עבור לתוכן

הוט - פשוט בושה

Featured Replies

פורסם

האתר שהובא לכאן,IHATEHOT.COM,הוא אתר בזיוני לגמרי..

אולי HOT הם גנבים ובני בליעל,אבל עם אתר ופורום בתת רמה שכזו המחאה לא תגיע רחוק..היא לא תזוז ממקומה..לראות אנשים שטוענים שעבדו בהוט(=בני 21+ אני מניח) עם כושר התבטאות ושגיאות של ילד בכיתה ג'...פשוט עצוב,וזה שיש להם דומיין דוט קום לא עוזר להם להיראות רציניים יותר,הרעיון למחאה יפה וטוב,הביצוע מחפיר..

• תגובות 38
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני דווקא חושב שהדומיין דוט קום עדיף על co.il - הדוט קום משדר יוקרה, משדר אמריקה!

פורסם

הדבר היחידי שמעצבן אותי לגבי הוט כרגע זאת העובדה שבערוץ הסרטים הרגיל לא משדרים יותר סרטים נורמלים.

לא בשישי ולא בשבת.

מזל שבעל הדירה שאני משכיר לא באמת ניתק את הכבלים ....

כל עוד יש נשיונל גיאוגרפיק וערוץ 8 אני מאושר

פורסם

האתר שהובא לכאן,IHATEHOT.COM,הוא אתר בזיוני לגמרי..

אולי HOT הם גנבים ובני בליעל,אבל עם אתר ופורום בתת רמה שכזו המחאה לא תגיע רחוק..היא לא תזוז ממקומה..לראות אנשים שטוענים שעבדו בהוט(=בני 21+ אני מניח) עם כושר התבטאות ושגיאות של ילד בכיתה ג'...פשוט עצוב,וזה שיש להם דומיין דוט קום לא עוזר להם להיראות רציניים יותר,הרעיון למחאה יפה וטוב,הביצוע מחפיר..

לגבי דעתך על עובדי הוט : אכן זה גם מסביר את פעולתם ודרכי התנהלותם ויש בכך להצביע בכלל על החברה הזו.

לגבי הבנתך את האתר: הוא לא הוקם על ידי עובד הוט בן 21+ עם שגיאות כתיב של ילד בכתב ג', אלא משמש כר כתיבה והתבטאות לאותם ילדים עם שגיאות הכתיב. אם ברצונך לשפר ולא רק לקנטר וכתוב טרוניות, זה בהחלט המקום וזו בהחלט הבמה.

(לגבי שגיאות הכתיב : בדוק נא אם לפני ו"ו החיבור בא פסיק או שמא יש בכך שגגה בכתיבתך)

פורסם

(לגבי שגיאות הכתיב : בדוק נא אם לפני ו"ו החיבור בא פסיק או שמא יש בכך שגגה בכתיבתך)

יש מקרים שבהם זה מותר :)

ובכל מקרה זו אינה שגיאת כתיב, אלא שגיאת דקדוק.

פורסם

http://hebrew-academy.huji.ac.il/decision5.html

סעיף 8 :P

פורסם

אני לא אבשלום קור,אבל את העברית שלי אני יודעזה שיש טעויות סמנטיות כאלה ואחרות לא משנה את זה.

דבר שני,לא טענתי וגם לא חשבתי שמי שפתח את האתר הוא עובד הוט בן 21+ עם שגיאות כתיב,אני לא חושב שאדם כזה בכלל היה מסוגל להעלות אתר..אבל העובדה שאנשים כאלו כותבים בו,בדרך שבה הם כותבים בו,מורידה מערכו וגורמת לו להיראות מגוחך,למרות שבבסיסו,כפי שציינתי,מדובר במחאה לגיטימית ונבונה.

Judas@:

גם אני ניסיתי להגיד שדומיין דוט קום מרגיש "רציני" יותר מדומיינים אחרים,אבל פה זה לא עוזר בגלל שרמת הכותבים בפורום כ"כ ירודה,שכל המסביב הופך ללא רלוונטי..

פורסם

לא נראה לי שמישהו חושב שדוט קום רציני יותר :P

ובכלל הוא זול יותר מ-co.il, אז אם כבר הוא רציני פחות! :)

פורסם

טוב מיצינו, הדרך היחידה לעמוד מול בעיות עם הוט היא להקליט את השיחה עם נציג הוט בעת אישור התנאים בטלפון.

המשך יום נעים. :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים