פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים היי.תקשיבו אני רוצה לשדרג את הלוח אם שלי לגמריאבל אני רוצה להשאיר את הספק, הכונן הקשיח והכונן האופטי[כל השאר ביניהם זיכרונות ומעבד אני משדרג]אני רוצה לקנות את הלוח הזה:Gigabye GA-G31M-ES2Lלפני שאני קונה אותו אני חייב לוודא שאני אוכל לחבר עליו את מה שציינתי למעלה..שמעתי שיש ספקי כוח עם 24 פינים וכאלה עם 21 או משהו...וכוננים קשיחים עם SATA או SATA X2אני אשמח אם תעזרו לי לזההות ולבדוק אם הכל מתאים לי..
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים מחבר אמ,חח כרגע יש לי פנטיום 2ב CPU-Z לא רשום מה הלוח אםאבל רשום שהצ'יף זה SiS ID5600יש לך מושג מה זה?
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים מחבר אוף מתי תלמדו ליקרוא גם בפורום השני קיבלתי תגובות כאלה מה אני ניראה לך אידיוט שאני אחבר פנטיום 2 ללוח אם G31 עם סוקט 775 תילמדו ליקרוא כבר רשמתי בפירוש שאני קונה מעבד חדש ללוח אם. הדברים היחידים שאני רוצה להשאיר הם הספק כוח, הכונן האופטי והכונן הקשיח אני צריך לדעת אם הם מתאימים!!
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים גם אם הספק היה מתאים - הוא לא היה מספיק חזק בשביל להריץ את הלוח והמעבד הפנטיום 2 מאוד ישן , אין מה לבנות על דברים ממנו אולי חוץ מצורב אתה היום קונה ספק חדש שיריץ את המערכת החדשה ב130 ש''ח והרד דיסק חדש שלא יתקע את המחשב ב200 אם אתה רוצה להישאר עם ההרד דיסק הישן עדיף שלא תשדרג כי הוא יגביל את הרכיבים החדשים
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים מחבר יש לי ספק 400Wבקיצור הבנתי שמהזילזול של אנשים אני לא אגיע לשום מקוםבדקתי לבד יש לכם פה אשכול טוב בנעוץהבנתי שהכוננים שלי יתאימו ללוח עם חיבור IDEאת הספק אני אפתח את המארז ואבדוק מחר..אפשר לנעולעריכה:אם אתם תוהיים,המחשב עצמו לא בנוי על פנטיום 2..היה לי פנטיום 4 אבל הלוח אם נישרף לי אז בעזרתו של אבא של חבר שלי הוא הרכיב לי מחדש את כל המחשב עם כימעט אותם חלקים רק לוח אם ומעבד אחרים..כל החלקים הם דיי סבבה..
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים מחבר כן אני מניח שקראת את העריכהכמו כן,יכול ליהיות שיהיה לי צוואר בקבוקחשוב להזכיר שאני אהיה בכרטיס מסך מובנה ורק 1GB ראם עד שאני אשתדרגאני אשדרג חלק חלק טיפ טיפה כשיהיה לי זמן..נכון שזה בדיוק אותה הוצאה כספית כמו לקנות את הכל בבת אחת.. אבל כרגע יש לי כ500 שקל אז נתחיל מזה..אני חייב לקנות כבר את הלוח אם הזה ולעשות שדרוג ראשוני כי זה מעצבן ליהיות בפנטיום 2..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.