עבור לתוכן

Torchlight- דיון ראשי

Featured Replies

פורסם

Torchlight_logo.png

Developer-Runic Games

Distributor-Runic Games

Designer-Travis Baldree

Composer--Matt Uelmen

Engine-OGRE 3D rendering engine

Release date-October 27, 2009

Genre-Action RPG

Mode-Single-player

-

עמוד הבית- http://www.torchlightgame.com/

אחרי הטיזר שהציג 3 גיבורים/דמויות ולא מעט סקרנות מגיע טריילר גיימפליי

ואם זה נראה לכם כמו גירסה רזה של דיאבלו אז יש דברים בגו

Torchlight.jpg

torchlight.jpg

image-o-maticx.jpeg

• תגובות 65
  • צפיות 11.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

2906_252338.jpg

פרסומת סמוייה :o ???

פריצה של הKGB???

פורסם

Hotlink..

סיימון - תודה על המידע. המשחק יוצא ממש בקרוב ואני כבר מצפה לדמו :)

פורסם

זה מעניין שלא שמעתי על זה כלום... ועד כמה שהבנתי החברה לא כזאת חדשה (היא עשוייה מפליטים של flagship שנסגרה ממש לא מזמן)

פורסם

נראה חמוד..סוג של "דיאבלו לעניים"(מה שעדיף מהרבה דברים אחרים,תרנגולת שמטילה ביצי זהב לא מחליפים וכאלה..),אבל מה שעושה לי קצת TURN DOWN הוא העובדה שיש רק שלושה קלאסים..הם אמנם ייחודיים במקצת,אבל אני חושש שזה פשוט מצביע על תוכן דל שיאפיין את כל המשחק,ולא רק את הקלאסים המועטים..

פורסם

וכמה קלאסים היו בדיאבלו 1? ::)

פורסם

כמה שנים עברו מאז דיאבלו 1? הגיע הזמן להתפתח קצת,לא? :silly:

ועכשיו קצת יותר ברצינות..אמנם כבודו של דיאבלו 1 במקומו מונח,כמשחק שהמציא,פחות או יותר,את ז'אנר הHACK AND SLASH/ACTION RPG,ובתור משחק שהיה מהפכני לזמנו כמעט בכל תחום ואספקט..עדיין דיאבלו 2 הוא,לדעתי לפחות,הקאלט האמיתי,המשחק היחיד,שגם 8 שנים אחרי יציאתו עדיין אין שני לו או טוב ממנו..אם איזשהו משחק מתיימר להתחקות אחרי סדרת דיאבלו,מן הראוי שיעשה עצמו כמה שיותר קרוב לדיאבלו 2,ששילב בין האספקטים הכיפיים והחדשניים של דיאבלו אחד,והוסיף את הגיוון והעומק האינסופי שלו..בלי אותו גיוון עצום בחפצים,בקלאסים,במפלצות(וכו' וכו'),המשחק לא יוכל לעולם להיכנס לקטגוריה של דיאבלו 2..

שוב פעם,מה שאמרתי הוא רק דעתי האישית,אני גם נהניתי(כמה שהיה ניתן) מHELLGATE LONDON,ולכן אני כן אופטימי,אבל עם זאת נראה לי שמיעוט הקלאסים וכל המיתוג ה"קליל" של המשחק יבוא לידי ביטוי גם בעומק המשחקיות שלו..

פורסם

בהתחשב שהוא מבוסס על מנוע קוד פתוח, הוא הולך להיות חינאמי או לא?

פורסם

נראה לי הגיוני.

אבל אם המשחק באמת כזה אז התזמון לא משהו :-\ בהתחשב בזה שעוד שנתיים D3 יוצא ושעכשיו הולכת להיות תקופה ממש לא יבשה אני לא יודע כמה סיכוי יהיה להם אלא אם הוא חינמי...

פורסם

הוא לא חינמי.. המשחק ישוחרר בהתחלה רק כעותק דיגיטאלי להורדה ויתומכר ב 19.99$.

מקור - http://www.shacknews.com/onearticle.x/60325

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

נראה חמוד..סוג של "דיאבלו לעניים"(מה שעדיף מהרבה דברים אחרים,תרנגולת שמטילה ביצי זהב לא מחליפים וכאלה..),אבל מה שעושה לי קצת TURN DOWN הוא העובדה שיש רק שלושה קלאסים..הם אמנם ייחודיים במקצת,אבל אני חושש שזה פשוט מצביע על תוכן דל שיאפיין את כל המשחק,ולא רק את הקלאסים המועטים..

דיאבלו לעניים...זה פשוט לחפש קישור להורדה...אני לא מאמין שיש אנשים שאין להם כסף לקנות את דיאבלו, ויקנו משחק אחר כשאפשר להשיג בחינם...

משום מה הגיימפליי לא משך אותי כ"כ...הוא נראה מאוד פשוט...אולי בתור משחק רשת הוא נראה טוב, אבל סינגל?

אני אחכה לעוד כמה גיימפליי כדי להיות בטוח...

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

דיאבלו לעניים...זה פשוט לחפש קישור להורדה...אני לא מאמין שיש אנשים שאין להם כסף לקנות את דיאבלו, ויקנו משחק אחר כשאפשר להשיג בחינם...

משום מה הגיימפליי לא משך אותי כ"כ...הוא נראה מאוד פשוט...אולי בתור משחק רשת הוא נראה טוב, אבל סינגל?

אני אחכה לעוד כמה גיימפליי כדי להיות בטוח...

נהפוכו

זה ממש FATE לעשירים. שחקנים לא רוצים רבדים ועומק (תראה איך HELLGATE נפל). וחיקויי דיאבלו היו ממש גרועים (אפילו TITAN QUEST שהיה ברמה מעולה, איכשהוא פיספס).

פורסם

דרישות מערכת מויקי:

Windows 2000 or later, x86-compatible 800MHz processor, 512MB RAM, 400MB drive space, DirectX-compatible video card with at least 64MB of addressable memory (such as an ATI Radeon 7200, NVIDIA GeForce 2, or Intel GMA 950)[

נראה כמו דרישות של משחק מ-2002...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים