עבור לתוכן

system צורך המון זכרון‬

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי לפטופ טושיבה, שעובד ממש לאט כבר תקופה ארוכה.

אני חושב שהבעיה היא בעובדה ש-system צורך כל כך הרבה זכרון 75000KB בערך וכן בהמון תוכנות האחרות שעובדות ( צירפתי צילום מסך)

ניקיתי וירוסים וספיים עם ADAWARE וזה לא שינה כלום וכמו כן הורדתי את הפעלתם של תוכנות לא שימושיות דרך MSCONFIG.

כל זה לא עזר.

אשמח לעזרה בנוגע ל-system וכן בעזרה בסגירת חלק מהתוכנות האחרות (אלה שלא שימושיות כמובן).

כל דרך אחרת להאצת המחשב תתקבל בברכה...

תודה מראש.

90154001.jpg

פורסם

תגדיר בדיוק מה הכוונה באיטיות ואיך היא באה לידי ביטוי?

לפי הנתונים בצילום המסך שצרפת המערכת לא עמוסה יתר על המידה (למרות שאישית לדעתי יש לך המון תהליכים שעובדים ברקע).

שים לב ל-Commit Usage בחלקו הימני תחתון של המסך, בערך רבע תפוס כך שמהבחינה הזאת המערכת לא בעומס.

ניתן גם לבטל תהליכים שעובדים כרגע - Winkey + R > services.msc משם תוכל לבטל תהליכים מיותרים מחבינתך.

הסבר על התהליכים השונים ניתן למצוא (באנגלית) כאן

אבל קודם תסביר ותנסה לתאר איך בדיוק אותה איטיות באה לידי ביטוי.

פורסם
  • מחבר

תודה לך.

האיטיות באה לידי ביטוי בכך שכל חלון שאני פותח לוקח לו הרבה זמן לעלות, כנ"ל עם תוכנות ועל לחיצה על מקש ימיני בכלל אין מה לדבר...

בנוגע לסגירת תוכנות - אני משתמש ב XP ככה שאני לי Winkey אבל סגרתי כמעט הכל דרך MSconfig וגם בעזרת תוכנות יעודיות לכך.

איזה עוד אופציות יש?

פורסם

ב-winkey הכוונה למקש עם הלוגו של מיקרוסופט על המקלדת.

תבדוק את המערכת גם בעזרת Malwarebytes. באיזה אנטי וירוס אתה משתמש?

תבדוק גם עם Hijackthis (הקישור להורדה בחלק הימני עליון של המסך). לאחר סיום הסריקה תעתיק ותדביק את התוצאות לתוך החלון המרכזי באתר הנ"ל, או לפה.

ובסוף תבדוק גם עם SDfix. הוראות:

1) תחלץ את קובץ ה-zip לכונן C: בלבד.

2) תעלה את המחשב ב-Safe mode (וכשאתה כבר ב-Safe mode תבדוק עם האיטיות מורגשת גם כן).

3) תכנס לתיקייה C:\SDfix.

4) תלחץ על הקובץ runme.bat כדי להפעיל את התוכנה.

5) בחלון שיעלה תלחץ על Y לאישור כדי להתחיל בסריקה.

6) תמתין עד לסיום הסריקה. בסיומה התוכנה תעשה ריסטרט לבד ולפני שהמחשב יעלה שוב, היא תבצע סריקה נוספת.

7) כשעולה שולחן העבודה יפתח קובץ עם תוצאות הסריקה. תדביק גם אותו לפה.

כל זה כדי קודם לוודא שהמחשב נקי לגמרי ואז נמשיך הלאה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים