עבור לתוכן

לאיזה משחק אתם מצפים בחודש ספטמבר?

Featured Replies

פורסם

חודש ספטמבר, כפי הנראה, יהיה חודש גדוש במשחקים;

בין אם אתם חובבי FPS או אסטרטגיה, RTS או MMORPG- יהיה לכם משחק לשחק בו החודש:

חודש זה יהיה גדוש בעיקר במשחקי FPS כגון HALO האגדי, או BREAKTHOURGH-הרחבה למשחק המצליח MOHAA, שמתרחש במלחמת העולם השניה.

רשימת משחקי FPS לחודש הקרוב:

BF1942-Secret Weapons of WW2: הרחבה שניה למשחק המצליח ברשת, BattleField1942. התוספת הזאת תוסיף למשחק גוון דמיוני, ונוכל להשתמש בכל מיני נשקים שלא היו קיימים במציאות(כנראה ששרמנים כבר משעממים ;D).

התוספת תוסיף למשחק(כמובן) מפות חדשות, ומטרת כל צוות תהיה לפוצץ מטרה של האויב.

המשחק יוצא ב9\5.

FREEDOM FIGHTERS: ברה"מ שלא קרסה החליטה להשתמש בכוחה ע"מ לפלוש את ארה"ב. אנו נשחק שרברב אשר יוצא להילחם מלחמת גרילה בניו יורק שבשליטת ברית המועצות. על השחקן יהיה לגייס חברים למלחמה, ותוכלו לגייס לוחמים טובים יותר ככל שרמת הכריזמה שלכם תהיה גבוהה יותר.

המשחק יוצא ב9\15.

Star Wars-Jedi Academy: לאחר מאורעות המשחק השני(דסאן הובס, ג'אן שוחררה וקייל קאטארן נהיה אביר ג'דיי שוב), הוא ולוק סקייווקר פתחו אקדמייה ללימודי ה"כוח" וג'דיי, ע"מ לאמן אבירי ג'דיי חדשים כשאלה כמעט נכחדו מן הגלקסיה.

אויבת של קאטארן מהמשחק השני גונבת מקומות שבהם יש נוכחות גבוהה של "הכוח" על-מנת להשתמש בו למטרתה האפלה.

על JADEN יהיה לצאת למספר משימות, כאשר לאחר כל 4-5 משימות נבצע מספר משימות עלילה ע"מ להתקדם בסיפור המשחק.

ניתן לשפר כוחות ג'דיי, ולקראת סוף המשחק אפשר לבחור בין הצד האפל לצד האור, והדבר משנה מעט את שני השלבים האחרונים.

משחק קצר, אך מומלץ.

יוצא ב9\16.

MOHAA:BreakThrough: הרחבה נוספת למשחק המצליח MOHAA ,שמתרחש במלחמת העולם השניה, תציב אותנו הפעם בצפון אפריקה ואיטליה, בקמפיין חדש של כ11 משימות, תשע זירות לחימה ואפשרות לשימוש ברכבים חדשים, כגון טנק השרמן.

כמו כן, המשחק יכלול מצב חדש לMP(שעוד לא ידוע עליו) ומפות חדשות.

המשחק יוצא ב9\22.

CHROME- אנו נשחק שכיר חרב אשר עוסק בפעילות רגילה(של שכירי חרב, אתם יודעים ;D) כאשר עברו האפל חוזר לרדוף אותו. המשחק יאפשר לנו, כמו DEUS EX, לשדרג את הדמות בעזרת כל מיני שדרוגים רובוטיים.

המשחק יוצא ב9\25, בתקווה שלא ידחה.

CS:CZ: המשך למשחק המשוחק ביותר, CS, שיתמקד במשחק יחיד.

גרפיקה משופרת(על מנוע חדש), נשקים חדשים וקמפיין לשחקן יחיד שיציב אותנו כCT, יתווספו למפות חדשות למולטי.

המשחק, אם לא ידחה(שוב...) יצא ב9\26.

HALO- אני לא חושב שצריך לפרט, אז אני לא אפרט, ומי שלא מוכר את המשחק, בושה וחרפה ;). המשחק שהעלה את מכירות הבוקס והוכתר כ"אחד ממשחקי הFPS הטובים ביותר שקיימים" מגיע למחשב, ויתרונו טמון בMP שאמור להיות כיפי, מרענן ומדליק יותר מכל מה שראינו היום...

לאחר שמשחק היחיד שלו "נטחן" על הבוקס, והגרפיקה לא מה שהיתה לפני 3 שנים, אני מקווה שהמולטי שלו באמת יביא אותו לרמה גבוהה, כי זה בערך כל מה שיש לו להציע לשחקן הPC...

המשחק למחשב יצא בסוף החודש, ויתכן כי אפשר יהיה לרכוש אותו במסיבת הרשת של גיימר.

אסטרטגיה:

HOMEWORLD2:

משחק המשך למשחק HOMEWORLD ולהרחבה שלו, CATACLYSAM. המשחק יתחיל לאחר שהפליטים התיישבו בכוכב הבית שלהם, אולם עליהם שוב להגן על עצמם מהשמדה המונית.

המשחק ישתמש במנוע גרפי חדש ומפורט, שיציג לנו את הספינות במלוא תפארתן.

כמו כן, המשחק יגיע עם כלי עריכה למפות ומשחק מולטיפלייר לעד 6 שחקנים.

המשחק, אם לא יתעכב, יצא ב9\16.

C&C GENERALS:Zero hour:

הרחבה למשחק המצליח(גם במכירות וגם בעלילה). עכשיו, ההרחבה תכיל 15 משימות ב3 קמפיינים חדשים(אחד לכל צד). כמו כן, החבילה תכלול חידוש שיאפשר לנו להילחם בכ9 גנרלים חדשים שיפקדו על צבאות חדשים. כל פעם שנביס גנרל כזה, נוכל להשתמש בצבא שלו בצורות משחק שאינן קמפיין. כמו כן, נשקים חדשים שעדיין לא ידוע עליהם פרטים יתווספו למשחק.

ההרחבה תצא ב9\22.

Commandos 3: Destination Berlin:

המשחק יקח את חבורת הקומנדו שלנו, בפעם השלישית, למשימות נועזות מאחורי קווי האויב. המרגל, הצלף והכומתות הירוקות- כולם יהיו שם. המשחק יתרחש ברוסיה, צרפת ואפילו בגרמניה.

המשחק, שכבר יש לו דמו, יוצא ב9\23.

MMORPG:

הבציר דל החודש במשחקי RPG, אז המשחק היחיד שחשבתי ששווה לכתוב עליו הוא ההרחבה לEVERQUEST:Lost dungeons of Norrath

לפני יציאתו של EVERQUEST2, מגיעה חבילת הרחבה חדשה למשחק, שתוסיף למשחק עוד כ40 מבוכים חדשים, מפלצות ואויבים חדשים וAI חכם יותר.

המשחק, שהינו MMORPG(מאסיב מולטיפלייר און ליין RPG) הוא הרחבה לEVERQUEST, המשחק המצליח של סוני ONLINE, שנכון לעכשיו כולל כ400 אלף מנויים.

ההרחבה תצא ב9\8.

---

אז למה אתם מצפים? מה אתם חושבים שיהיה המשחק של החודש? :)

ד"א, HL2 לא מוזכר פה בגלל שאני בכלל לא בטוח שהוא יצא ב30.

תראו לי עטיפה או שאני לא מאמין ;D

פורסם

HL2 For Me ....

פורסם

ILL BUY HL2

!!!!!!!!!!!!!!!!!

(first game im buying :P)

======================

jedi knight acd

אני חושב שזה כבר יצא

כי אפשר להשיג תמשחק

;/

פורסם

ממתין בקוצר רוח ל-MOHAA: BreakThrough. ראיתי טריילרים וזה הולך להיות חבל"Z...

ו... כמובן שאני מחכה מאוד ל-Halo, אבל אתה בטוח שהוא עוד החודש יהיה זמין ל-PC???

פורסם

someone like to

ss from halo

i dont know that game ;[

פורסם

HL2!!

זה הולך להיות המשחק הכי טוב שיצא איי פעם :P

call of duty

משחק תותח שיקחתי בדמו ישר הבנתי שזה המשחק שלי :P

MOHAA: BreakThrough

וקצת לHALO למרות שאני לא ממש אוהב ת'משחק...

פורסם

Star Wars-Jedi Academy

פורסם
  • מחבר

לדעתי, ג'דיי קצר מדי.

פורסם

אני מחכה בעיקר ל...

HALO

CS:CZ

C&C GENERALS:Zero hour

Commandos 3: Destination Berlin

HL2

פורסם

לדעתי, ג'דיי קצר מדי.

כל מי ששיחק באחד המשחקים הקודמים בסדרה יודע שהכיף האמיתי הוא ברשת. הסינגל פלייר הוא אומנם חלק חשוב מאוד במשחק אבל בשבילי זה רק החימום לקרבות אחד על אחד ברשת (ועכשיו - עם שתי חרבות אור בוא זמנית ;D).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים