פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים אני לא מאמין שאני מצטט את חוקי האתר.. לאן הגעתי? Warez, Hacking, Cracks, ותוכן לא חוקיות הם לא נושא לדיון בפורום ואין לפרסם דיונים או הודעות בעלי תוכן זה. הכוונה היא אפילו לא לציין שמות של קבצים מסוג זה, ובטח שלא הורדות ישירות או דרך כל תוכנה אחרת. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301391.0
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים איזה אתר להורדת מוסיקה וסרטים הכי טוב ברשת ?(אתר ולא תוכנה)אני בעיקר מוריד שירים מהאיטונס סטור, אבל אתה צריך להוריד את התוכנה איטונס בשביל זה, יש גם מבחר גדול יחסית של סרטים.
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים sapartil, נחש מה? כן! יש לך אזהרה שנייה על היותך שוקיסט חוד ופתיחת נושא על WAREZ.
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים אוף, אתם כאלה שועלים :'(תדברו על אתרי הורדות חופשיים, בבקשה.*אני פה בצד צופה בתמימות :cwm39:.**בטוח זה יפתה מישהו לסטות מדרך הישר... :cwm10:
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים תחום ה-WAREZ זה אשכרה כמו בספינת פיראטים. פעם אתה זה שמוציא את הרמפה ופעם אתה זה שעומד עליה.הכי בטוח זה להתחיל לדבר על אתר כולשהו ואז לראות אם אני נותן אזהרה ;D
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים www.atar-im-amon-amon-tohen-lo-huki.org(הם ORG כי זה למען הקהילה, לא למטרות רווח).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.