עבור לתוכן

בונה 2 מפרטים. האחד למשחקים, ללא OC, עם מסך עד 4K. השני לקולנוע ביתי בסביבות 3K.

Featured Replies

פורסם

שלום.

חדש בפורום, אם משהו לא בסדר (כותרת וזה, קשוחים אנשים) אתקן.

ככה:

מפרט ראשון (למשחקים ללא OC, עם מסך) עד 4000 ש"ח:

הבסיס הוא

מעבד: E8400. אני יכול לקבל אותו ב833 ש"ח. יש אפשרות לשדרג לQ9550 שעליו יש לי מחיר של 1200. (או לכל דבר יותר טוב וזול)

כרטיס מסך: geForce gtx260. על זה יש לי מחיר של 837. שוב, אם יש יותר חזק באותו כח עיבוד תמונה, בכיף.

צורב DVD כמובן...

כונן קשיח: 1TB SATA II 7200RPM 32MB CACHE. לא ממש משנה איזה חברה, רק אמין וזול.

זכרונות: 3-4GB עם מהירות של 800Mhz ומעלה וcl כמה שיותר נמוך, מתוכנן למערכת הפעלה 32bit. וויסטה SP1 יודע לזהות אני חושב את ה4G, אז אני מאמין שיצא זול יותר 2 סטיקים של 2G. אם לא, אנא אל תשמרו בבטן.

לוח אם: שיוציא את המיטב מכל הסיפור. מן הסתם PCIe2, soket755 ושנבחן עם הזכרונות הספציפיים. (סיפור רע לפני שנה עם ASUS לימד אותי בדרך הקשה).

ספק כח: שייתן קצת ספייר. (כמובן אחרי חישוב שהספק נותן 70-80 אחוז ניצולת...)

מארז: כמה שיותר שקט מאוורר ומספיק רחב בשביל ה-GTX260. במסגרת התקציב כמובן...

מסך: 22". אם לא נכנס בתקציב, כי אני חולם יותר מדי, אפשר לוותר עליו. (נסתדר בינתיים עם הטלוויזיה)

המפרט מיועד למשחקים, כמה שיותר כבדים שיוכלו לרוץ עליו. לא תהיה בו עריכה גרפית כלשהי, או צרכים אחרים (חוץ מאינטרנט ואופיס מדי פעם...)

מפרט שני:

מיועד לקולנוע לקולנוע ביתי, רצוי עד 3000 ש"ח.

מעולם לא הרכבתי מפרט כזה, אז אין לי כ"כ מושג על דרישותיו.

הקווים המנחים הם:

כרטיס קול (אפשר מובנה, אם יש) עם יציאת אודיו של כבל אופטי, ותמיכה ב7.1 ערוצי סאונד.

יציאת HDMI וכמובן כח עיבוד מספיק בשביל לראות ללא הפרעה (סרטי HD).

מארז שטוח (כזה על הצד, לא יודע איך קוראים לסוג הזה)

כונן קשיח לא כ"כ חשוב, מאחר והוא יחובר לרשת ביתית, ואיחסון לא יתבצע עליו. רק מהירות מספקת לקריאת סרטים מהכונן.

אפשרות להפעלה מרחוק (לאו דווקא כרטיס טלוויזיה).

בשני המפרטים אין צורך בציוד היקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים, מצלמה וכו'), וההרכבה יכולה להתבצע לבד (מה שאומר שאני קונה כל חלק מהמקום הזול ביותר שאני יכול, עם אחריות כמובן).

שוב, אם חסר פרטים על משהו או שעברתי על אחד החוקים בשוגג (ובתום לב), אעדכן את בקשתי בהתאם.

תודה מראש, אדם.

פורסם
  • מחבר

הקפצה.

פורסם
  • מחבר

עזרה מישהו?

בבקשה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים