עבור לתוכן

Facebook - Texas holdem לכל המכורים... טיפים ושאר ירקות

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה, אז כמו רבים וטובים לפני גם אני נ פלתי למשחק הזה, אחרי הכול הוא מביא קצת הנאה ורגש חיובי ושלילי בדומה לדבר האמיתי בלי בכי מירורים במקרה שמפסידים.

סה"כ אני לא רע, ועברתי כבר את סף המיליון הראשון, אך אשמח לשמוע טיפים למשחק מושכל ונכון יותר.

אני יודע שיש הבדל של שמיים וארץ בין משחק כזה במחשב לבין בחיים ששם מעורב גם כסף אמיתי אך עדיין לשלב הראשון אני רוצה לוודא שאני

כיסתי את הרמה הזאת.

תודה

פורסם

לא לשחק כל יד

פרוש הרבה שיש לך ידיים נמוכות

חכה לידיים טובות

פורסם

שלא כמו בפוקר רציני, שחק יותר משחק של הקלפים שלך, יותר מידי אנשים יכנסו לידיים בלי כלום ונוסף שם המון אלמנט של מזל, קשה עד בלתי אפשרי לקרוא את האנשים שם.

בדרך כלל אפשר לשחק פוקר יותר "אמיתי" רק בסיבוב 3 של השאוטאוט ובמשחקים על ציפים גבוהים שאנשים מושקעים ברוב הקופה שלהם (אחד שיש לו מליון על השולחן ו 1.2 בסך הכל) כל השאר לא ממש מהססים לשים כסף על ידיים חלשות, אז זה בעיה לבלף נגדם.

פורסם

האלגוריתם שלהם מצוץ מהאצבע.....

הסיכוי ל FLUSH הוא בערך פי שתיים פחות מהסיכוי ל STRAIGHT וכמות "צבע" שאני רוצה ביחס "לרצף" היא כ 3:1 שזה לא אפשרי.... האלגוריתם שם ממש ממש ממש לא RANDOM אמיתי...

פרוש מזה זה סתם עצבים, עדיף כבר לשחק ב FULLTILT או ב POKERSTARS....

פורסם

כששיחקתי בזה אני אהבתי יותר לשחק מול מעט אנשים (5 מינוס, הכי טוב 1 על 1) כי אז יש לך יותר שליטה במשחק, קל יותר לקרוא אנשים, ויש פחות סיכויים שלמישהו תהיה יד מפוצצת. לכן שיחקתי בעיקר בחדרים עם הגבלה ל5 כשהיה לי מעט כסף, ובטורנירים - כשבטורנירים זרקתי כל יד פחות ממעולה עד שבשולחן היו פחות שחקנים.

פורסם

הסיכוי ל FLUSH הוא בערך פי שתיים פחות מהסיכוי ל STRAIGHT וכמות "צבע" שאני רוצה ביחס "לרצף" היא כ 3:1 שזה לא אפשרי.... האלגוריתם שם ממש ממש ממש לא RANDOM אמיתי...

נשמע מעניין.

יש לך הוכחה(ונסיון אישי של כמה מאות ידיים לא נקרא הוכחה)?

פורסם

את חוק המספרים הגדולים אתה מכיר?

זה שנראה לך שאתה רואה יותר צבעים מרצפים, לא אומר שהרנדום שלהם לא נכון...

פורסם

נשמע מעניין.

יש לך הוכחה(ונסיון אישי של כמה מאות ידיים לא נקרא הוכחה)?

http://forums.zynga.com/showthread.php?t=154098&highlight=algorithm

http://forums.zynga.com/showthread.php?t=152324&highlight=algorithm

זה רק כדי להראות שלא אני היחיד ששם לזה לב.

עכשיו לגבי הוכחה איך ניסיון של כמה מאות ידיים לא נקראה הוכחה? אתה זורק עכשיו את כל עולם הסטטיסטיקה לפח... נכון סטטיסטיקה לא מבוססת רק על אדם אחד, אבל כנס ותראה במה אנשים זוכים לרוב, כמה נדיר זה לזכות עם ONE PAIR? שההסתברות לזוג אחד אם אני לא טועה זה בערך 45%. רוב הזכיות זה FLUSH כאשר ההסתברות ל FLUSH היא בערך פחות מ 1% (פחות מחצי אפילו נראה לי)...

איזה הוכחה אתה רוצה? שאני אכנס לקוד שלהם ואוציא משם את הלגוריתם? לא יכול מצטער... אבל אני דיי בטוח שזה לא RANDOM..

david_borohov

אתה רוצה להגיד יל שבסופו דל דבר זה מתאזן נכון? שאי שם באחד מהחדרים יושב לו שחקן אחד שזוכה כל יד רק עם זוג?

פורסם

מישהו מכיר אתר טוב בעברית, שמסביר את כללי המשחק מא' עד ת'?

פורסם

TEXAS HOLDEM זה דווקא אחד מסוגי הפוקר הפשוטים ביותר ובנוסף הם הוסיפו שורה שמראה לך איזה יד יש לך.

והמשחק ממש לא רנדומלי למשל כשאתה נכנס למשחק ואתה האחרון להיכנס אז סיכויי הזכיה שלך ביד הראשונה ממש גבוהים מהסיבה הפשוטה שהם תכנו את זה ככה שתמשיך לשחק.

פורסם

TEXAS HOLDEM זה דווקא אחד מסוגי הפוקר הפשוטים ביותר ובנוסף הם הוסיפו שורה שמראה לך איזה יד יש לך.

והמשחק ממש לא רנדומלי למשל כשאתה נכנס למשחק ואתה האחרון להיכנס אז סיכויי הזכיה שלך ביד הראשונה ממש גבוהים מהסיבה הפשוטה שהם תכנו את זה ככה שתמשיך לשחק.

תורת המשחקים. הם מנסים לעשות את זה מעניין אך אחרי כמה זמן זה נהיה משעמם כי כשאתה רואה 3 מאותו צבע ואפילו אם יש לך AA ועל השולחן יש A אז זה דיי צפוי שב 80-90% מהמקרים אתה מפסיד את היד כי מישהוא נכנס עם 2 7 SUITED ויש לו צבע עכשיו.

פורסם

אף פעם, לא יצא לי לשחק בפוקר.

פורסם

אף פעם, לא יצא לי לשחק בפוקר.

פשוט כנס לפייסבוק, תתחבר לאחד השולחנות, בכל שלב של המשחק זה מראה לך מה היד שנוכחית שיש לך ומה הדברים שאתה יכול לעשות.

זה דיי פשוט:

CALL - להשוות להימור הנוכחי

FOLD - לפרוש

RAISE - לעלות מעל להימור הנוכחי

CHECK - לא לעשות כלום (במקרה ואף אחד לא הימר אז אתה לא חייב להמר).

וזהו חוץ מזה הם מרימים לך את דירוג הידיים, ככל שהדירוג גבוה יותר כך היד טובה יותר (יש כפתור ליד הרמקול למאטה של HANDS).

פורסם

http://forums.zynga.com/showthread.php?t=154098&highlight=algorithm

http://forums.zynga.com/showthread.php?t=152324&highlight=algorithm

זה רק כדי להראות שלא אני היחיד ששם לזה לב.

עכשיו לגבי הוכחה איך ניסיון של כמה מאות ידיים לא נקראה הוכחה? אתה זורק עכשיו את כל עולם הסטטיסטיקה לפח... נכון סטטיסטיקה לא מבוססת רק על אדם אחד, אבל כנס ותראה במה אנשים זוכים לרוב, כמה נדיר זה לזכות עם ONE PAIR? שההסתברות לזוג אחד אם אני לא טועה זה בערך 45%. רוב הזכיות זה FLUSH כאשר ההסתברות ל FLUSH היא בערך פחות מ 1% (פחות מחצי אפילו נראה לי)...

איזה הוכחה אתה רוצה? שאני אכנס לקוד שלהם ואוציא משם את הלגוריתם? לא יכול מצטער... אבל אני דיי בטוח שזה לא RANDOM..

david_borohov

אתה רוצה להגיד יל שבסופו דל דבר זה מתאזן נכון? שאי שם באחד מהחדרים יושב לו שחקן אחד שזוכה כל יד רק עם זוג?

http://en.wikipedia.org/wiki/Poker_probability#Frequency_of_7-card_poker_hands

הסיכויים של flush ב holdem הוא 5.82%, והסיכוי לרצף הוא 10.4% = סיכויים ממש לא קטנים שבשלוחן עם 8 אנשים למישהו תהיה יד חזקה מאוד (לכן גם אמרתי שאני לא אוהב לשחק בשולחנות מלאים).

חוץ מזה במצב שחסר לך קלף אחד ל flush לעומת שחסר לך קלף אחד לסטרייט הסיכויים להשיג flush הם הרבה יותר ריאליים, ולכן שווה להמר בהם.

לכן זה יראה כאילו זכיות עם flush יותר שכיחות מרצף, כי יש יותר סיכויים שמי שיש לו strait draw יתקפל אם יעלו לו הרבה (כך אני עושה לפחות).

פורסם

http://www.israpoker.co.il/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים