פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3773791,00.htmlאני לא סתם מטיף תמיד לאנשים ללמוד להגן על עצמםאיפה ה"חוק" היה כשהיו צריכים אותו?
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים נווו, המשטרה הייתה עסוקה עם זה שדיבר לא יפה לשוטרת, שזה בהחלט יותר חשוב...
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים אני יגיד לכם את האמת ?אני בשעות כאלה שיוצא(לקנות קולה)לוקי איתי מברג ושם אותו בתא כפפות .
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים לא שאני מסכים עם רוב השקפות עולמו של פגע סוס שמכה הומואים רק כי הם מדברים איתואבל אני גם בעד להסתובב בלילה עם קצת פרוטקשן,ספריי פלפל עושה תעבודה יופי
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים נווו, המשטרה הייתה עסוקה עם זה שדיבר לא יפה לשוטרת, שזה בהחלט יותר חשוב... איך אני אוהב את אלה שרושמים דברים שזה נראה הגיוני שמישהו יגיד אותם, אבל בחיאת רבאק (תפסיקו לבכות כבר על דברים לא קשורים- אולי גם זה שלא עלינו למונדיאל קשור?). מכיר את הביטוי Shit Happens?
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים קודם כל זה פגסוס וקוראים לי אבירם : להיסתובב עם הגנה זה לא פיתרון לצאת למסיבה ללכת לטייל זה בלי כל כלי להגנה עצמית .. אם ככה אתה יוצא לרחוב עדיף שתישאר בבית אני מעדיף לא לצאת בערב מאשר לצאת עם סכין או לא יודע מה לגבי יציאה כזאת של קניה דחופה או משהו אז כן לרבע שעה אני לוקח אותו איתי ומשטאיר אותו באוטו כי אני לא רוצה שיעשו עליי לינץ! ותקרא לי עבריין אני מגן על עצמי .
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים לדעתי אתה צריך להתארגן על "הקלר אנד קוך" ככה לא ישדדו אותך לא בקיוסק ולא בסופר.
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים איך אני אוהב את אלה שרושמים דברים שזה נראה הגיוני שמישהו יגיד אותם, אבל בחיאת רבאק (תפסיקו לבכות כבר על דברים לא קשורים- אולי גם זה שלא עלינו למונדיאל קשור?). מכיר את הביטוי Shit Happens? איך אני אוהב את אלה שלא רואים שהכל קשור , Shit Happens אולי אם אתה פורסט גאמפ זה עובד עליך, אבל חרא לא סתם קורה, חרא מצריך זמן, חרא מצריך מעמץ... אז אני אבכה על מה שבא לי...
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים אני יגיד לכם את האמת ? אני בשעות כאלה שיוצא(לקנות קולה) לוקי איתי מברג ושם אותו בתא כפפות . לא שאני מסכים עם רוב השקפות עולמו של פגע סוס שמכה הומואים רק כי הם מדברים איתו אבל אני גם בעד להסתובב בלילה עם קצת פרוטקשן,ספריי פלפל עושה תעבודה יופי לפי האירועים בזמן האחרון עדיף פשוט לדאוג שתהיה עליך קופסאת סיגריות ממש התפוז המכני
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20090913_1114079&from=haaretz אם יהיה איזשהו שופט שיתייחס לאידיוט הזה ברצינות, זה יהיה מאוד מאוד עצוב.. אך לא ממש מפתיע לצערי. בנוסף הוא תובע את האמא מאחר שלטענתו "היא זו שדרבנה ועודדה את בנה ללכת ולבדוק את אירוע החשש לפריצה לדירתה, כשידעה שבנה עוסק כמאבטח חמוש". :lol: אין גבול לביזיון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.