עבור לתוכן

למכור רכב או לעשות טרייד אין?

Featured Replies

פורסם

לאמא יש קורולה 2007 שעברה רק 20 אלף ק"מ שעד עכשיו לא היינו צריכים לשלם מס ועכשיו צריך לשים עלייה 30 אלף אז אנחנו רוצים למכור.

אנחנו רוצים להחליף לרכב אחר(רכב אמא\משפחתי) האם עדיף למכור לאדם פרטי או לעשות טרייד-אין?(אמשמח להסבר על טרייד-אין) .

ואם למכור לאדם פרטי בכמה אפשר למכור רכב כזה?

פורסם

מן הסתם תעשה את מה שיביא לך יותר כסף.

החלטתם איזה רכב חדש אתם רוצים? אם כן לך לסוכנות ותשאל אותם לגבי טרייד אין לרכב שלכם , אם המחיר מתקרב איכשהו למחירון ואין לך כוח לכל ההתעסקויות אז תסכים לטרייד אין ושלום עליכם.

אם לא תנסה למכור...

פורסם

קודם כל אתה מוזמן להכנס למחירון של לוי יצחק ולהתעדכן במחיר העדכני,קח בחשבון שכל חודש יש בד"כ ירידה במחיר הרכב.

ממה ששמעתי בשוק(אח שלי מהטרייד אין של UMI)הרכב הזה וטויוטה בכלל די מבוקשים בשוק הרכב המשומש,אם הרכב שלכם במצב טוב מכנית וקוסמטית בנוסף לק"מ הנמוך יחסית אז בכלל אתם יכולים אפילו להשיג עליו מחיר גבוה יותר ב1-2%.המכוניות האלה פשוט נחטפות.

לגבי טרייד אין(התכוונת לסוכנות של טויטה?)בד"כ סוגרים על מחיר מחירון על הרכב שלכם(אם הוא במצב ממש טוב) ושדרוג לרכב חדש בהנחה מסויימת,תיקח בחשבון שהמחיר מחירון שאתה מקבל עליו הוא עדיין נמוך יותר ממה שהסוכנות "כביכול קנתה" אותו ולכן היא שומרת על נתח רווחי מסויים בעסקה שכזו.

כמובן שאם אתה מדבר כבר על מגרשים של עסקנים אין על מה לדבר,לא הייתי קונה מהם כלום.

לגבי סוכנויות טרייד אין כאלה או אחרות - לא ידוע לי כ"כ מה המצב שם...

שיהיה בהצלחה.

פורסם

טרייד אין עושים לרכב במצב גרוע, שקשה למכור לאדם פרטי. אם הקורולה שמורה (בלי תאונות, מכות, שפשופים, צבע מתקלף, טיפולים סדירים במוסך מורשה) וקילומטרז' נמוך אתם תמכרו אותה בימים ספורים באלפי שקלים מעל מחירון. אתה פשוט לא מתאר לעצמך כמה קשה למצוא רכב טוב בארץ.

פורסם

זה לא כ"כ נכון הקביעה שלך לגבי טרייד אין,יש אלפי אנשים שמעדיפים לקבל מחיר מחירון על הרכב שלהם והנחה על רכב חדש במקום להתעסק במכר של הרכב גם אם מדובר במחיר גבוה מהמחירון ורכב במצב מצויין.זו אותה סיבה שיש אנשים עם חבילות תקשורת במחיר מחירון גבוה במיוחד לתקופות ארוכות - חוסר מודעות.

פורסם

זה לא קשור לחוסר מודעות..

יש אנשים שלא רוצים ליפול בידי רמאים ואין להם כוח לכל ההתעסקות הזאת של למכור רכב , ללכת לעשות לו בדיקות והכול ולא אכפת להם להפסיד איזה 1000 שקל בשביל לעשות את זה בלי כאבי ראש.

קח בחשבון גם שבטרייד אין אתה נשאר עם האוטו עד שמגיע האוטו החדש וכשאתה מוכר אותו לבן אדם פרטי אתה יכול להיות תקוע קצת זמן בלי מכונית.

פורסם

עדיף למכור אותו ולקנות רכב חדש.

20K זה כלום ובמחיר שתמכור אותו תוכל לקנות אחלה רכב ועוד ישאר מספיק כסף

פורסם

זה לא כ"כ נכון הקביעה שלך לגבי טרייד אין,יש אלפי אנשים שמעדיפים לקבל מחיר מחירון על הרכב שלהם והנחה על רכב חדש במקום להתעסק במכר של הרכב גם אם מדובר במחיר גבוה מהמחירון ורכב במצב מצויין.זו אותה סיבה שיש אנשים עם חבילות תקשורת במחיר מחירון גבוה במיוחד לתקופות ארוכות - חוסר מודעות.

כנס ליד 2. חפש רכב לא ישן במיוחד. נגיד 3 - 4 שנים על הכביש. יחשכו עינייך. מכוניות מפורקות, שחוקות, 200,000 ק"מ+, אחרי תאונות, שפשופים, בלי טיפולים סדירים, החליפו ידיים כמו אני לא יודע מה. עכשיו תפרסם טיוטה קורולה, יד ראשונה, 20,000 ק"מ, בלי תאונות, טיפולים במוסך מורשה בלבד. הטלפון שלך לא יפסיק לצלצל כל היום. גם אם תבקש 5 - 7 אלף מעל מחירון אנשים ישלמו. יזרקו עליך את השטרות.

אין ספק שיש אנשים עצלנים שלא רוצים כאב ראש, טלפונים, נסיעות לבדיקות, שמעדיפים לזרוק את הרכב במגרש טרייד-אין ולשכוח מכל הסיפור. אבל רוב שיודעים שיש להם רכב טוב ומכירים את המצב העגום של שוק הרכבים המשומשים בארץ ימכרו באופן פרטי ויקבלו אלפי שקלים מעל המחירון.

פורסם
  • מחבר

בגלל התשלום מיסים הזה יוצא שאני יכול להביא רכב בתקציב של 85 אלף מקס.

ואני לא רוצה משו שיהיה יקר להחזיק..אני מבין שבמכר הזה אין טרייד אין(או שיש לרכב פחות טוב?)

אולי יש לכם הצעה? אולי יש משו טוב ביד שתיים?

פורסם

תברר לגבי סוזוקי סוויפט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים