עבור לתוכן

משלוחים מ EBAY אפשר קצת מידע?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני מזמין לא מעט באיביי

וכבר נכוותי פעם עם משלוח של משהו יחסית קטן דרך דואר השליחים לשהם שצריך לשלם נוסף למשלוח

באיביי עוד איזה 200 שקל לדואר על זה שהם הביאו לי את זה הביתה

עכשיו אני מעוניין לקנות איזה זוג נעליים ה 75$ +25 דולר משלוח

UPS Worldwide SaverSM

השאלה היא האם שוב אני אחוייב בסכום הדמיוני של משלוח דואר

אשמח אם מישהו יעשה סדר בבלאגן...

פורסם

אנגם אני הצטערתי שביקשתי משלוח ב EMS ושילמתי המון עליו.

הגעתי למסקנה שהכי טוב priority mail מגיע תוך שבוע בערך.

ובקשר ל UPS, הבנתי שזה עוד יותר גרוע מהEMS!

תברח מזה.

פורסם

UPS מעבירים את כל המשלוחים שלהם דרך המכס. מה שאומר שאתה תשלם מכס+מע"מ+עמלת טיפול+עמלת שחרור מהמכס.

תבדוק האם המוכר ב-Ebay מוכן לשלוח דרך USPS (רשות הדואר האמריקאית שעובדת הרבה יותר ביעילות לעומת הדואר הישראלי) ואם לא, תחפש מוכר אחר.

פורסם

UPS מעבירים את כל המשלוחים שלהם דרך המכס. מה שאומר שאתה תשלם מכס+מע"מ+עמלת טיפול+עמלת שחרור מהמכס.

תבדוק האם המוכר ב-Ebay מוכן לשלוח דרך USPS (רשות הדואר האמריקאית שעובדת הרבה יותר ביעילות לעומת הדואר הישראלי) ואם לא, תחפש מוכר אחר.

אם מוצרים נשלחים דרך USPS, הם לא עוברים במכס?

פורסם

הכל עובר במכס, לא משנה איך תשלח.

אני פעם הזמנתי מגבר של 6-7 קילו, קופסא דיי גדולה, מחירו כ-300$. עם UPS מסין אליי תוך יומיים ולא שילמתי שקל מכס. זה לא מעט מזל.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תגובת UPS בארץ,שלחתי להם לאתר אתמול את השאלה

"מבלי לדעת מה תכולת המשלוח, קשה לתת צפי של עלויות

אם כי תהיינה עלויות שחרור ומיסים,אך קשה לאמר בדיון כמה- שוב תלוי בתכולת המשלוח.

ניתן לאמר בכללי שעלויות השחרור של UPS הו בין 163 ¤ - 375 ¤ (לפני מיסים ותשלומי חובה)

במידה ותרצה לקבל מידע מדויק יותר

אנא העבר אלי למייל קטלוג של המוצר"

בברכה

עפר

העניין הוא שאני לא מנסה להתחמק מתשלום מיסים וכו

אני פשוט רוצה לעשות משלוח רגיל ללכת לקחת מהדואר ולחסוך את העלויות של שחרור והשלוח לביתי.

פורסם

אז אתה צריך שישלחו לך את זה דרך USPS, רק זה מגיע בדואר רגיל לסניף הדואר שלך.

במידה והערך של החבילה הוא $75 אתה תשלם מכס, אתה תקבל שובר תשלום על החבילה ותצטרך לשלם את זה בדואר, בלי לשלם לא תקבל את החבילה (אם אני לא טועה הנעלה זה משהו כמו 30-35% מכס+מע"מ).

אם החבילה הייתה עד $50 לא הייתה משלם מכס, משום שזה ערך פטור (תבקש מהמוכר שירשום לך על החבילה שהערך שלה הוא $48).

בכל מקרה תמנע ממשלוח של USPS Express משום שזה בטוח משלם מכס גם אם החבילה שלך מתחת ל $50 אתה משלם עמלת שחרור.

יש לך משלוחים של Priority או First Class, תוך שבוע-שבוע וחצי החבילה אצלך.

אתה יכול לראות מכירים של משלוחים באתר של USPS, אתה יכול לחשב את עלות המשלוח לפי המשקל של החבילה, http://www.usps.com.

שים לב כמובן שהחבילה נשלחת מארה"ב אחרת USPS לא יעזור לך ומשלוחים ממדינות אחרות לרוב מתבצעות באמצעות חברות שליחויות שבהם אתה משלם את כל הסכומים שציינת בהודעה שלך.

פורסם

מדובר על פרטי לבוש, אז הערך המקסימלי של הקנייה ללא מכס קצת יותר גבוה.

פורסם

הוא אמר שהוא רוצה לקנות נעלים.

נעלים זה לא הלבשה, זה הנעלה נחשב.

תראה את הלינק הבא

http://62.219.95.10/misimmeruk/taxesconc.aspx

ממה שאני רואה הנעלה והלבשה זה אותו דבר מבחינת תשלומי מיסים.

בכל מקרה מהניסיון הרבה שיש לי עם הזמנת מוצרי הלבשה מחו"ל מה שרשמתי זה המחירים שמחוייבים בתשלום

פורסם

http://www.finance.gov.il/customs/doar1.htm

‎6. הטובין שניתן לייבאם בפטור

ניתן לייבא בפטור ממסים טובין, שערכם עד ‎$50 (לא כולל טבק על כל סוגיו ומשקאות חריפים).

כמו-כן ניתן לייבא בפטור ממסים ספרים,מוצרי הלבשה והנעלה שערכם עד 75$, אם נשלחו כמתנה מאדם פרטי בחו"ל לאדם פרטי בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים