עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד - תקציב 2,500-3,000 ש"ח - שימושים לא כבדים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש מחשב נייד לשימושים הבאים:

* עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס)

* משחקים קלים מאוד

* צפיה בסרטים

* חשוב לי שיהיה צורב DVD + בלוטות + מצלמה מובנית במחשב'.

בגלל שכבר נכוויתי בעבר בכמה קניות לא מוצלחות בעקבות המצלמות של כל מני טכנאים ומכרים למניהם, הדבר שהכי הכי חשוב לי הוא שזה יהיה מחשב אמין, שמחזיק לאורך זמן רב, שידוע בעמידות שלו ולא נוטה להתקלקל, שלא מדווחות עליו יותר מדי תקלות ושידוע שאנשים מרוצים ממנו.

בקשר לקריטריונים האחרים כמו זמן סוללה ארוך, גודל מסך, נפח דיסק קשיח, סוג המסך (שבשמש לא רואים כלום) - כל אלה כמובן חשובים לי שיהיו טובים כמה שאפשר, כל עוד זה עומד בתקציב. כל עוד מדובר במחשב אמין וטוב אני לא צריך משהו מיוחד בקריטריונים האלה, אלא משהו סטנדרטי וטוב.

אודה לכם מאוד על ההמלצות והעזרה,

תודה מראש,

מתן.

:xyxthumbs:

פורסם

קשה לענות על כל הקריטריונים האלו או למעשה להתייחס אליהם בכלל שכן בתקציב כזה יש דגמים בודדים שקיימים בשוק בכלל. זהו המינימום האפשרי בניידים מסוג זה (שאינם נטבוקים) ולכן לא ניתן להמליץ יותר מידי, יש מה שיש וזהו.

תסתכל על ה-Lenovo G530, HP CQ61 ואולי ה-A860 של דל (שיתרונו בכך שהוא מגיע עם אחריות ארוכה ומסך מאט אבל כרטיס המסך שלו יותר חלש אפילו מזה של האופציות האחרות). אני לא יודעת מהי כוונתך ב"משחקים קלים" אבל בתקציב כזה מדובר על כרטיסי מסך מובנים ורמה בסיסית בלבד של יכולת משחק.

פורסם
  • מחבר

קשה לענות על כל הקריטריונים האלו או למעשה להתייחס אליהם בכלל שכן בתקציב כזה יש דגמים בודדים שקיימים בשוק בכלל. זהו המינימום האפשרי בניידים מסוג זה (שאינם נטבוקים) ולכן לא ניתן להמליץ יותר מידי, יש מה שיש וזהו.

תסתכל על ה-Lenovo G530, HP CQ61 ואולי ה-A860 של דל (שיתרונו בכך שהוא מגיע עם אחריות ארוכה ומסך מאט אבל כרטיס המסך שלו יותר חלש אפילו מזה של האופציות האחרות). אני לא יודעת מהי כוונתך ב"משחקים קלים" אבל בתקציב כזה מדובר על כרטיסי מסך מובנים ורמה בסיסית בלבד של יכולת משחק.

וואלה לא היה לי מושג שזה נחשב כזה תקציב נמוך בשביל לפטופ שמיועד לשימושים בסיסיים בסה"כ... מבחינת משחקים לא התכוונתי למשחקים רציניים.. משחקי דפדפן וכל מני דברים קטנים ומזדמנים כאלה בשביל להפיג שעמום, לא צריך יותר מכרטיס מסך מובנה אני חושב... אממ.. בכל מקרה אני אוכל לעמוד גם בהוצאה של 3000 אם זה עוזר :)

שוב תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

אין עוד הצעות? ממש אשמח לקבל עוד קצת עזרה.. :s05:

תודה

פורסם
  • מחבר

האם זה המחשב שהתכוונת? http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a860.htm

נראה סבבה - אבל לא הצלחתי להבין בשום מקום אם יש לו מצלמה מובנית עליו... מישהו יודע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים