עבור לתוכן

נייד לסטודנט בתקציב של 4K ( גמיש )- עם התלבטות אחת עיקרית...

Featured Replies

פורסם

מתחיל לימודים באוניברסיטה ומחפש מחשב נייד- בעיקר לשימוש ביתי, אבל שעדיין יהיה נוח לנשיאה בתיק כשארצה ללכת לספריה או סתם לשיעור...

ההתלבטות היא כזו- בטווח המחירים של סביבות 4K ראיתי הרבה מפרטים ( בעיקר של dell ) מרשימים, אבל דבר אחד מפריע לי- כמעט כל המחשבים הללו באים עם כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD, שהבנתי שהוא בעל ביצועים, בלשון המעטה, לא מרשימים. הקטע הוא שאני לא מתכנן לשחק במחשב, אבל יהיה טוב לדעת שבמקרה ויהיה משחק או סרט HD, שהם יוכלו לפעול טוב. אז אחרי כל החפירה הזו- השאלה היא: ראשית, האם יש בטווח המחירים הזה מפרט דומה למה שאני אשים עכשיו, רק עם gforce? ואולי כדאי להתפשר ולקנות את כרטיס המסך של intel וזהו? ואם כן, איזו חברה ודגמים מומלצים במחיר הזה?

המפרט המדובר שנראה לי יספק את צרכיי:

כללי

DELL יצרן

Inspiron 1545 דגם

Jet Black Colour

שחור צבע

לוח אם

Intel® Cantiga GM45 Chipset לוח אם

מעבד

CORE 2 DUO מעבד

2.0GHz 800MHz מהירות

2MB זיכרון מטמון

זיכרון

2048MB(2x1024MB) נפח

800MHz מהירות זיכרון

0 חריצי זיכרון פנויים

2 חריצי זיכרון נגישים

4GB קיבולת זכרון מקסימלית

איחסון

250GB גודל דיסק

5400 rpm מהירות דיסק

כוננים

Yes DVD Multi Burner

חריצי הרחבה

7-in-1 Media Card Reader Secure Digital

34 mm ExpressCard slot PCMCIA

מסך

Widescreen WXGA סוג

15.6" גודל

(1366x768) רזולוציה

Integrated 1.3 Mega Pixel מצלמה

תקשורת

10/100 כרטיס רשת

Dell Bluetooth 365 Card Bluetooth

Dell Wireless 1397 (802.11 b/g) Wireless

גרפיקה

Intel Integrated GMA 4500MHD כרטיס מסך

סאונד

Intel High Definition Audio 2.0 כרטיס קול

יציאות

15-pin VGA video connector Video VGA

3xUSB 2.0 USB

Yes RJ-45

מערכת הפעלה

Windows Vista Home basic(Eng) מערכת הפעלה

נתונים טכניים

החל מ 2.64 ק"ג משקל

6-Cell 46W/HR LI-ION סוללה

הערות

כולל English Microsoft Works 9.0 הערות

אחריות ושירות

שלוש שנים משך האחריות

מעבדת DELL ישראל סוג האחריות

פורסם

קודם כל, הדגם שציינת הוא מחשב גדול של 15.6" שלא הייתי מגדירה כעונה על דרישות של נוח לנשיאה.

דבר שני, מומלץ שתחליט האם אתה באמת מתכנן לשחק במחשב או לא. יש יתרונות וחסרוות לכרטיס מסך נפרד. היתרונות הם בביצועים במשחקים (סרטי HD אין בעיה לראות עם כרטיס מסך מובנה) והחסרונות יכולים להיות חום גבוה יותר וחיי סוללה מקוצרים.

מחשב ב-13.3" שגם נותן כרטיס מסך נפרד וגם נותן ניידות טובה הוא ה-dv3 של HP. האחריות קצרה יותר ובכך חסרונו. ה-Vostro 1320 של דל נותן גם הוא ניידות טובה יותר ומציע אחריות מאד ארוכה אך בתקציב שלך הוא מגיע עם כרטיס מסך מובנה בלבד.

אם אתה באמת רוצה מחשב של 15.4-15.6" עם כרטיס מסך נפרד, אין שום בעיה למצוא את זה בתקציב.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה, אתה יכול להמליץ על דגמים מומלצים עם המפרט שמתאים לי ( פחות או יותר כמובן...) עם הכרטיס הלא מובנה? מסך 15.6 הוא בסדר גמור בשבילי אגב...

פורסם

זו בת

פורסם
  • מחבר

מצטער, המודעה פונה לגברים ונשים כאחד..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים