עבור לתוכן

שדרוג מפרט קיים. תקציב- כמה שנדרש...

Featured Replies

פורסם

קניתי gta 4 והמחשב שלי לא משתף פעולה. מעצבן ממש.

המפרט הקיים הוא:

מעבד: intel Q9550

לוח אם: asus p5qc

זכרונות: kingston 800Mhz 2Gb 2 sticks, לא זוכר איזה דגם.

כרטיס מסך: gtx260 896Mb.

ספק כח: 650W topower עם 80 אחוז ניצולת.

מארז: gigabyte aurora

דיסק קשיח: 1TB sata II seagate.

אני מעדיף להוציא כמה שפחות כסף, אבל להוציא מהחלקים את המקסימום (אין לי מושג קלוש בOC, ולא כ"כ רוצה לקחת את הסיכון).

יש לי זכרונות של kingston של 1333Mhz. 2 סטיקים של 1333Mhz. הם אינם עובדים עם הלוח אם הנוכחי, למרות שהוא מפורסם עם יכולת ל1333Mhz

(ddr3).

בנוסף, היה לי בעייה עם הקירור של המעבד, איזה קירור משתלם לקנות לאור העובדה שהמארז מאוורר היטב, ואני לא עושה אוברקלוק?

אני מניח שהבעייה היא בכרטיס מסך ובלוח אם, אבל הייתי רוצה לשמוע דעה של אנשים שמבינים יותר ממני, איך לעזאזל אני משפר את המצב הקיים (והמעצבן) שנקלעתי אליו.

יש שימוש לחלקים (קונה עוד מפרט בקרוב), אז לא לפחד לשחק עם הקיים...

עריכה: אפשר כם להוסיף יציאת אודיו אופטית, או אחת שמאגדת את ערוצי השמע בכמה שפחות כבלים. אם צריך כרטיס קול אחר, אז אפשר לקחת לוח אם ללא כרטיס קול (למרות שאני לא חושב שזה יחסוך כסף)

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה פה- המשחק לא עובד טוב (אם רק הוא- אז זה כי הוא בנוי בצורה מסריחה. גם אם תשדרג הוא יעבוד לך בערך אותו דבר) או שישנה תקלה כלשהי במחשבך?

פורסם
  • מחבר

אני סטודנט בבאר שבע, ובתקופות ללא לימודים לקחתי את המחשב הבייתה.

באחת ההובלות התפרק כנראה המאוורר סטוק של המעבד, כי לפני איזה חודש המחשב התחיל להכבות בלי סיבה.

עד שאיתרתי את הבעיה עבר איזה שבוע על המחשב של קריסות בגלל טמפרטורה (120 מעלות!!).

יכול להיות שנגרם נזק למעבד, אבל אין לי מושג איך לאבחן את זה.

הבעיות במשחק, שבנוי דיי בצורה מסריחה כמו שאמרת, התחילו לפני. מאחר וקניתי את המחשב לפני שנה, התעוררו לפני הסיפור הזה, ולכן אני לא מאמין שיש קשר, למרות שיכול להיות שהמאוורר התפרק לפני והמחשב פשוט לא קרס.

אני מאמין שהבעיה תמונה בנפח הזיכרון של הכרטיס מסך, אבל גם את זה אין לי כ"כ דרך לאבחן.

לחבר טוב יש כרטיס של nvidia הרבה יותר ישן (8600 ומטה, לא זוכר), והמשחק לא קורס אצלו.

הורדתי את ההגדרות למינימום, ועדיין המשחק קורס בטענה שאין מספיק זיכרון גרפי.

השדרוג שאני מעוניין לבצע הוא מכיוון שקניתי את המחשב בהשקעה די גדולה, ואני לא מוכן נפשית לכך שהוא לא יריץ משחקים שיצאו 6 חודשים לאחר מכן...

יכול להיות גם, מאחר והרכבתי את המפרט לבד, שאיזשהו חלק שקניתי יוצר צוואר בקבוק טיפשי, שבגלל חוסר הניסיון שלי לא זיהיתי במעמד הקנייה (ועד עכשיו).

בגלל זה אני פונה לחוו"ד של יותר מנוסים ממני...

פורסם

אז למה אתה לא מממש אחריות? ברור שיש בעיה כלשהי במחשב שלך וצריך לאבחן אותה. יש ברשותי מפרט די דומה (מפרט בצד), והוא מריץ לי הכל על מקסימום- כולל GTA עד כמה שכמות הזיכרון בכרטיס המסך מאפשרת לי. לכן אני ממליץ או לפנות לפורום "תמיכה טכנית לבעיות חומרה" או לשלוח אותו לאיבחון/תיקון בחנות ממנה קנית.

פורסם

אז למה אתה לא מממש אחריות? ברור שיש בעיה כלשהי במחשב שלך וצריך לאבחן אותה. יש ברשותי מפרט די דומה (מפרט בצד), והוא מריץ לי הכל על מקסימום- כולל GTA עד כמה שכמות הזיכרון בכרטיס המסך מאפשרת לי. לכן אני ממליץ או לפנות לפורום "תמיכה טכנית לבעיות חומרה" או לשלוח אותו לאיבחון/תיקון בחנות ממנה קנית.

בידיוק, מפרט כזה אני חייב להגיד לך שהוא מטורף. זה כמו ממפרטי החלומות האלה אין סיכוי שהוא לא מריץ לך הכל על HIGH בטח שברת איזה חלק בו ואם קנית אותו לפני שנה אני מאמין שאתה יכול לממש את האחריות אחרת חבל סתם לקנות חלקים חדשים לכזה מפרט כסף לא גודל על עצים!

פורסם

המעבד שלך הוא חזק מאוד וגם הכרטיס, למה לשדרג אותם בשביל משחק שבעצמו בנוי חרא?

ברמת העיקרון זה לא המחשב שלך בעייתי (בנוגע לקריסות והקירור תפנה עם זה לתמיכה הטכנית) אלא המשחק, GTA4 במקור תוכנן לקונסולות (אקס בוקס וPS3) ואז הומר בצורה נוראית למחשב, בגלל זה אפילו מחשבים מסוג I7 לא מריצים אותו בצורה מושלמת (אפילו האקס בוקס שלי לא מריץ אותו בצורה מושלמת!).

חבל לשדרג את המחשב, הדבר היחיד שאני יכול להציע לך זה שתקנה עוד 2 ג'יגה ראם ויהיה לך סך הכל 4 ג'יגה ראם, חוץ מזה המחשב שלך מעולה.

פורסם
  • מחבר

איך למען השם היותי סטודנט תורמת להבנתי במחשבים? העלבון היה מיותר.

ובאותו עניין, אני סטודנט לפיסיקה. לא חושב שזה הופך אותי לטיפש.

תודה רבה לכל אלו שענו, עזרתם לי מאד.

אנשים טובים באמצע הדרך. :)

פורסם
בתור סטודנט אתה לא ממש גאון למען האמת.

מאיפה הגעת לזה? זה היה ממש מיותר.

בכל מקרה, אתה בעצמך יכול לבדוק האם יש בעיה כלשהי באחד הרכיבים ע"י הרצה של תוכנות בדיקה שונות (אתה יכול לפנות לפורום המתאים יעזרו לך שם). במידה והבעיה רק במשחק הנ"ל- זה כי הוא בנוי גרוע. אם זה קורה גם במשחקים אחרים/אתה מרגיש שהמשחקים זזים לאט יחסית יש צורך לשלוח אותו לבדיקה ולממש אחריות- זה בחינם.

פורסם

איך למען השם היותי סטודנט תורמת להבנתי במחשבים? העלבון היה מיותר.

ובאותו עניין, אני סטודנט לפיסיקה. לא חושב שזה הופך אותי לטיפש.

תודה רבה לכל אלו שענו, עזרתם לי מאד.

אנשים טובים באמצע הדרך. :)

הייתי עצבני ממשהו אחר וזה פשוט יצא לי. אני מתנצל וההודעה המקורית שלי נערכה.

בכ"מ אני לא חושב שאתה צריך לערוך שינוי כלשהו במחשב שלך בגלל משחק אחד שבעצמו לא תוכנן היטב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים