פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים מתחיל לימודים באוניברסיטה ומחפש מחשב נייד- בעיקר לשימוש ביתי, אבל שעדיין יהיה נוח לנשיאה בתיק כשארצה ללכת לספריה או סתם לשיעור...ההתלבטות היא כזו- בטווח המחירים של סביבות 4K ראיתי הרבה מפרטים ( בעיקר של dell ) מרשימים, אבל דבר אחד מפריע לי- כמעט כל המחשבים הללו באים עם כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD, שהבנתי שהוא בעל ביצועים, בלשון המעטה, לא מרשימים. הקטע הוא שאני לא מתכנן לשחק במחשב, אבל יהיה טוב לדעת שבמקרה ויהיה משחק או סרט HD, שהם יוכלו לפעול טוב. אז אחרי כל החפירה הזו- השאלה היא: ראשית, האם יש בטווח המחירים הזה מפרט דומה למה שאני אשים עכשיו, רק עם gforce? ואולי כדאי להתפשר ולקנות את כרטיס המסך של intel וזהו? ואם כן, איזו חברה ודגמים מומלצים במחיר הזה?המפרט המדובר שנראה לי יספק את צרכיי:כלליDELL יצרןInspiron 1545 דגםJet Black Colourשחור צבעלוח אםIntel® Cantiga GM45 Chipset לוח אםמעבדCORE 2 DUO מעבד2.0GHz 800MHz מהירות2MB זיכרון מטמוןזיכרון2048MB(2x1024MB) נפח800MHz מהירות זיכרון0 חריצי זיכרון פנויים2 חריצי זיכרון נגישים4GB קיבולת זכרון מקסימליתאיחסון250GB גודל דיסק5400 rpm מהירות דיסקכונניםYes DVD Multi Burnerחריצי הרחבה7-in-1 Media Card Reader Secure Digital34 mm ExpressCard slot PCMCIAמסךWidescreen WXGA סוג15.6" גודל(1366x768) רזולוציהIntegrated 1.3 Mega Pixel מצלמהתקשורת10/100 כרטיס רשתDell Bluetooth 365 Card BluetoothDell Wireless 1397 (802.11 b/g) WirelessגרפיקהIntel Integrated GMA 4500MHD כרטיס מסךסאונדIntel High Definition Audio 2.0 כרטיס קוליציאות15-pin VGA video connector Video VGA3xUSB 2.0 USBYes RJ-45מערכת הפעלהWindows Vista Home basic(Eng) מערכת הפעלהנתונים טכנייםהחל מ 2.64 ק"ג משקל6-Cell 46W/HR LI-ION סוללההערותכולל English Microsoft Works 9.0 הערותאחריות ושירותשלוש שנים משך האחריותמעבדת DELL ישראל סוג האחריות
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים קודם כל, הדגם שציינת הוא מחשב גדול של 15.6" שלא הייתי מגדירה כעונה על דרישות של נוח לנשיאה. דבר שני, מומלץ שתחליט האם אתה באמת מתכנן לשחק במחשב או לא. יש יתרונות וחסרוות לכרטיס מסך נפרד. היתרונות הם בביצועים במשחקים (סרטי HD אין בעיה לראות עם כרטיס מסך מובנה) והחסרונות יכולים להיות חום גבוה יותר וחיי סוללה מקוצרים. מחשב ב-13.3" שגם נותן כרטיס מסך נפרד וגם נותן ניידות טובה הוא ה-dv3 של HP. האחריות קצרה יותר ובכך חסרונו. ה-Vostro 1320 של דל נותן גם הוא ניידות טובה יותר ומציע אחריות מאד ארוכה אך בתקציב שלך הוא מגיע עם כרטיס מסך מובנה בלבד.אם אתה באמת רוצה מחשב של 15.4-15.6" עם כרטיס מסך נפרד, אין שום בעיה למצוא את זה בתקציב.
פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים מחבר תודה רבה על התגובה, אתה יכול להמליץ על דגמים מומלצים עם המפרט שמתאים לי ( פחות או יותר כמובן...) עם הכרטיס הלא מובנה? מסך 15.6 הוא בסדר גמור בשבילי אגב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.