כ TRS). פורטל מבוסס על משחק של קבוצת סטודנטים, VALVE ראו את המשחק המקורי והציעו לכל הקבוצה לבוא לעבוד ב VALVE, מהשיתוף הזה נולד PORTAL.

פורסם

אוף :-\

ידעתי שספטבר זה מוקדם מדי בשבילו אבל לא תיארתי לעצמי שתהיה דחייה כזאת גדולה.

פורסם

למישו יש מושג מה הולך עם דיאבלו 3?! ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים