עבור לתוכן

Torchlight- דיון ראשי

Featured Replies

פורסם

הודעת מעקב

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 65
  • צפיות 11.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ביקורת ראשונה למשחק:

90

RPGamer

With phenomenal music and great art direction, combined with an addictive combat system, it's hard to step away from the keyboard and mouse after the first floor.

http://www.rpgamer.com/games/other/pc/torchlight/reviews/torchlightstrev1.html

בנוסף ביקורת וידאו למשחק:

http://www.escapistmagazine.com/forums/read/6.151926

Bottom Line: Torchlight absolutely nails the formula that made Diablo so addictive. The combat feels satisfying, your pet companion is a welcome addition to the genre, and there are plenty of randomized dungeons to explore in the search of the rarest treasure there is. It might not have the depth (or variety of content) of a larger game, but $20 is more than a fair price - and it'll help soothe your twitchy index finger that longs for adventure, with Diablo III so far away. It's addictive and superbly well-made, and well worth the price.

Recommendation: $20 is a steal for this game. Get it.

פורסם

שיחקתי(כבר לבל 13) ואני מסכים עם הביקורת. ממכר מאוד!

רמה Normal קלה מהמוצפה(שהיא השלישית הכי קשה מתוך 4).

פורסם

http://en.wikipedia.org/wiki/Runic_Games

ממה שאני רואה כאן,כמה לא מפתיע,מקים הסטודיו שיצר את TORCHLIGHT הוא הוא זה שיצר גם את FATE,וזה מורגש כמובן..מדובר בעצם באותו משחק לחלוטין,עם רקע גראפי שונה במקצת...אבל,זה ממש לא אומר שזה רע,המשחק הזה,כמו FATE,לוקח את האלמנטים הממכרים והכיפיים ביותר ממשחקי דיאבלו ומציב אותם באריזה נגישה,פשוטה,צבעונית וממכרת..כמה פשוט ככה נהדר,ובהחלט עוזר במקצת להשכיח את העובדה שהאבאלה שלו(D3) יצא רק עוד איזה שנתיים-שלוש..

משחק נהדר,אם כי מסקרן אותי לדעת מדוע הוא לא קרא לו פשוט FATE2...האם זה בגלל שלFATE יש רפוטציה רעה מאיזושהי סיבה(לא נראה לי סביר,כי המשחק קיבל ביקורות נהדרות בזמנו והפך לסוג של קאלט אפילו),או שמא היה איזה סכסוך עם המפיצה,והיוצר נותר ללא זכויות יוצרים על הפרנצ'ייז(מה שאולי יסביר שבשנים האחרונות יצאו כמה חבילות הרחבה לFATE שיצא ב2004..).

פורסם

^^^

בביקורות אומרים בבירור :

האקשן דומה מאוד למה שהוצג בD3

מוזיקת הפתיחה מכילה אלמנטים מD1

המבנה נאמן לFATE

אני מקווה שהם יוציאו איזה דמו, כי זה ממש מרגיש כמו diablo 3 killer (או לפחות מנסה להיות...)

פורסם

זה לא D3 KILLER,עצם המושג הוא די אבסורד,והוא,בניגוד לאחרים,גם לא מתיימר להיות אחד.

אם כל משחק H&S נודע שיצא בשנים מאז D2 ניסה "לשפר את הנוסחא" ובסוף תמיד נכשל בצורה זו או אחרת,והשאיר אחריו בעיקר הבנה עד כמה D2 היה מהפכני ואדיר-TORCHLIGHT מראש לא מתיימר לפתח את הנוסחא,או לשנות אותה,או כל דבר אחר-הוא מגיע ישר ולעניין-יש פה מבוך עם מאות שלבים ואינספור מפלצות-תלך לשם ופשוט תהנה מהLOOTING הממכר. בלי יותר מדי רעש וצלצולים-פשוט,כיף וממכר.

הגראפיקה אכן מזכירה את זו של D3,אבל גם כאן קשה להגיד שהדבר מכוון-כיוון שגם FATE,שיצא לפני שחלמו בכלל על D3 היה עם גראפיקת CELL SHADE ציורית,ומכיוון שTORCHLIGHT הוא המשך פחות או יותר ישיר-אפשר להבין למה הם בחרו לשמור על האספקט הגראפי.

המוזיקה יכולה להזכיר את זו של דיאבלו המקורי כי המלחין של המשחק הוא גם אחד ממלחיני המוזיקה בדיאבלו-

"Audio

Diablo composer and sound designer Matt Uelmen also joined the team, creating original music and sound for the game.[24] Uelmen based his score on the pacing and context of the gameplay, which he observed even in very early playable builds of the game.[25] For the "Torchlight" town theme, Uelmen incorporated some elements reminiscent of his iconic "Tristram" theme from Diablo, but also tried to give it a distinctly different sound."

מויקי-

http://en.wikipedia.org/wiki/Torchlight

פורסם

יצא דמו שאפשר להוריד מסטים, שיחקתי בו, המשחק דומה מאוד לדיאבלו והעובדה שהוא פועל על המחשב הנייד שלי גורמת לי אושר רב

סך הכל משחק שנראה בהחלט חביב ושווה את מחירו (20$)

פורסם

יש משחק מלא ? או רק דמו ?

באתר שלהם מפרסמים שיש משחק מלא...

אפשר להוריד דמו לניסיון ?

פורסם

^^

יצא דמו שאפשר להוריד מסטים

המשחק הזה פשוט מעולה! אגב, כשעושים enchant לחפצים אצל הקוסם בעיר - לפעמים זה מצליח ולפעמים לא. איך זה עובד? מזל נטו? עשיתי אנצ'נט לחפץ מסוים, זה לא הצליח ונעלמו לי כל הבונוסים מהחפץ :'(

פורסם

השמירות במשחק הזה הן לפיצ'קפוינט? אין QUICK SAVE? איך יודעים מתי הוא שומר, לא ראיתי אינדיקציה לזה.

פורסם

לדעתי אין SAVE במשחק. גם אינני יודע מה קורה כשמתים(לא ב CORE MODE או איך שקוראים לזה)- כי לא קרה לי עדיין. LEVEL22.

פורסם

מה הכוונה "אין SAVE"? אז מה קורה כשאתה יוצא מהמשחק? מתחיל מההתחלה? אתה מבין שהתשובה הזו לא הגיונית.

פורסם

גגג

פורסם

^^

המשחק הזה פשוט מעולה! אגב, כשעושים enchant לחפצים אצל הקוסם בעיר - לפעמים זה מצליח ולפעמים לא. איך זה עובד? מזל נטו? עשיתי אנצ'נט לחפץ מסוים, זה לא הצליח ונעלמו לי כל הבונוסים מהחפץ :'(

זה נראה לי מזל, אבל לא אמורות להעלם התכונות אם זה לא מצליח, זה פשוט לא מוסיף משהו חדש

בקשר לשמירות אין לי מושג מה קורה אם יוצאים כשאתה לא בעיר או אם אתה משאיר town portal פתוח, אני אישית בנתיים יצאתי רק שהייתי בעיר ובלי פורטל, וזה פשוט שמר מאותו מקום, אני אבדוק יותר מאוחר ויחזיר לך תשובה

בקשר למוות, כשמתים יש 3 אפשרויות, לאבד ניסיון וכסף ולהחיות את עצמך באותו מקום, לאבד כסף ולחזור לתחילת הקומה, או לא לאבד כלום ולחזור לעיר

פורסם

יש שמירה אוטומטית ביציאה מהמשחק, לא חשוב המיקום.

לא נוח אבל לפחות שומר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים