עבור לתוכן

שאלה חשובה לגבי ה QUADRO

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני רוצה לקנות את ה QUDRO 1800 כי רוב הזמן אני עובד באפטר אפקטס ועריכת סרטים. אבל מדי פעם אני רוצה גם לשחק במשחקים עכשיו השאלה החשובה ביותר היא לאיזה כרטיס מסך רגיל ניתן להשוות את ביצועי המשחקים בכרטיס הזה?

והאם ספק של ENERMAX PROU82 525W מספיק בשבלו?

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע?

פורסם

FX 1800 משתמש באותה ליבה של 9600GT, אבל יתפקד פחות טוב במשחקים. אני לא יודע לומר עד כמה הביצועים יהיו פחותים.

הספק בהחלט יספיק לו.

אולי בכלל כדאי לשקול כרטיס גיימינג מתקדם וחזק יותר בפחות מחצי ממחירו של FX1800 (לדוגמא GTX260 שהוא Adobe CS4 Certified)

פיצ'רים ייחודיים ל-Adobe שתומכים ב-Quadro בלבד הם למשל Elemental Accelerator ל-Premiere Pro שמסוגל

לקודד output H.264 על גבי ה-GPU. פלאגינים נוספים לכרטיסים מקצועיים יש כאן

בנוגע ל-After Effects CS4, כל כרטיס תומך OpenGL יספק האצת חומרה, אם כי Quadro (ואני לא יודע אם כולל את ה-FX1800)

יקבל האצת ביצועים משמעותית עם אפקטים מסויימים - Cartoon ו-Bilateral Blur.

בעקרון הצד החזק של ה-Quadro מתבטא בעיקר בתוכנות CAD כמו AUTOCAD/3DSMAX/MAYA וכו' כשמתעסקים בפרוייקטים מורכבים,

ולעיתים בתוכנות עריכה כגון AVID שמותאמות לכרטיסים מקצועיים (כאשר כרטיס גיימינג לוקה בחסר). אבל זה מאוד תלוי בתוכנה.

אני לא בטוח שההוצאה תהיה כדאית אם רק ב-Adobe עסקינן, מאחר וגם כרטיס גיימינג יאפשר האצת חומרה ברוב המוחלט של המקרים.

אם אתה צריך עצה אז תפרט באילו תוכנות בדיוק אתה מתכוון להשתמש, ונוכל לדעת אם שווה לך Quadro יקר או ש Geforce מתקדם יספיק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים