עבור לתוכן

איזה מעבד עדיף למשחקים?

Featured Replies

פורסם

AMD Phenom II X2 550 או AMD Phenom II X3 710?

הלוח אם זה Gigabyte GA-MA770 וכרטיס מסך 4850

פורסם

הלוח אם אני לא טועה לא תומך בפתיחת ליבות, ובמשחקים של היום עדיין לרוב יש יתרון לתדר על פני ריבוי ליבות, אם כי זה הולך ומשתנה עם הזמן. מאחר וההבדל הוא 500MHZ שאינו זניח כלל, תוספת של כ20% מה710X3 אני חושב שבשלב זה עדיף ללכת איתו.

פורסם
  • מחבר

עכשיו המחשב יהיה אצלו עוד ל4 שנים בערך אני חושב..אני יודע שאז המחשב כבר לא יריץ משחקים אבל ישמש לפעולות שעדיין יהיה אפשר לעשות בו כמו אופיס וגללישה באנטרנט..איזה מעבד מתאים במקרה כזה לטווח הארוך?

פורסם

תעשה אוברקלוק [כמובן לרוכש גם קירור למעבד] המעבד יטהיה טוב להרבה זמן.

ואז שיהיה צורך אפשר לשדרג כרטיס-מסך .

פורסם
  • מחבר

הוא לא מבין במחשבים ולא יהיה אובר קלוק אלא אם זה בא ישר מהיצרן כמו בTMSFOX שהם כתבו שעושים את זה וזה יהיה המקסימום שהוא יעשה..

עדיין ללכת על AMD Phenom II X2 550 עם האוברקלוק ל3.6 שהם עושים שם?

פורסם

אם אתה מעוניין באוברקלוק ובפתיחת ליבות אז קח את ה-X2 550BE. אם פחות מעניין אותך אז קח את ה-X3 710.

פורסם

הלוח אם אני לא טועה לא תומך בפתיחת ליבות, ובמשחקים של היום עדיין לרוב יש יתרון לתדר על פני ריבוי ליבות, אם כי זה הולך ומשתנה עם הזמן. מאחר וההבדל הוא 500MHZ שאינו זניח כלל, תוספת של כ20% מה710X3 אני חושב שבשלב זה עדיף ללכת איתו.

הלוח הזה בגרסת Rev2.0 פותח ליבות כמו גדול..

פורסם
  • מחבר

אז עם הלוח אז הזה אפשר לפתוח עוד ליבה? כל אחד אומר משהו אחר..

כרגע הבנתי שעדיף ה710 נראה לי אני אלך על זה ודי דחוף מחר המחשב נקנה

פורסם

הוא לא עדיף בכל מצב ובכל סיטואציה. אמרתי כבר, אם אתה מתכנן לפתוח ליבות ולבצע אוברקלוק אז עדיף לך למהר על ה-550BE. אם לא מתוכנן אוברקלוק/פתיחת-ליבות אז קח את ה-710.

פורסם

פותח הדיון:

פתיחת ליבות אפשרית ב 2 המעבדים, תלוי איך נחסמו הליבות האלו.

AMD בהתחלה מייצרת מעבדים בעלי 4 ליבות, אם בתהליך הייצור אחת (או שניים) מהליבות יוצאת פגומה, AMD תבטל אותה - ותהליך פתיחת הליבות אח"כ יהיה בלתי אפשרי כי הליבות לא תקינות ואתה תקבל חוסר יציבות.

מצד שני אם יש ביקוש גדול למעבדי 550/710/720 ול AMD "אין יותר מעבדים בעלי ליבות תקולות", היא תבטל ליבות במעבדי X4 תקינים לחלוטין, מה שיאפשר פתיחה של הליבות אח"כ בלי לחוות אי-יציבות.

בקשר ללוח, MA770-UD3 Rev 2.0 בלבד (ולא Rev1.0) מסוגל לפתוח ליבות

אם מתוכנן אוברקלוק, לך על ה 550BE אין ספק, מכפלה פתוחה ותדר התחלתי גבוה מ ה-710

אם בכל זאת חשוב לך יותר ליבות אתה יכול לקחת את ה X3, בגלל שאם פתיחת הליבות ב 550 תכשל אתה תשאר עם 2 ליבות, מצד שני אם פתיחת הליבות ב 710 תכשל אתה תשאר עם 3

לשיקולך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים