עבור לתוכן

מחפש המלצות לקארטינג באיזור הצפון

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני יוצא עם מישהי כבר זמן מה והיא החליטה שהפגישה הבאה תהיה בקארטינג,לכו תבינו :P אבל זה נשמע טוב אז אנ יזורם

שנינו מאיזור הצפון (גם חיפה זו אופציה,כן היא בצפון) ונשמח להמלצה למקום איכותי באיזורנו שפעיל לא רק בשעות הבוקר אלא גם אחה"צ .

תודה מראש :)

נ.ב

על הדרך,זקוק להמלצה לסרט טוב לראות איתה - קומדיות הולכות טוב,רצוי משהו עדכני שהסכיויים שהיא ראתה קטנים יותר.

פורסם

יו,מאיפה בצפון (:?

יש קארטינג בקניון-חיפה לדעתי.אם לא סגרו אותו,פעם אחרונה שהייתי שם הייתה לפני שעברנו מילניום.

פורסם
  • מחבר

אני מהגליל התחתון,וכן גם אני זוכר שהיה קארטינג בקריון בחיפה אבל אף פעם לא נהגתי שם ולכן אשמח אם מישהו יכול לעזור לי ולתת חוות דעת :xyxthumbs:

פורסם

שכן!

פורסם

הייתי מספר פעמים בשנים האחרונות בקרטינג בקניון חיפה, מה אני אגיד, לא להיט.. :-\ 40 שקל ל-10 דקות נסיעה?! (אולי זה הישתנה עם הזמן) עדיף כבר ליסוע ברכב או לעשות טיול על סוסים/ טרקטרונים בשטח, זה יותר נחמד וכיפי..

הייתי ממליץ לך לקחת אותה לבאולינג וסרט, אחלה של שילוב! ;D (השאלה היא איפה תעשה את זה, בקניון חיפה ובסביבה אין יותר קולנועים ובקניונים אחרים בחיפה אין באולינג.. :P)

פורסם

באולינג נשר+ יס פלנט :P

פורסם

באולינג נשר.... האולם עצמו נחמד, אבל המקום מפוצץ עארסים בלי סוף.

למרות שבתכל'ס, כן, זה שילוב די מוצלח.

פורסם
  • מחבר

טוב,אני אנסה לשכנע אותי לוותר על הקרטינג.

ואין צורך בסרט...איכשהוא תמיד הפגישה מסתיימת בסרט בבית של אחד מהצדדים,אין צורך באולם :hat:

פורסם

אז סבבה, אתה יכול ללכת לקניון חיפה לבאולינג, נחמד מאוד ויש את הקטע עם האולטרה סגול והמשחק חינם, יש שם גם "בר" שכזה אם אתם רעבים ואחר"כ לכו לבית ותצפו בסרט. לבדיקת סרטים כנס לאתר- "סרט" ותבדוק ביקורות. את הערב אתה יכול לסיים בצורה טובה שאין צורך על פירוטה.. ::)

פורסם
  • מחבר

כן באולינג נשמע כמו רעיון מעולה וכנראה נלך עליו :)

אולי בכל זאת יש המלצות לסרטים? כבר עברתי על אתרי ביקורות הסרטים למינהם והביקורות לא מספיק החלטיות.

כבר ראינו ונהנו מהסרטים : הרולד וקומר(שניהם),האנגאובר והשכנה ממול

פורסם

"בדרך לחתונה עוצרים בווגאס", סרט אדיר.

אח שלי ראה "חטיפת הרכבת 123" ואמר שסרט גם טוב.

פורסם
  • מחבר

"בדרך לחתונה עוצרים בווגאס", סרט אדיר.

אח שלי ראה "חטיפת הרכבת 123" ואמר שסרט גם טוב.

האנגאובר = בדרך לחתונה עוצרים בווגאס

חטיפת הרכבת לא אהבתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים