עבור לתוכן

האם מעבד amd phenom יעבוד על הלוח שלי‎ am2 ‎? ‎

Featured Replies

פורסם

היי,הלוח שלי הוא m2n sli deluxe‏ יש לי מעבד4600 athlon x2‎‏ ואני די מאוכזב מהביצועים,חשבתי על שדרוג של המעבד כי המחירים כרגע זולים,ראיתי שהphenom‏ עובד על התושבת שלי... האם זה יעבוד אצלי? האם המעבד הזה יהיה טוב יותר משלי? תודה!

פורסם

מעבדי phenom יעבדו אבל מעבדי PHENOM II וATHLON II לא יעבדו

יש כאן רשימה של המעבדים הנתמכים

http://usa.asus.com/product.aspx?P_ID=szSFtrap7crpBaQE

אתה בטוח?

רשום באתר- "Support AMD Socket AM2+/AM2 CPU"

הפנום 2 עובדים על AM2...

פורסם

כן אני בטוח

AM2+ זה מעבדי phenom I

הלוח תומך AM2+ אבל לא ב45NM כמו שה965P בגרסאות הראשונות לא תומך כיום 45NM

פורסם
  • מחבר

אחי לפי מה שאני יודע הוא תומך ב45 ננומטר,הייתי אמור לקנות מעבד כזה אז ונגמר המלאי הייתי לחוץ אז קניתי את זה

פורסם

לפי האתר של asus הלוח שלך לא תומך.

רוצה לקנות מעבד ולשחק טוטו בבקשה

פורסם

לא תומך. אתה יכול לראות בקישור שהביאו לרשימת המעבדים הנתמכים ע"י הלוח.

פורסם
  • מחבר

באתר של אסוס באמת רשום שלא תומך בפנום 2, בפועל הוא כן עובד,בביוס הוא מופיע כמודל לא מזוהה.. אז אכן זה לא כדאי,אני מעדיף משהו שיעבוד בלי שום קומבינות... אז מה ההמלצה שלכם בשבילי,איזה מעבד יתן הכי הרבה ביצועים? דרך אגב הפירוט המלא של המחשב מופיע בחתימה

פורסם

זה לא כדאי,אני מעדיף משהו שיעבוד בלי שום קומבינות... אז מה ההמלצה שלכם

מה הכוונה? אל תחליף שום רכיב בגלל שהוא לא תומך בו על פי האתר של היצרן. אם הוא תקין ואין בעיות אז אין סיבה להחליף ועל כן זה לא "לא כדאי" כמו שאמרת.

אם אתה רוצה תוספת ביצועים אז תציין איפה חסרים לך ביצועים כדי שנדע מה כדאי לך לעשות. אולי זה לא המעבד, אולי זה רכיב אחר.

פורסם

באתר של אסוס באמת רשום שלא תומך בפנום 2, בפועל הוא כן עובד,בביוס הוא מופיע כמודל לא מזוהה.. אז אכן זה לא כדאי,אני מעדיף משהו שיעבוד בלי שום קומבינות... אז מה ההמלצה שלכם בשבילי,איזה מעבד יתן הכי הרבה ביצועים? דרך אגב הפירוט המלא של המחשב מופיע בחתימה

אם זה היה ככה באתר של ASUS היה עדכון ביוס שמעדכן microcode . עדכון כזה לא קיים ולכן הלוח לא תומך

בשביל שלוח יתמוך 45NM הוא צריך להיות בנוי קצת אחרת ולכן הוא לא תומך.

אם אתה בטוח שהוא כן תומך לך תקנה פנום 2 ותראה מה יהיה - אני אומר שלא יהיה לך post ואם יהיה המחשב יהיה ממש לא יציב

פורסם
  • מחבר

אני מוותר על הניסוי,אני הולך לפי מה שרשום שעובד, אני יודע שזה המעבד כי שאר הרכיבים מאוד איכותיים,בדירוג של הוינדוס 7 הוא גם רושם ציון נמוך למעבד בגלל מהירות החישובים, המעבד הגרפי למשל קיבל ציון 7.9,לא יודע כמה זה אמיתי אבל אני שם לב שהמחשב לא מה שציפיתי,זיכרון יש מספיק וגם שטח דיסק. שמים לב לזה נגיד בחילוץ של קבצי ראר או דברים כאלו בסגנון

פורסם

חילוץ RAR > דיסק קשיח ;)

פורסם
  • מחבר

הדיסק קשיח עם 32 מגה נדיף ומספיק מקום פנוי אז אני לא בטוח

פורסם
  • מחבר

יש המלצה?

פורסם

אמרת חילוץ של מידע בקובץ RAR אז אמרתי דיסק קשיח.

ספר על עוד פעולות בהן אתה חווה איטיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים