עבור לתוכן

גנב נמלט ברכב גנוב מהמשטרה והרג רוכב אופנוע - תוך כמה זמן הוא משתחרר ?

Featured Replies

פורסם

אתה ממש לא אוהב שנוגעים לך באוטו הא?

ממתי העונש על גניבת מכונית נהיה מוות?

• תגובות 38
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סחמוד, שמת לב שכתוב שם "פורץ לאוטו" ו"ירה בראשו"?

אחלה ירייה. אבל מה בהחלט היה ניתן לירות בחלקים אחרים בגוף.

פורסם

אל תבין אותי לא נכון... לא הייתה לי בעיה אם היו דופקים לו קרש בראש/פטיש לברכיים/כל צורה של תקיפה לצורך כאב אבל להרוג אותו זה קצת יותר מדי לא?

פורסם

טוב טוב יא אומלל תמשיך לתמוך בעבריינים.

אין קשר. אפשר היה לנטרל את הגנב באמצעים אחרים כמו ירייה בצמיגים או בחלקים אחרים בגוף.

פורסם

אתה ממש לא אוהב שנוגעים לך באוטו הא?

ממתי העונש על גניבת מכונית נהיה מוות?

לפני חודש ניסו לגנוב לי את הסאב מהאוטו בפ"ת, תפסתי אותם בזמן (2 ילדונים בני 17 או משהו), עם אותו הלום שהם שברו לי את השמשה שברתי להם את העצמות.

פורסם

לפני חודש ניסו לגנוב לי את הסאב מהאוטו בפ"ת, תפסתי אותם בזמן (2 ילדונים בני 17 או משהו), עם אותו הלום שהם שברו לי את השמשה שברתי להם את העצמות.

נונונוונונ? למה פשוט לא לקחת את הלום לצוואר שלהם ומסיים עם הטחת הפרצוף שלהם במדרכה? על פי הגורו עומרי היית אמור להרוג אותם במקום

פורסם

:xyxthumbs:

פורסם

נונונוונונ? למה פשוט לא לקחת את הלום לצוואר שלהם ומסיים עם הטחת הפרצוף שלהם במדרכה? על פי הגורו עומרי היית אמור להרוג אותם במקום

זה לא משנה, זה נתון להחלטת האדם שמגן על עצמו ועל רכושו.

כך או כך ברגע שהם פרצו - דמם בראשם.

בדיוק כמו במקרה שי דרומי. זה מגוחך להגיד "הם "רק" פרצו לאוטו! לא מגיע להם למות!". מה זה הקישקוש הזה?? שלא יהיו עבריינים, ותאמין לי שאף אחד לא יהרוג אותם! בני זונות, הדבר היחיד שאני מצטער זה שהם מתו מכדור בראש ולא מכדור בבטן, מה שגרם להם למות מוות מהיר ולא מוות איטי ומלא כאבים.

פורסם

או יופי גם אתה הגעת למסקנה שגופות לא מרגישות כאב...

אם אתה באמת רוצה שהם יסבלו, פצפץ להם את הרגליים למיליון חתיכות קטנות... הם יסבלו המון המון זמן

פורסם

כל הכבוד! :yelclap: :yelclap: :yelclap:

הלוואי ויותר אנשים היו נוהגים כמוך, ורוב הסיכויים שיותר ויותר אנשים יתחילו להתנהג כמוך כי פשוט המשטרה/מערכת החוק הבזיונית שלנו לא מסוגלת להגן אלינו ואין כבר ברירה חייבים להגן על עצמינו!

פורסם

או יופי גם אתה הגעת למסקנה שגופות לא מרגישות כאב...

אם אתה באמת רוצה שהם יסבלו, פצפץ להם את הרגליים למיליון חתיכות קטנות... הם יסבלו המון המון זמן

מעולם לא טענתי שצריך לרחם על עבריינים ולאפשר להם את הפריווילגיה של מוות מהיר.

פורסם

אוקי יופי... אז אני מתנגד ללהרוג גנבי מכוניות כי לדעתי זה מוגזם ואתה נגד להרוג גנבי מכוניות כי הם לא סובלים מספיק ככה

פורסם

אני ממש לא נגד להרוג גנבי מכוניות. אני רק טוען שאם זה אפשרי ולא מסכן יותר מידי את הנתקף (או שהוא מוכן לקחת את הסיכון) - עדיף להרוג אותם בצורה כזאת שהמוות שלהם יהיה איטי וכואב.

פורסם

אני בחיים לא נוגע לך במכונית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים