עבור לתוכן

help!

Featured Replies

פורסם

תקשיבו אני מקבל 6000 שקל מהבר מיצווה ויש לי דילמה לא קטנה:אני רוצה מחשב חדש של אסוס וPSP אבל

אמרתי לאמא שלי שנצע לקרויס לוונציה רודוס וכו"

מה להחליט אני או המשפחה?? :nixweiss:

פורסם

מה אתה מעדיף?

זאת העדפה שלך נטו.

אתה תשתמש בPSP? חוץ מהתלהבות בחודש הראשון.

אתה תשתמש בנייד של אסוס?

פורסם

בגיל יותר מבוגר אתה תבין איזו טעות עשית שלא נסעת עם המשפחה.

פורסם

דבר ראשון אם תרשה לי להקדים את אלכס ולהגיד לך לשנות כותרת למשהו יותר אינפורמטיבי.

דבר שני מה לך ולוונציה? אתה בן 13 תעשה טובה אין לך מה להוציא כסף על טיולים בחו"ל, את זה תשמור לשנים טיפה יותר מאוחרות שלפחות יהיה לך את האפשרות לקבל משהו מטיול בחו"ל מעבר למלון, בריכה ונופים פחות יפים ממה שראית על המסך מחשב.

פורסם
  • מחבר

המחשב:http://global.ebay.com/ASUS_NOTEBOOK_GAMING_LAPTOP_NVIDIA_GeForce_GTX_260M_/280392151243/item

ההפלגה:http://www.mano.co.il/cruises/cruiseDestInfo.php?id=1333&showBack=true

אני אשתמש בנייד על בטוח כי אני גיימר מושבע (אני נוסע לאמריקה בחופש הגדול)

ובPSP גם כן (אם אין לי כוח לנייד)[br]פורסם בתאריך: 6.09.2009 בשעה 22:16:35

אבל יש עוד פקטור ששכחתי לציין:אני נוסע לאמריקה עם חבר שלי שהדודה שלו עשירה אחושרמוטה מפרט בית:(3 קומות בריכה 1 מחשבים 10 של DELL & ASUS

3 מכוניות קבריולט

מחיר 30000000$ בTMS & FOX

והיא יכולה לקנות לי את המחשב הכי בן זונה שיש

אולי אני אקנה רק PSP ואחה לסוף השנה? :s05:

פורסם

:P

Do-not-feed-the-troll.PNG

פורסם

שנה כותרת או שהמשטראלקס ינעל לך את הת'רד... ושוב אני אומר, אתה בן 13 אין לך מה לחפש בהפלגה לחו"ל. אתה תשתעמם למוות אני מבטיח לך.

aka

גם טרולים לפעמים רעבים... צריך לדאוג להם קצת.

פורסם

אם נניח שתקנה רק PSP ישארו לך 4500 שקל בערך. את ה-4500 שקל תחסוך לך בבנק לזמן שבאמת תצטרך אותם (תסגור אותם בבנק ב-7-10 שנים. בינתיים הם קצת יתפחו וכשתהיה סטודנט שבאמת צריך אותם או משו יהיה לך). הרי הלפטופ הזה שוקל 3.5 קילו (בלי עכבר, מטען ותיק ללפטופ שזה גם עסק לא קל), הוא לא באמת נייד.

פורסם

אם נניח שתקנה רק PSP ישארו לך 4500 שקל בערך. את ה-4500 שקל תחסוך לך בבנק לזמן שבאמת תצטרך אותם (תסגור אותם בבנק ב-7-10 שנים. בינתיים הם קצת יתפחו וכשתהיה סטודנט שבאמת צריך אותם או משו יהיה לך). הרי הלפטופ הזה שוקל 3.5 קילו (בלי עכבר, מטען ותיק ללפטופ שזה גם עסק לא קל), הוא לא באמת נייד.

חחח הרג אותי הקטע עם זה שהוא לא נייד :) חזק!

פורסם

איליה, יש משהו לא מובן כאן ? אל תפתח יותר נושא עם כותרת סתמית.

עד שאתה לא עורך ומדבר איתי, זה ננעל.

דבר ראשון אם תרשה לי להקדים את אלכס ולהגיד לך לשנות כותרת למשהו יותר אינפורמטיבי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים