עבור לתוכן

כמה שאלות על x-box 360 .

Featured Replies

פורסם

אני חושב לקנות X-BOX 360 ELITE ויש לי כמה שאלות.

1. אם אני קונה בארה"ב - המכשיר יעבוד כמו שצריך בארץ?

2. אני יודע שהיתה בעיית טבעת המוות ושעם הזמן אני די נפתרה בעזרת גירסת הג'ספר. אבל לפי מה שהבנתי גרסת הג'ספר נמכרת רק בקונסולות של הארקייד, ובגירסת העלית אין ג'ספר, אני צודק או טועה?

3. האם יש עוד בעיות עם האקס בוקס חוץ מהבעיה של טבעת המוות?

4. אם אני אכן אקנה את הקונסולה, מה כדאי לקנות איתה? (שלט נוספת, אוזניות, עמדת קירור וכו'...)

פורסם

אם אתה קונה בארה"ב אז צריך שנאי למתח של הארץ, שעולה 300 שקל בערך.

אם תקנה בארץ תוכל לחסוך את השנאי אם תקנה את של בריטניה שעובד יופי עם המתח שלנו + תקבל אחריות לשנה. תעשה את השיקולים שלך.

הג'ספר נמכר בכל סוגי הקונסולות, לפי תאריך היצור אפשר לדעת איזה סוג הוא.

יש בעיה של אזורים עם ה xbox, אם תקנה בארה"ב סימן שיהיה לך NTSC... יש משחקים שנועלים את האזור שלהם ל PAL או ליפן לדוגמא אז הם לא יעבדו.

מצד שני לכל משחק יש גם גירסה של NTSC.

שאר התוספות, תקבל את המכשיר ואם תמצא לנכון תקנה מה שתרצה בארץ.

אין צורך בעמדת קירור הדגם האחרון של הקונסולה בקושי מתחמם.

פורסם
  • מחבר

אם אתה קונה בארה"ב אז צריך שנאי למתח של הארץ, שעולה 300 שקל בערך.

אם תקנה בארץ תוכל לחסוך את השנאי אם תקנה את של בריטניה שעובד יופי עם המתח שלנו + תקבל אחריות לשנה. תעשה את השיקולים שלך.

הג'ספר נמכר בכל סוגי הקונסולות, לפי תאריך היצור אפשר לדעת איזה סוג הוא.

יש בעיה של אזורים עם ה xbox, אם תקנה בארה"ב סימן שיהיה לך NTSC... יש משחקים שנועלים את האזור שלהם ל PAL או ליפן לדוגמא אז הם לא יעבדו.

מצד שני לכל משחק יש גם גירסה של NTSC.

שאר התוספות, תקבל את המכשיר ואם תמצא לנכון תקנה מה שתרצה בארץ.

אין צורך בעמדת קירור הדגם האחרון של הקונסולה בקושי מתחמם.

1. כמה הקונסולה תעלה בארץ כשתגיע ההורדת מחיר?

2. מה הכוונה לקנות את של בריטניה? כאילו אתה מתכוון לקנות את הקונסולה באנגליה? (חבר שלי טס לארה"ב ומשם הוא יכול להביא לי, לא נירא לי שהוא יטוס לאנגליה בשבילי...:) )

3. אז איך אני אדע מה זה הג'ספר? מאיזה תאריך ייצור? ואיפה התאריך ייצור כתוב על האריזה? והאם יש עוד סימנים לדעת חוץ מהתאריך?

4. אז אולי דווקא בגלל שזה NTSC אז זה עדיף, לא? כי ככה יהיה אפשר להזמין משחקים מ-E-BAY שעולים שם ממש זול יחסית לארץ? רעיון טוב לא?

5. וקונסולה של NTSC תעבוד על פלזמה שנרכשה בארץ נכון? (יש לי PANASONIC PV-80 בגודל 42')

וד"א תודה על העזרה!! :D

פורסם

1- הייתה ירידה של 50$ בחו"ל אז בערך 200 פחות ממה שהיא היום, לא יודע מתי הם יורידו את המחיר.

2- הכוונה היא לקונסולה PAL שנמכרת בבריטניה, לווא דווקא שתקנה משם יש בארץ כאלו.

3- תעשה חיפוש ותקבל מספיק תשובות, בגדול שנת יצור 09 זה בטוח ג'ספר.

4- אני לא יודע אם העובדה שהמשחק NTSC יהיה זול יותר, אני מאמין שאפשר להשיג את שניהם באותו מחיר.

5- יעבוד על כל טלוויזיה.

שמחתי לעזור.

פורסם
1- הייתה ירידה של 50$ בחו"ל אז בערך 200 פחות ממה שהיא היום, לא יודע מתי הם יורידו את המחיר.

זה לא מדויק

הירידה של ה50$ הייתה לפרימיום אבל הפסיקו ליצר אותו

לדגם העלית הייתה ירידה של 100$ והוא המחליף של הפרימיום בעצם ויש לעלית את המחיר שהפרימיום היה בו לפני הירידה

או במילים אחרות הפרימיום ב250$ ימכר עד שיגמר המלאי שלו

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה! :xyxthumbs:

ד"א - קרירין - מה אתה חושב על זה:

"4. אז אולי דווקא בגלל שזה NTSC אז זה עדיף, לא? כי ככה יהיה אפשר להזמין משחקים מ-E-BAY שעולים שם ממש זול יחסית לארץ? רעיון טוב לא?"

פורסם

צרפתי לפי דעתי עדיף לך לחכות חודש חודשים ולקנות את המכשיר בארץ

בעניין הגרסה זה כבר שיקול שלך

הרוב בארץ זה אירופי ואם תרצה להחליף משחקים יהיה לך יותר סיכוי למצוא בארץ משחקים אירופים

אבל באמת מבחינת קניות משחקים דרך הזמנה מחול ארצות הברית זולה יותר

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה! נראה לי אני יחכה ואקנה בארץ בסוף......

תודלה לך ולרביד על העזרה! לילה טוב! אפשר לנעול.... :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים