עבור לתוכן

הוט - פשוט בושה

Featured Replies

פורסם

הוט כל פעם מפתיעים מחדש...

מזל שביטלת בזמן!

• תגובות 38
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

^ תודה על הניקיון

עדכון מצב:

התקשר אלי בבוקר טכנאי של הוט "אני פה למטה, אתה לא רוצה לסיים עם זה?" לא!

התקשר אלי לפני שעתיים וחצי בחור שטען שהוא מ"בקרת איכות"

הוא אמר לי שלפי מה שרשום אצלם במחשב ההתחיבות היא לשנה, אין דמי התקנה ואין איזכור ל VOD חינם, הוא יכול לתת לי 4 חודשים VOD חינם וזה הכי הרבה שאפשר לקבל מ HOT, כמו כן אין איזכור לשני ערוצים חינם. הוא שאל אותי אם אני עדיין רוצה לבטל את העיסקה, למרות שההתחיבות לשנה, אמרתי לו לשלוח לי את החוזה במייל עם כל הסעיפים, "אין בעיה אין בעיה" ובנתיים לא קיבלתי כלום. כמו כן אין טלפון בו אפשר להשיג אותו.

בלי קשר התקשרה אלי נציגה אחרת של הוט שדיברה איתי לפני כמה ימים (הם נלחמים שם על העמלה כמו חיות רעבות לבשר) והציעה לי הצעה אחרת, יותר יקרה ופחות משתלמת מבחינתי, מבדיקה שביקשתי שתעשה לי, במחשב שלהם העסקה המקורית עדיין עומדת על התחייבות לשנתיים.

עייפתי

פורסם

תעבור ליס.

פורסם
  • מחבר

אתה מוזמן לבוא לדבר עם הועד בית.

בחורה מאוד נחמדה, שמה תרצה, תגיד לה שאתה מנהל ראשי בזון, אולי זה ישכנע אותה לשים צלחת על הבניין.

פורסם

אבל אני לא צריך, כבר יש לי יס בבית...

פורסם
  • מחבר

אה, אז סבבה. אפשר לסגור את הדיון :)

פורסם

בחורה מאוד נחמדה' date=' שמה תרצה, תגיד לה שאתה מנהל ראשי בזון, אולי זה ישכנע אותה לשים צלחת על הבניין.

[/quote']

תאסוף חתימות מרוב הדיירים.

פורסם

ראיתם את האתר שהבאתי ? עובדי הוט מפרטים שם את העבודה שלהם. יש שמה סיפורים ...

מנכ"ל הוט התפטר היום...בטח נמאס לו שלא באים לנתק לו את הכבלים.

פורסם

בחורה מאוד נחמדה' date=' שמה תרצה, תגיד לה שאתה מנהל ראשי בזון, אולי זה ישכנע אותה לשים צלחת על הבניין.

[/quote']

למה אתה שואל את הוועד בית?

אין לך קיר חיצוני\מרפסת? אתה לא יכול פשוט להתחנף לאחד מהדיירים בקומה העליונה?

פורסם

כי האנטנה צריכה להיות מותקנת על שטח משותף ולהשתמש בתשתית כבלים קיימת, ובשביל זה צריך אישור של רוב הדיירים...

פורסם

יש צלחות קטנות ששמים במרפסת או על החלון (מבחוץ)

פורסם

.........

מנכ"ל הוט התפטר היום...בטח נמאס לו שלא באים לנתק לו את הכבלים.

באמת? כוונתך להרצל עוזר שהגיע לשם לפני חודשיים? ומה עם כל ההבטחות שלו שהוא ישנה מהיסוד את פני החברה ויביא אותה לשיאים חדשים של שירות? האם יכול להיות שהתכוון לשיאים חדשים של בזיונות?

פורסם

יש לי רושם שמרבית החברות הגדולות מתנהלות בשיטת מצליח, וזה מצליח להן. הם יודעים יופי שלמרבית האנשים אין סבלנות להלחם איתם על כל דבר, אנשים פה עסוקים בלהחזיק את הראש מעל המים. גועל נפש מרשים, בעיקר כל הקטע הזה של התחייבות, עוד לא הבנתי מאיפה זה הגיע בדיוק ולמה כל אזרח צריך למשכן את הנשמה שלו למינימום שנה. זכור לי שצרחתי על אינטרנט זהב (012 סמייל בימינו) שהם מחייבים אותנו יותר מדי, ושאחרי 12 שנה בתור לקוחות שלהם אין שום סיבה שנצטרך לחתום על התחייבות. יש לי רושם שלמרות שהבחורה המסכנה בשירות לקוחות אמרה 7 פעמים בלי התחייבות, זה לא ממש עזר. יש ימים שהייתי רוצה לחיות במערה, רק בשביל שכל האידיוטים האלה יפסיקו לנהל לי את החיים ולמכור את הרגלי הצפייה והגלישה שלי לחברות מסחריות אחרות.

פורסם

באמת? כוונתך להרצל עוזר שהגיע לשם לפני חודשיים? ומה עם כל ההבטחות שלו שהוא ישנה מהיסוד את פני החברה ויביא אותה לשיאים חדשים של שירות? האם יכול להיות שהתכוון לשיאים חדשים של בזיונות?

לא, מי שהתפטר היה מנכל הוט-טלקום, שלמה מגדל

הרצל עוזר הוא המנכל של הכל

פורסם

קרה לי משהו דומה עם יס

הבעיה היא עם סוכני מכירות רמאים שמבטיחים הרים וגבעות ואחכ מעבירים לחברה חוזה סטנדרטי

לדעתי צריך לסגור עסקאות רק מול נציג שירות לקוחות, כאשר הם רושמים במחשב את כל הפרטים ונותנים לך מספר פנייה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים