פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים האם אני חייב כרטיס אשראי בינלאומי כידי לבצע קניות מ Ebay דרך Paypal ? מצד אחד אומרים לי שכן , מצד שני שמעתי שגם כרטיסי אשראי שכתוב אליהם "valid only in israel" ,ז"א לא בינלאומיים עוברים ב paypal.
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים כרטיסי אשראי של לאומי קארד שמתחילים בספרות 4580 יעבדו גם כן בוודאות מעבר לזה אני לא יודע
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים מעבר לזה יש מאסטרו מקומי(של מאסטרכארס) שמתחילים בפרות 56 וגם להם יש 16 ספרות אבל אני לא יודע אם יש כאלה בארץ...
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים עד כמה שאני יודע כל כרטיסי ישראכארט בארץ שהם הנציגים של מאסטרכארד הם מקומיים בלבד בעלי 6 ספרות נראה לי. ואין למאסטרכארד כרטיסים מקומיים.
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים חברה תעשו חיפוש, טחנו את הפורום עם שאלות שחוזרות על עצמן בקשר ל PP.אלכס- סטיקי בנושא?
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים עד כמה שאני יודע כל כרטיסי ישראכארט בארץ שהם הנציגים של מאסטרכארד הם מקומיים בלבד בעלי 6 ספרות נראה לי. ואין למאסטרכארד כרטיסים מקומיים.יש כל כרטיסי הישראכארט הלא צעירים הם מאסטרקארד לכל דבר.
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים ישראכרט מנפיקה כמה סוגים של כרטיסיםמסטרקרד-כולם בינלאומייםויזה-כולם בינלאומייםאמריקן אקספרס-כולם בינלאומייםישראכרט-כולם מקומיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.