פורסם 2009 בספטמבר 816 שנים מדברים על ההשקה בכל העולם, אך לא רשום בשום מקום (כולל אתר מייקרוסופט ישראל) מתי תצא הגרסה העברית.
פורסם 2009 בספטמבר 816 שנים אין שום בעיה עם שפות אתה יכול להתקין גרסה אנגלית אם איכשהו נפלת על כזו ואז להתקין עדכון מהאינטרנט לאיזו שפה שתרצה:
פורסם 2009 בספטמבר 816 שנים מחבר השאלה אם רק הגרסאות היקרות מאפשרות מעבר בין שפות (בדומה ל XP PRO)לעומת הגרסאות הרגילות אשר יש להן שפה אחת בלבד (כמו XP HOME)בכל מקרה אתה טוען שזה אמור לצאת רק בדצמבר?אגב אני גולש ב GOOGLE CHROME ומשום מה האתר מזהה אותי כ - SAFARI
פורסם 2009 בספטמבר 816 שנים ישנם עדכונים להורדת שפות תצוגה של win7 ב-34 שפות כולל עברית. שפת המערכת כבר לא תלויה בהתקנה עצמה.
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים אפשר להשתמש בערכת השפות רק בגרסאת ULTIMATE בידיוק כמו שהיה בויסטה.בולשיט,לי יש home premium מותקן וגם בו יש ערכות שפות וגם ב basic יש
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים אגב אני גולש ב GOOGLE CHROME ומשום מה האתר מזהה אותי כ - SAFARIזה כי גם Safari וגם Chrome (ועוד דפדפנים רבים אחרים) משתמשים ב-Webkit כמנוע הצגת התוכן שלהם. הפורום מזהה את ה-User agent של הדפדפן ולפיו מציג את הפרטים. כנראה שברגע שהוא מזהה Webkit הוא מציג Safari.
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים איך עושים את זה ? יש לי win 7 באנגלית home premium , וזה לא מופיע בעדכונים.זה אמור בכלל להופיע שם? כי ככה זה בultimate.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.