עבור לתוכן

שאלה|חברות של זכרונות

Featured Replies

פורסם

יש הבדלים אם אני קונה זיכרון מX או מY?

אם לא עדיין איזה חברות עדיין "עדיפים" מבחינה שאם הייתם עכשיו צריכים לקנות זיכרון על איזה חברות הייתם הולכים?.

שאלה קצת לא קשור:

לוח אם בעל תושבת 1366 יוכל לתמוך בI7 העתידי לצאת רק אם עושים לו עידכון בביוס?

תודה לעוזרים :).

פורסם

העיקר שהזיכרון לא יהיה ג'נרי. במילים אחרות- כל חברה מוכרת שתמצא בחנויות.

לא, ה-i7 החדשים הם לתושבת LGA1156. אלו מעבדי לינפילד, אותה ארכיטקטורת נהלם כמו בבלומפילד אבל עדיין מעבדים אחרים.

פורסם
  • מחבר

העיקר שהזיכרון לא יהיה ג'נרי. במילים אחרות- כל חברה מוכרת שתמצא בחנויות.

לא, ה-i7 החדשים הם לתושבת LGA1156. אלו מעבדי לינפילד, אותה ארכיטקטורת נהלם כמו בבלומפילד אבל עדיין מעבדים אחרים.

בנוגע לזיכרונות, חברות כמו:

PATRIOT,OCZ,G.SKILL, KINGSTON, CORSAIR וMUSHKIN אלה חברות מעולות (מצטער אם זה מעיק קצת אבל זה לצורך משהו)...

בנוגע לI7 אני לא זוכר איפה אני קראתי אבל קראתי איפה שהוא שI7 החדשים יוכלו להתחבר לתושבת של 1366 אם עידכון ביוס קטן : \..

פורסם

המצב דומה למצב שהיה ב2004, כמו שבזמנו היו מעבדי פנטיום4 גם לS478 וגם לS775. היום מעבדי הCI7 הם בS1366 בשבועות הקרובים יושקו גם מעבדי CI7 לS1156. מעבד לS1366 לא יתאים פיזית, לא משנה כמה תעדכן את הBIOS, לS1156 ולהיפך.

פורסם

בנוגע לI7 אני לא זוכר איפה אני קראתי אבל קראתי איפה שהוא שI7 החדשים יוכלו להתחבר לתושבת של 1366 אם עידכון ביוס קטן : \..

תן קישור.

בנוגע לזיכרונות, אתה שואל או אומר? כי אם אתה שואל אז התשובה היא כן ושיש עוד חברות רבות שהן טובות.

בנוסף לחברות שהזכרת: GeIL, Samsung, Crucial, Hynix.. ועוד שלא עולות לי לראש כרגע.

פורסם
  • מחבר

תן קישור.

בנוגע לזיכרונות, אתה שואל או אומר? כי אם אתה שואל אז התשובה היא כן ושיש עוד חברות רבות שהן טובות.

בנוסף לחברות שהזכרת: GeIL, Samsung, Crucial, Hynix.. ועוד שלא עולות לי לראש כרגע.

אני באמת שלא זוכר מאיפה אני קראתי את הכתבה הזאת אבל זה מה שזכור לי xD....

בנוגע לזכרונות שחכתי לשים שמה סימן שאלה אבל אני בעיקרון שאלתי ולא נתתי עובדה..

פורסם

ומה עם זיכרונות של A-DATA ? הם טובים לאומת GEIL נגיד ה- BLACK DRAGON שיש לי כרגע

פורסם

ה-BLACK DRAGON הם אולי הזכרונות הכי טובים לOC שאני מכיר ואני לא מגזים. (כמובן במחיר שפוי איכשהו)

פורסם

ה-BLACK DRAGON הם אולי הזכרונות הכי טובים לOC שאני מכיר ואני לא מגזים. (כמובן במחיר שפוי איכשהו)

המצב הוא כזה, יש לי כרגע 2x1GB Black Dragon CL4 , אבל 2GB כבר לא מספיק , אני עם WIN7 כרגע.

ואני קונה עכשיו לאחותי מחשב אז חשבתי למכור לה ת' - BLACK DRAGON להוסיף קצת ולקחת 2x2GB A-DATA CL4

כי לא רוצה להוסיף לעצמי עוד 2x1GB כך יצאה לי 4 SLOT מלאים, זה סתם יעמיס נראה לי, אז עדיף 2x2GB לא ? או שלא כדי לוותר

על BLACK DRAGON ? ( ו 4GB של BLACK DRAGON ממש יקרים 500 ש"ח)

פורסם

אם אתה לא מנצל את היכולות של הזיכרון הזה אז אין לו שום משמעות לך - אז אתה יכול לתת את הזיכרון לאחותך.

השאלה היא אם היא בכלל צריכה את הזיכרון הזה או שיש לה מספיק נפח לצרכים שלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים