עבור לתוכן

דייט ראשון - פיקניק בים.. יותר מידי?!

Featured Replies

פורסם

חמודי נתפסת חזק על הקטע של "מומחה למשחקים"..אם אתה מטיף פה על "לא לשפוט אנשים שאתה לא מכיר ע"פ מעטפת חיצונית",אז תנסה לפחות ליישם את זה בעצמך..זה לא טייטל שאני המצאתי,וזה שהוא נוכח לא אומר שאתה צריך להזכיר אותו כאיזה אות קין בכל תגובה שלך.

בגלל שהדיון כבר דוהר בחוסר מעצורים לעבר ספאם אני לא אגיב בו יותר,כדי לא להוסיף עוד אש למדורה,רק תזכור שבפעם הבאה שאתה מנסה להגדיל את הE-PENIS שלך ע"ח אנשים אחרים כאן יהיה מישהו שיוכל להוריד אותך לקרקע קצת..בתגובות הבאות שלך כאן הראית דעות קצת ונק' מבט קצת שונות מ"תאמין לי,זרום זרום" של ההודעה הראשונה..

• תגובות 41
  • צפיות 11k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חמודי נתפסת חזק על הקטע של "מומחה למשחקים"..אם אתה מטיף פה על "לא לשפוט אנשים שאתה לא מכיר ע"פ מעטפת חיצונית",אז תנסה לפחות ליישם את זה בעצמך..זה לא טייטל שאני המצאתי,וזה שהוא נוכח לא אומר שאתה צריך להזכיר אותו כאיזה אות קין בכל תגובה שלך.

בגלל שהדיון כבר דוהר בחוסר מעצורים לעבר ספאם אני לא אגיב בו יותר,כדי לא להוסיף עוד אש למדורה,רק תזכור שבפעם הבאה שאתה מנסה להגדיל את הE-PENIS שלך ע"ח אנשים אחרים כאן יהיה מישהו שיוכל להוריד אותך לקרקע קצת..בתגובות הבאות שלך כאן הראית דעות קצת ונק' מבט קצת שונות מ"תאמין לי,זרום זרום" של ההודעה הראשונה..

אני בחיים לא עושה כלום על חשבון אחרים

ואם אמרתי במפורש ואתה עדיין מסרב להאמין/לקבל

אתה מפרש את מה שאמרתי כA אני אומר שהתכוונתי לB ואתה עוד נשאר בA

חח וואלה לא ניתקלתי בעקשן כמוך(ושתביןם אין לי מה לסלף , כי אני לא שם פה על אף אחד )

(מעצבן שניתפסים על סטיגמה סתם אה? , עכשיו אתה מרגיש ורואה מה מילה יכולה לעשות ואיך כבייכול לשנות תפיסת עולם שלמה ?)

שתבין את האבסורד

יכול להיות שאתה בכלל איזה קליבר עצבניי ואתה מטר 90 גבוהה עם שירים ושובר לאחד אחד פה את הפנים במציאות

אבל בגלל שאתה מומחה למשחקים (אז אני בטח אומר , אהה זה מה הוא עושה כל היום חוץ מלשחק , בטח עוד איזה חנון עם משקפיים)

בטחלס , יכול להיות שככה .. שאתה חנון אשש, אבל גם יכול להיות שלא באותה מידה.

50-50

לכן אני לא רואה אותך לא בתור חנון מומחה למשחקים

ולא בתור איזה גנגסטר

אתה בעניי כמוני (בן אדם)

ואני להבדיל לא שופט לפי מילים

וצועק ערס ערס

או אומר אויי הוא לא יקח אותי לטיול בג'יפ

מזה הילדותיות הזאת

אז אמרתי שאני חולם על ג'יפ

זה מושא לצחוק? כל אחד חולם על משהו שהוא רוצה להשיג (אצלי זה ג'יפ אצלך זה משחק חדש לדוגמא)

אז מה עכשיו כל מה שתבוא להגיד אני יגיד

''אוי עכשיו הוא לא יתן לי לשחק במחשב שלו :( ''

אם זה לא דבילי , אז כניראה שאני הדביל ..

פורסם

ואתה באמת כזה :-X

פורסם

ובוא תגיד לי למה אתה חושב שאני כזה?

מה אמרתי שגורם לך לחשוב שאני דביל ?

ואיך אתה קובע בנחרצות שאני באמת כזה?

יש לך איזה הוכחה מעניינת ? אני ישמח ליראות

פורסם

אולי די? זה כבר לא מצחיק.

פורסם

אתה רואה מה אני מדבר אסף

החנביץ הזה בא

אני מוכן לחתוך את הראש אם הוא קרא את כל התדאד

בא אומר לי כן אתה טיפש

ינו אם זה לא מפגר אני לא יודע מה כן

פורסם

אין מה להעלב.

בכל מקרה, אתה באמת צריך לעבוד על הכתיבה שלך. בחור בן 21 שעוד כותב עם שגיאות זה פשוט משהו שמזמין ירידות

בהצלחה.

פורסם

אין כמו להתענג על ריב טוב לפני השינה :xyxthumbs:

אני מקווה שהמנהלים לא יהרסו את זה >:(

פורסם

במקום לרשום אההה

יוצא לי אההט

או בימקום להגיד עדיין יוצא לי עדיים (זה בכלל שאני מקליד מהר ולא עובר אחרי מה שאני קורא )

אין פה מה לתקן

אין איזה חוק בפורום שאומר שאסור לי לכתוב בצורה כזו או אחרת (משפטים ארוכים או קצרים או אם בא לי אינטר אחרי כל מילה)

עם כל האמת זה לא ניראה לי כזה שגיאה.

ושלא תטעה

אני לא רב פה עם אף אחד

(זה שיש לו דעות שונות משלי זה לא סיבה לריב)

אולי ויכוח :D

פורסם

ועכשיו אתה סתם מדבר שטויות.

טאחלס?

ישמח?

פורסם

רפרפתי קצת בתגובות, אבל בכל זאת אני אגיד לך את דעתי.

פגישה ראשונה נותנת את הדברים הכי חשובים בשביל ביסוס קשר בהתחלה.

כל אחד מהצדדים מראה על רצינות, בגרות, עניין, מתח מיני, משיכה, דחיה, כימיה ("קליק") ועוד דברים שכל אחד מראה אחרת.

בין אם בדיבור ובעיקר בעיקר שפת גוף. אם אתה יודע לקרוא טוב שפת גוף של בן אדם, תוכל להבין אם היא בקטע שלך או לא בכמה עשרות אחוזים

שזה נכון. שפת גוף אומרת הרבה, טון דיבור, התעסקות על הסביבה והתמקדות בבן אדם או התמקדות בסביבה.

ככה שכל הצעה ללכת לסרט/הצגה/מופע סטנד-אפ וכל דבר כזה או אחר שאתה בקהל ומרוכז בהצגה - פסול!!

לא יעזור מה תגידו כאן. אם הולכים לסרט - לא מדברים כמעט ובכלל 80% מהפגישה - מתנהגים מוזר - לא מקבלים את החוות דעת - לא יצא מזה כלום.

המקומות שכן כדאי זה בית קפה/פאב/מסעדה...

ככה ש80% יהיו דיבורים, היכרות, הפגנת כל הפרטים שרשמתי למעלה ובכלל....פלירטוט (מקווה שאני רושם נכון את המילה)

מה גם, אתה בא לפגישת היכרות ואתה עוד לא מכיר את הבחורה - ככה שללכת עם נרות בים ולשבת נשמע רומנטי וכמו סצנה מסרט,

אבל אולי הבחורה לא אוהבת את זה? וזה גם פשוט מוגזם.. כאילו.. עוד לפני שאתה מכיר את הבחורה אתה עושה לה משהו רומנטי של חברים בקשר?

קח את זה באיזי, לאט, אולי היא אפילו לא מתאימה לך. עוד לא ראית באמת מי זאת (לפי מה שהבנתי) ואין לך מושג באמת איזה טיפוס היא.

מקום שקט יחסית (מוזיקה זה סבבה), אווירה ריקה מלמשוך לך צומת לב למקום אחר, נוח וכיף ועם משקה זה האולטימטיבי לפגישה ראשונה.

אח"כ תשב איתה בים, אם מתאים לכם, בלי נרות ותגיעו לשלב של הצחוקים ביחד וכו' וכו'..

זהו... תהנה אחי.

פורסם

Ran Bracha - כל הכבוד על שבירת שרשרת הספאם הזאת :)

מההודעה של Ran Bracha - כל הודעת ספאם, או וויכוח מיותר שלא קשור לנושא הת'רד - יזכו את המשתמש בהרחקה מיידית מהפורומים.

ראו הוזהרתם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים