עבור לתוכן

מחשב נייד ללימודים עד 5000

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה...

בקשר לשני הודעותי האחרונות אני מתחיל לגבש דעה בקשר למחשב הנייד שאני הולך לקנות בקרוב מאוד ללימודים שב"ה בלי נדר ישמשו אותי ב 99 אחוז מן המקרים לתמלילים , סרטים ברמה טובה וגלישה מהירה מאוד באינטרנט לצבירת מידע וכמובן בתקשורות אלחוטיות כנדרש...

בנוגע להחלטתי אני רוצה להתבסס על מחשבים בסדר גדול של DELL VOSTRO 1320 שמבחינתי בעלי מפרט מהיר מאוד אם זה מבחינה הזכרון הפנימי הרב אך חסר המהירות (800 מגה הרץ..) והמעבד ה"יחסית חלש" מדגם T6570 ובעל אותה מהירות כמו של הזכרון שבעל 800 מצגה הרץ והייתי שמח למעט יותר...

כמו כן ראיתי מחשב מדגם HP PAVILION DV3-2150EJ שיחסית משלים את הפערים של מה שחסר בדגם של DELL אם זה יציאת HDMI קורא טביעת אצבע... ויציאות נוספות כמו של ESATA ודברים רבים וטובים שיכולים להועיל והייתי רוצה ליצור סוג של גישור בין שני המחשבים הללו אפילו אם זה מבחינת הורדה בנפח ההארד דיסק אך לא במהירות של 7200 כמו של DELL למינימום של 160 ג'יגה לפחותאו גם אפשרי להתפשר על 3 ג'יגה בזכרון הפנימי לעומת 4 בדל....

אך מבחינת מהירות העברת הנתונים אני רוצה להשתדל ליצור לעצמי מחשב איכותי ככול הניתן ושימצה את הכסף ואת ה 3 שנים וחצי של התואר שלי עד תום כדי שאוכל להנות ממנו .. ללמוד ממנו ... ולבצע בו שימושים פרט ללימודים בקלות, במהירות וביעילות....

לנוחיותכם סיכמתי כאן את דרישותיי המפורטות..

מעבד אינטל CORE 2 DOU בעל נפח של לפחות 2.1 ג'יגה עם מהירות של 1066 MHZ לפחות.....

זכרון פנימי של 3-4 ג'יגה עם מהירות גם כן של 1066 MHZ

כרטיס מסך - לא אכפת לי שיהיה נחות אפילו אם זה בסדר גודל לזה של דל ששמעתי שברמה בינונית כי בסה"כ אני לא גיימר...

רמקולים טובים יחסית שיתנו לי סאונד טוחב למוזיקה....

משקל של עד מקסימום 2.5 קילו כי אחרי הכול סטודנטים...

סוללה של לפחות 6 תאים... כדי שתחזיק לי זמן רב ככול הניתן...

דיסק קשיח של לפחות 160 ג'יגה עם מהירות של 7200 לפחות....

פרט לכך הייתי רוצה לכסות את כל עניין האפשרויות מבחינת החיבורים כמו HDMI, מצלמה ומיקרופון מובנים , wi fi, bluetooth, קורא כרטיסים וטביעות אצבע ...

מסך 13.3 הכי רגיל שיש ותו לא...

אז תודה רבה לכל העוזרים....

פורסם

אם אתה לא צריך כרטיס מסך חזק, אל תיקח חיצוני (כמו שיש למשל ב-DV3-2150). זה סתם יוריד לך את חיי הסוללה.

אם הייתי מבין יותר, הייתי מנסה לעזור לך, אבל אני לא מכיר מגוון של ניידים...

אני מציע לך לחפש בזאפ (או באתרים של חנויות) מחשב שעונה על מה שאתה מחפש, לפחות עד שמישהו שמבין יענה לך. ברוב האתרים אפשר למיין בקלות לפי גודל מסך של 13.3.

פורסם
  • מחבר

היי חבר'ה...

שמתי לב למרות שזה לא חדש שהרבה יותר עדיף לקנות כיום מחשב בחו"ל ודרך אתרים רבים שעובדים בשיתוף עם חברות ישראליות.. ובמחירים זולים מאוווד!!!!

כמו לדוגמה ראיתי SONY VAIO שבארץ עולה בדר"כ מעל 8500 ובקנייה דרך חו"ל עולה רק 1000 דולר ועוד לא דיברתי על המשלוח שעליו עוד צריך לברר פרטים אז אשמח במסגרת התגובה הראשונה שלי בנושא זה שאם מישהו יוכל לכוון אותי למחשב בחו"ל שיתאים לדרישותיי אני יודה לו מאוד כי לפי מה שאני רואה אפשר להשיג מחשבים בסדר גודל שכזה בקלותת מהירות ובעיקר מחיר נוח מאוד!!

תודה רבה לכולם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים