עבור לתוכן

דייט ראשון - פיקניק בים.. יותר מידי?!

Featured Replies

פורסם

אהלן אנשים!

אני בקשר עם מישהיי כבר שבועיים, וקבענו מחר פגישה.. חשבתי וחשבתי לאן ללכת (סנוקר, באולינג, מסעדה, סרט = לא מיסתדר\נדוש)

אמרתי נלך על פיקניק בים נזמין פיצה (אין ברירה, אין זמן להכין משו אחר..) שתיה חמה, כמה נרות..

מה דעתכם? לא טו מאצ' לדייט ראשון..?

אל תציעו בקשה פאבים או משו דומה שנינו לא אוהבים..

מאומרים זה מתאים?? או יותר מידיי?

פתוח להצעות חדשות..

כל האלו שיש להם הערות לא קשורות שמרו לאח"כ..

תודה מראש!

• תגובות 41
  • צפיות 11k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם שניכם בקטע של משהו יותר בוגר, אז זה יכול להיות מעולה... שים לב שזה לא איזה חוף של ערסים בלילה...

פורסם

א. בני כמה אתם?

ב. ים זה סבבה, זה מקום לשבת ולדבר(שאמור להוות את העיקר בדייט ראשון, ולכן סרט הוא לא אופציה טובה ד"א) בנוחות ובלי המון המולה מסביב וגם אחלה סביבה רומנטית ו"רוחנית" - אבל נרות? אני חושב שזה קצת מוגזם, יש מספיק אור בים, נרות לא צריך.

פורסם

לדעתי זה באמת קצת מוגזם.

אתם יכולים ללכת לתיאטרון לאיזה הצגה קומית - ממש נחמד...

אם בא לכם לדבר מה הבעיה עם איזה בר נחמד על החוף ? משהו סטייל הברים שיש על חוף ירושלים וגורדון בת"א...

פורסם
  • מחבר

א. בני כמה אתם?

ב. ים זה סבבה, זה מקום לשבת ולדבר(שאמור להוות את העיקר בדייט ראשון, ולכן סרט הוא לא אופציה טובה ד"א) בנוחות ובלי המון המולה מסביב וגם אחלה סביבה רומנטית ו"רוחנית" - אבל נרות? אני חושב שזה קצת מוגזם, יש מספיק אור בים, נרות לא צריך.

א. אני בן 21 והידידה (עדיין לא חברה..) פחות מחודש 18, אבל בוגרת לגילה..

ב. חשבתי על זה גם האמת.. אבל תיודע שתיהיה אוירה כיפית, נינוחה..

מה דעתך?[br]פורסם בתאריך: 8.09.2009 בשעה 00:30:42

לדעתי זה באמת קצת מוגזם.

אתם יכולים ללכת לתיאטרון לאיזה הצגה קומית - ממש נחמד...

אם בא לכם לדבר מה הבעיה עם איזה בר נחמד על החוף ? משהו סטייל הברים שיש על חוף ירושלים וגורדון בת"א...

תיאטרון לא הסגנון..

הברים הם אחלה.. אבל הכשרות לא.. שנינו שומרים.. מישתלדים לפחות

פורסם

מה שכיף בים זה שאתה לא צריך הרבה אביזרים נלווים בשביל שתהיה לו אווירה כיפית/נינוחה/רומנטית.

שלא לומר שלבוא עם טנדר(מקצין בשביל להבהיר נקודה) מלא בנרות/שמפניה/ארוחת גורמה - זה לגמרי ההפך מנינוח :)

תביא איזה בקבוק יין אם שניכם אוהבים "איכות"(למרות שנראה לי שזה קצת מוגזם לדייט ראשון) ואולי פיצה.

הכי חשוב להביא איזה סדין/מחצלת - ככה תסמנו באופן מאוד ברור "איפה אתם" בים - מה ש"יאלץ" את שניכם לשבת/לשכב די קרוב אחד לשנייה - זה סיטואציה מצויינת לניהול שיחה כמו שצריך(בלי צורך להתגבר על רעש והמולה מהסביבה כמו בפאב) וסיטואציה מצויינת(קרבה פיזית) לנשיקה ראשונה.

בערך לפני שבוע יצאתי עם מישהי ועשיתי בדיוק מה שאני כותב כאן - אפילו בלי פיצה :) סתם סדין, חוף ים בטיילת בת"א בערב/לילה - אין המולה מסביב מצד אחד אך מצד שני לא ריק ויש מספיק תאורה מכיוון הטיילת עצמה.

היה מאוד מאוד נחמד, כפי שאמרתי - שיושבים/שוכבים ביחד על סדין קטן בים זה מחייב קרבה פיזית ונותן אופציות מצויינות לשיחה טובה ושובר את הקרח גם בקטע הפיזי - מתחיל בטיפה ליטופים למינהם("נעים בגב" ומשחק בשיער הם האהובים עליי אישית) וממשיך לנשיקה - זה מרגיש מאוד מאוד טבעי שכבר מאוד קרובים פיזית ובאווירה של הים - אם אתה מחבב אותה והיא אותך ואתם לא חסרי ניסיון, אני חושב שזה מתכון בטוח להצלחה.

בהצלחה :)

נ.ב

היא מודעת לזה שזה דייט, כן? כי אמרת שהיא "ידידה"...

פורסם

פיצה? היתי מזמין משהו קצת יותר אלגנטי.

בדר"כ בנות לא מתלהבות לבלוס מול החבר (העתידי, במקרה שלך) פחממות מנופחות וכו'.

תבדוק את הנושא הזה.

פורסם
  • מחבר

מה שכיף בים זה שאתה לא צריך הרבה אביזרים נלווים בשביל שתהיה לו אווירה כיפית/נינוחה/רומנטית.

שלא לומר שלבוא עם טנדר(מקצין בשביל להבהיר נקודה) מלא בנרות/שמפניה/ארוחת גורמה - זה לגמרי ההפך מנינוח :)

תביא איזה בקבוק יין אם שניכם אוהבים "איכות"(למרות שנראה לי שזה קצת מוגזם לדייט ראשון) ואולי פיצה.

הכי חשוב להביא איזה סדין/מחצלת - ככה תסמנו באופן מאוד ברור "איפה אתם" בים - מה ש"יאלץ" את שניכם לשבת/לשכב די קרוב אחד לשנייה - זה סיטואציה מצויינת לניהול שיחה כמו שצריך(בלי צורך להתגבר על רעש והמולה מהסביבה כמו בפאב) וסיטואציה מצויינת(קרבה פיזית) לנשיקה ראשונה.

בערך לפני שבוע יצאתי עם מישהי ועשיתי בדיוק מה שאני כותב כאן - אפילו בלי פיצה :) סתם סדין, חוף ים בטיילת בת"א בערב/לילה - אין המולה מסביב מצד אחד אך מצד שני לא ריק ויש מספיק תאורה מכיוון הטיילת עצמה.

היה מאוד מאוד נחמד, כפי שאמרתי - שיושבים/שוכבים ביחד על סדין קטן בים זה מחייב קרבה פיזית ונותן אופציות מצויינות לשיחה טובה ושובר את הקרח גם בקטע הפיזי - מתחיל בטיפה ליטופים למינהם("נעים בגב" ומשחק בשיער הם האהובים עליי אישית) וממשיך לנשיקה - זה מרגיש מאוד מאוד טבעי שכבר מאוד קרובים פיזית ובאווירה של הים - אם אתה מחבב אותה והיא אותך ואתם לא חסרי ניסיון, אני חושב שזה מתכון בטוח להצלחה.

בהצלחה :)

נ.ב

היא מודעת לזה שזה דייט, כן? כי אמרת שהיא "ידידה"...

כן, היא מודעת שזה דייט..

נאמץ תרעיון אחי..

תודה..! ;)

פורסם

פיצה? היתי מזמין משהו קצת יותר אלגנטי.

בדר"כ בנות לא מתלהבות לבלוס מול החבר (העתידי, במקרה שלך) פחממות מנופחות וכו'.

תבדוק את הנושא הזה.

העלתי את עניין הפיצה כי פותח הדיון העלה את עניין הפיצה - התכוונתי פשוט לומר שיביא איזה משהו לאכול אם בא לו, ומשהו לא מגונדר מדי - משהו כמו פיצה.

חבר עתידי?! הם מכירים שבועיים ועוד לא יצאו לדייט אחד... חכה עם זה.

פותח הדיון - בהצלחה :)

אל תשכח תמיד - אם מתברר לך שאתה לא מעוניין(גילית בה צדדים שאתה לא אוהב וכו') - אל תוותר ישר (צא איתה עוד כמה פעמים) אבל גם אל תמשוך את זה יותר מדי זמן, אחרת היא סתם תיפגע וכך גם אתה. מיותר.

אין שום דבר רע בלומר לבחורה אחרי שלושה-ארבעה דייטים "זה לא הולך" :hi:

פורסם
  • מחבר

העלתי את עניין הפיצה כי פותח הדיון העלה את עניין הפיצה - התכוונתי פשוט לומר שיביא איזה משהו לאכול אם בא לו, ומשהו לא מגונדר מדי - משהו כמו פיצה.

חבר עתידי?! הם מכירים שבועיים ועוד לא יצאו לדייט אחד... חכה עם זה.

פותח הדיון - בהצלחה :)

אל תשכח תמיד - אם מתברר לך שאתה לא מעוניין(גילית בה צדדים שאתה לא אוהב וכו') - אל תוותר ישר (צא איתה עוד כמה פעמים) אבל גם אל תמשוך את זה יותר מדי זמן, אחרת היא סתם תיפגע וכך גם אתה. מיותר.

אין שום דבר רע בלומר לבחורה אחרי שלושה-ארבעה דייטים "זה לא הולך" :hi:

תודה נשמה.. על העצות ועל הרעיונות..

ובכלל תודה לכל המגיבים..!

פורסם

חח פותח התראד

חחחחחחחחחחחח אני מת על אנשים כמוך חחחחחחח

מה אתה מאמת מצפה שכל המי ומה של HW יענו לך פה?

אתה כבר לא מכיר את ההיתיחסות של החברה פה שהם שומעים בחורה?

שמע

זרום

עם מה שבא

אם יהיה טוב ביחד

זה לא משנה איפה תהייו

אם אתם לא בראש זה של זה \ לא משנה איפה תיפגשו או מה תעשו

בקיצר תהייה ספונטני!!!מה שיוצא תזרום , שץמיד זורמים אף פעם לא נתקעים !

פורסם

כשאתה יודע שתגובה של מישהו בנוגע לבחורות מורכבת בעיקר מ"חחחחח" ו"זרום",אתה יודע שמדובר במישהו שרוב הבחורות בחייו הן מפוקסלות.

..

..

אני אחסוך לך את התגובה בחזרה,שתהיה משהו בסגנון של "בונא יא מסריח איך אתה מדברררררר יא זבללל אני זיינתי בערימות פי עשרים גזיליון יותר ממך יא טמבל!!11"

פורסם

תזמין אותה למרתון התקנת SBS 2003 ליילי. דבר איתה קצת על DC PROMO ו Domain Controllers... *אוי*

פורסם

כמו שאמרו ים זה אחלה רק בלי כל הנרות וזה זה די מוגזם

סדין משהו טעים לאכול/לנשנש ומשהו לשתות זה אחלה

פורסם

כמו שאמרו ים זה אחלה רק בלי כל הנרות וזה זה די מוגזם

סדין משהו טעים לאכול/לנשנש ומשהו לשתות זה אחלה

הם יוצאים לדייט לא לערב כיתה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים