עבור לתוכן

אשכול תאריכי יציאות משחקים (מעודכן ל- 02/01)

Featured Replies

פורסם

סרטון חדש של Singularity אחרי זמן רב שלא שוחרר שום סרטון עליו:

http://www.gametrailers.com/video/exclusive-last-singularity/64560

29.6.2010

הם נירגעו אם המידע שהם מוציאים על המשחק בגלל הדחיה המאוד גדולה (במקור היה אמור לצאת בחגים שנה שעברה). אם המשחק הזה לא יצליח זה יכול להיות הסוף של RAVEN, ואם המצב הרע של IW יכול גם לגרום לזה של ACTIVISION לא יהיו מפתחות רציניות יותר וכל המשחקים שלהם יהיו גרועים :P

• תגובות 1.2k
  • צפיות 424.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האמת , יכול מאוד להיות שהמשחק הזה יהיה טוב אבל גם יכול להיות שהוא יכשל נחרצות.

כבר עכשיו אומרים שהוא יותר מידי דומה לWolfstein - הרבה מהאלמנטים של המשחק ממש מזכירים אותו.

פורסם

מהיום ש RAVEN הראו את המשחק כולם אמרו שזה שילוב של WOLF, TIMESHIFT ו BIOSHOCK, אם הם יעשו את זה טוב זה יהיה משחק מצויין. הדיומין ל WOLF נגרם כתוצאה מפיתוח מקביל, הם זירזו את הפיתח של המשחקים על ידי העברה של מודלים ממשחק אחד לאחר (המחשבים דומים, הארגזים זה אותם ארגזים וכו').

הטריילר ניראה מאוד טוב, שנה שעברה הם הראו גיימפלאי של המשחק למבקרים שונים והביקורות היו חיוביות, אחרי זה נתנו להם עוד חצי שנה לפיתוח שזה גם טוב מאוד.

פורסם

אני מאד מחכה למשחק הזה, הגרפיקה נראית לא רע בכלל והשילוב של משחקיות סגנון TIMESHIFT אבל עם שיפורים לא קטנים והאווירה/עלילה שמזכירה את ביושוק זה שילוב מצוין לדעתי.

פורסם

גם אני מאוד מחכה לו בציפייה שהוא לא יהיה כשלון...

פורסם

התאריך של ARCANIA:GOTHIC 4 לא נכון, הייתי שם לו TBA 2010 כרגע.

פורסם

את Call of Duty 7 תשנה את השם שלו ל Call of Duty: Black Ops כי זה השם שיקראו לו.

דבר שני, תעשה אותו Q4 2010 כי אמרו שהוא יוצא בערך באותו חודש עם Crysis 2.

פורסם

את Call of Duty 7 תשנה את השם שלו ל Call of Duty: Black Ops כי זה השם שיקראו לו.

אפשר את המקור לזה בבקשה?

פורסם

הייתי מעדיף שהם יתרכזו בפיתוח משחקי הפעולה שלהם שלא שומעים עליהם כלום:

CHROME 2

DEAD ISLAND

WARHOUND

פורסם

הם רק מודיעים על משחקים חדשים, במקום זה שיתחילו להתמקד על משהו ולסיים לפחות משחק אחד :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים