עבור לתוכן

Facebook - Texas holdem לכל המכורים... טיפים ושאר ירקות

Featured Replies

פורסם

Jaman

שמע אין לי מה להגיד לך, שחק SHOOTOUT אצלהם, אן שחק באתרים כמו FULLTILT/POKERSTARS, ותראה עד כמה זה שונה.

יכול להיות שאצלהם זה ככה כי לאף אחד לא אכפת ותמיד יכנס מישהוא עם 3 8 וכו'

פורסם

שיחקתי פחות משבוע והיה לי כמעט 150 מיליון (הפסדתי חצי ב 40 דקות משחק). אין טיפים פשוט צריך לדעת מתי להשאר ומתי לפרוש.

פורסם

זאת כנראה הסיבה, כי בפוקר של פייסבוק יש הרבה יותר שחקנים קז'ואליים.

פורסם

Jaman

שמע אין לי מה להגיד לך, שחק SHOOTOUT אצלהם, אן שחק באתרים כמו FULLTILT/POKERSTARS, ותראה עד כמה זה שונה.

אני במקרה משחק בפול טילט כבר כחצי שנה(בליינדים של 0.5/1$ בעיקר, 2-4 שולחנות במקביל), ושומע אנשים מתלוננים על כך שהאלגוריתם שלהם לא רנדומלי(ו AA לרוב יפסיד ל KK ודברים מוזרים בסגנון), רק שזה לא מגובה בסטטיסטיקות שאספו על אלפי ידיים עם רמת מובהקות גבוהה(זוכר שאמרת שזרקתי את עולם הסטטיסטיקה לפח? אז מסתבר שאני קצת מבין בזה), אלא רק תחושת בטן חזקה.

לכן זה נראה לי מעניין מלכתחילה.

פורסם

שטויות,

אני משחק בVC בשולחנות של 0.5-1 יורו, ובחיים האמיתיים כפעמיים בשבוע. וכשממש ממש משעמם לי אני משחק בפייסבוק.

אם תשחק מספיק תראה שזה מתאזן, אתה פשוט שם לב יותר כשיש ידיים "חזקות".

קשה לשים לב לכל הידיים ה"חלשות" שלא מגיעות אפילו לשלב של חשיפת קלפים, כי זה משעמם, טבעי שתזכור את ה"צבע" שהפסדת לו.

אני לא יכול לגבות את פייסבוק או כל אתר אחר עם עובדות, רק עם הנסיון שלי.

פורסם
  • מחבר

טוב אז כמה טיפים שלי.

קודם כל, קלפים חזקים כמו A\K\Q לא הכי טובים המון פעמים מכיוון שאו שהם מפחידים שחקנים אחרים (אם רואים אותם בפלופ) ואז קשה להוציא איתם הרבה כסף או שיש קלפים חלשים יותר שיוצרים פתאום סטרייט או פלאש ואז בגלל שיש לכם ביטחון עצמי מופרז לחינם אתם מפסידים הרבה

לכן אל תבנו על זוגות של AA\KK וכדומה כדי ללכת All In, קלפים כמו 5-7 יכולים לתת לכם פתאום סטרייט שאחרים לא ישימו לב אליו וכך תצליחו לגרוף קופה גדולה

תזהרו תמיד מקלפים על השולחן שיכולים ליצור שילובים קטלניים של Full House,סטרייט או פלאש.

אם יש לכם קלף כפול מאותו מספר זה יכול להיות ממש טוב אם יוצא בפלופ שילוש של אותו מספר, מכיוון שרוב השחקנים לא יוכלו לשים לב לכך.

אם יוצא לכם שילוב טוב פתאום כמו KK, אל תעלו ישר. תחכו לסיבוב הבא כדי לא להעלות חשד שיש לכם קלפים טובים

עדיף לתת לשחקן אחר להעלות את הקלפים, ככה תוכלו להבין פחות או יותר מה יש לו.

אם אתם רוצים לסחוט מישהו, אל תעלו ישר ברמה גבוהה, תסתכלו כמה יש לו בשולחן וכמה יש לו בכלל, תעלו לאט לאט, אחריו שהוא ירגיש שהוא כבר מושקע מעל החצי הוא יכנס גם בהכול בדרך כלל, קצת פסיכולוגיה.

ככול שיש לכם יותר צ'יפים על השולחן ביחס לסכום הכניסה ככה ירתעו מכם יותר ותוכלו לבלף יותר.

להפסיד מידי פעם זה לא רע, ככה לא יפחדו ממכם כל כך.

תחכו להזמנות הפז שבא יש לכם שילוב עצבני, אפשר לחשב מה הסיכויים שיש למישהו קלפים יותר טובים או לא, אם לא ALL IN!!!

גם השחקנים הגדולים ביותר בעולם מפסידים, המזל משחק עדיין תפקיד גדול מאוד במשחק הזה.

עדיף להיות בשולחנות קטנים ששם הסיכוי שיהיה למישהו משהו מפוצץ קטן יותר

בשולחנות קטנים אפשר גם לקרוא בקלות יותר את השחקנים, לבדוק מה הרמה שלהם, כמה כסף יש להם בכלל וכו'

אני אוהב שולחנות קטנים בבלנדים של 200-400 מכיוון שהם מצד אחד לא גורמים לך להשקיע יותר מידי כל פעם כדי לראות את הפלופ ומצד שני אפשר להגיע בהם לסכומים מאוד גדולים של 100K+ בקופה.

פורסם

אל תבין את זה בצורה לא נכונה, אבל רואים שאתה משחק בפייסבוק.

במשחק האמיתי 90% מהידיים נגמרות בבלוף\נגמרות לפני שחושפים קלפים\אפילו לפני שפותחים את הטרן או הריבר.

אבל כמובן שברגע שלא אכפת לך מ"הכסף" שלך, אתה תשלם הרבה גם אם אין לך יד חזקה.

כל האלמנט המשחקי, כל האסטרטגיה הולכת לאיבוד.

אין שחקניי טקסס טובים בפייסבוק, יש שחקני פייסבוק טובים בפייסבוק. (וגם כאלה עם מזל).

פורסם
  • מחבר

אני מודע לכך שבמשחק פנים אל פנים הכול שונה, הטיפים שנתתי הם למשחק בפייסבוק בלבד. ראה כותרת!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים