עבור לתוכן

הוט - פשוט בושה

Featured Replies

פורסם

לא נולדתי אתמול, ולא נולדתי שלשום

כן, אני חיי במדינת ישראל ושמעתי בעבר שהשירות של HOT "לא משהו"

אבל כזה טעם רע בפה מחברה גדולה מזמן לא היה לי.

יום רביעי - בטלפון סגרתי עם אחד מסוכני המחירות על 274 ש"ח שכוללים

אינטרנט: 2.5 מגה + ספק 012

טלויזיה: בסיס + 3 חבילות עם שני ממירי HD וממיר אחד רגיל.

בנוסף שני ערוצים חינם לשנה ושירות VOD חינם לשנה

רוצה להאמין נתתי את כרטיס האשראי שלי וקיוויתי לטוב.

כל זה בהתחייבות לשנה.

העניין של ההתחייבות הודגש וחזר על עצמו מספר פעמים בשיחה. אני סטודנט וגר בשכירות, רק שנה מתאים לי.

"אין בעיה, אני אעשה הכל שההתקנה תיהיה ביום שישי, אני אדבר איתך בחמישי על הבוקר להודיע לך מתי"

יום חמישי בצהריים הגיע, לאחר שלא קיבלתי שיחת טלפון מהסוכן מכירות ניסיתי לתפוס אותו מספר פעמים אך ללא הצלחה.

התקשרתי לשירות לקוחות של HOT ושם הוסבר לי שנקבעה לי התקנה ליום שני (ללא ידיעה שלי) שיש עלות התקנה של 49 ש"ח, שההתחיבות לאינטרנט היא לשנה וחצי וההתחייבות לטלויזיה היא לשנתיים וכמובן על ה"מתנות" חינם שהובטחו לי לא מוזכר כלום.

עצבני וכעוס התקשרתי לסוכן מכירות שאמר לי "עלות התקנה אני מבטל לך וההתחיבות, זה כרגע נמצא על שנתיים ושנה וחצי אבל מיד אחרי שאתה הופך להיות לקוח קיים ההתחייבות תרד לשנה" הזוי ככל שזה נשמע אמרתי בסדר, פקסס לי את החוזה כתוב *לפני שמגיע אלי טכנאי הביתה" ונמשיך הלאה.

יום למחרת, לאחר שחוזה לא הגיע, התקשרתי שוב לשירות לקוחות, הנציגה רשמה את כל מה שהיה לי להגיד, אמרה שמעולם לא שמעה על כזאת פרוצדורה, שלאחר ההתקנה ההתחיבות יורדת לשנה, והבטיחה שהמנהל של אותו סוכן מכירות יחזור אלי. אמרתי לה שבלי חוזה אין טעם שיגיע לפה טכנאי. (שכרגע הוקדם ליום ראשון)

יום ראשון בבוקר התקשרו אלי שוב מ HOT לעדכן אותי שההתחיבות היא לשנתיים והסוכן "ניסה לעשות משהו" ללא הצלחה ואם אני רוצה לבטל את העסקה.

כמובן שביטלתי.

ואני שואל, מה בדיוק אותו סוכן ניסה לעשות? הרי ברור שלאחר ההתקנה אף אחד שם לא היה מסתכל עלי

מישהו קצת פחות חשדן ממני היה זורם עם העסקה הטלפונית הזאת ונתקע איתה למשך שנתיים.

ביררתי בסביבה שלי ומסתבר שזה לא רק אותו סוכן אלא יותר נפוץ ממה שדמיינתי. מבטיחים הבטחות, מתקינים ו...אתה רוצה להתנתק? יש קנס.

בושה.

• תגובות 38
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש להם שיטת מצליח בנושא

אני עשיתי אצלהם חבילה לפני כשנה וחצי (טריפל)

הדגשתי שאני מעוניין להתחייב רק לשנה והוסכם שזה כך, בחוזה שחתמתי לא צויין משך ההתחייבות אבל היה כתוב שזה בהתאם לתקנון המבצע (טעות של טירון)

אחרי שנה בדיוק, התקשרתי להתנתק ואז התחילה מסכת הייסורים שלי

כל הנציגים טענו שאני מחוייב לשלוש שנים ועל כל אחד מהמוצרים (טלוויזיה/אינטרנט/טלפון) אני צריך לשלם החזר הטבה של 600 ש"ח

אחרי שאיימתי בביטול הוראת הקבע בכרטיס האשראי ודוגמאות שנתתי להם לאנשים אחרים שעשו להם את "התרגיל" הזה ניתקו אותי ללא קנס "והחזרת הטבה"

לא מתקרב יותר לחברה הזאת.

פורסם

דוד שלי שהוא סוג של משה אופניק, פשוט לא משלם להם בכרטיס אשראי. הוא אמר להם אתם רוצים אותי בתור לקוח, אז רק הוראת קבע, ושהוא רוצה לבטל הוא לא סופר אותם בכלל. הולך מבטל ושהם ירדפו אחריו.

חברות האשראי, צריכות לדאוג לנו ולא לחברות הגדולות ( מאידך גיסא הן עצמן חברות גדלות אז..)

פורסם

^ אחרי תיקון חוק כרטיסי חיוב האחרון, אתה יכול לבטל הוראת קבע בכרטיס אשראי בשיחה טלפונית, באופן מיידי, מול חברת האשראי, ללא צורך במתן הסברים כלשהם.

פורסם

1. תיקנו את חוק כרטיסי השראי, כעת אתה יכול לבטל בו במקום.

2. ברוך הבא למועדון www.ihatehot.com

פורסם
  • מחבר

בא לי לרשום "איך דבר כזה קורה במדינת ישראל??"

אבל ראבק, לא מכניסים אתיופים לבתי ספר ולאף אחד לא איכפת, בטח ובטח לאף אחד לא יזיז שיטת המכירה המבזה של הוט.

פורסם

אבא שלי עשה גם כן עסקה עם Hot הובטחו לו הרבה דברים.

כבר על ההתחלה הסיפור עם ההתקנה שלא אמורה לעלות כסף וגם המחיר בכלל לא מה שקבענו.

אבא שלי לא וויתר כי הוא היה מספיק חכם לדאוג שכל מה שהוא סיכם יהיה רשום בחוזה, הוא הציג את זה ל Hot שיגע אותם מספיק פעמים וקיבלנו את התנאים אחרי זמן מה.

פורסם

אבא שלי גם קיים סדרת פגישות עם סוכן כלשהו של הוט , הסוכן הבטיח והבטיח אבא שלי ביקש הכל בכתב , הסוכן התחמק

ובסוף שלח לו איזה פקס לעבודה שנראה חאפר לגמרי ולא רשמי של הוט , אבא שלי הבין את הרמז ושלח אותו לעזאזל .

פורסם

ככה זה כשאתה מונופול.

דבר דומה קרה להורים שלי עם בזק , התקשר נציג והציע להם , היותם לקוחות ותיקים, לשדרג את מהירות התשתית של האינטרנט בחינם ללא התחייבות.

הם הסכימו כמובן, לאחר שבוע הגיעה מכתב מבזק שבו נכתב שהם שמחים לברך אותנו על הצתרפותינו למסלול החדש , עם מחיר חדש והתחיבות לשנה!

התגובה של אחראי מחלקת שרות של בזק הייתה , "מיבצע כזה לא קיים ולא יתכן שנציג שלנו הייה מציע לכם אותו."

היא הציאה לנו לחזור לחבילה הקודמת , אבל סירבנו כי בכל זאת ההורים שלי התכונו לשדרג.

אחרי כמה שיחות עם בזק בינלאומי , שאיתם אפשר להתווכח על המחיר , הורדתי את המחיר של הספק , כעט אנחנו משלמים פחות בכללי (תשתית+ספק).

אבל הלקח הוסק: לא להתחייב או לחתום על שום דבר עד שאתם לא מקבלים חוזה חתום עם כל התנאים שהציעו לכם!

פורסם

גם לי קרה דבר דומה איתם, סגרתי עם נציגת שרות בטלפון שאני לא מחוייב והדגשתי את זה כמה פעמים.

כשביקשתי להתנתק הם טענו שאני מחוייב. רק אחרי המון שיחות, צעקות ועצבים וגם שיחה עם אותה נציגה, "עשו לי טובה" והסכימו לבטל את ההתחייבות.

פורסם

מכירים את ההודעה הזו שאומרת שהשיחות שלכם מוקלטות? יש לכם זכות לדרוש מהם להוציא את ההקלטה ולבוא לבימ"ש.

ברגע שתוציאו את הקלף הזה, הם יתקפלו, וזה נכון לגבי כל חברה בארץ שנותנת שירות שיכול להיות מותנה בהתחייבות.

במקרה שלי עם נטויז'ן זה עבד, אין סיבה שבמקרים אחרים לא יעבוד.

פורסם

חברת הוט זכתה למיתוג ולשם של הגרועה ביותר בכל מה שקשור בשירות ובאמינות. לכך זכתה בשקדנות, ביושר ובהתמדה באימוץ תרבות עיסקית ואירגונית של נכלוליות, שקרים, הונאה ואף לכאורה עברינות פלילית. (לכאורה, כי אני לא משפטן ואולי לפרוץ תריס ולהציץ לחדר של סטודנטית שמתפשטת זה לא עבירה פלילית. תחליטו אתם.)

זו החברה היחידה במדינה שהמנכ"ל שלה הודה כי הוא עצמו התנתק משירותיה בגלל רמת (אי)השירות שלה.

צריך הוכחה טובה יותר?

כאשר מעסיקים כאנשי מכירות כל מיני ילדים שרק אתמול השתחררו מהצבא ומחר כבר לא יהיו שם, וכל מה שמענין אותם זה לקחת כמה שיותר עמלות והיושר האישי שלהם יותר גרוע מאשר של זונה מאחורי הבורסה, אז זו התוצאה.

פורסם
  • מחבר

לא יצא לי לבדוק את מידה היושרה של הזונות מאחורי הבורסה אבל אני אסמוך על המילה שלך.

Scorn , העניין הוא שרוב השיחות האלה מתנהלות מהפלאפון של הסוכן מכירות לכן אין ממש אפשרות להוציא הקלטה של כל ההבטחות השקריות האלה.

פורסם

1. באתר www.ihatehot.com ישנו פורום מאוד רציני על כל הנושאים הקשורים לזה ויש שם אף פורומים של עובדי חברה שמאסו בתפקידם ומספרי את הכל.

זה הלינק: http://www.ihatehot.com/forum/viewforum.php?f=4&sid=c48cb6f9031379b8d6eb51823b0a3543

2. לא מרוצה, רוצה לתמוך המחאה ? הוסף לחתימתך את זה, כך האתר הזה יגיעו לראש התוצאות של גולשי הוט בגוגל, האתר כבר במקום הרביעי.

את זה: הוט

*נ.ב בקשר ל IKO89, חכו עוד כמה דקות...

פורסם

ביצעתי ניקוי רלוונטי. לא לדבר על שום דבר אחר. אגב מנכ"ל הוט התפטר היום.

IKO89, יש לך אזהרה שלישית על גזענות. אתה יודע שזה חוק יסוד אצלנו ואני שם על זה דגש מיוחד כמו דגש על העלבות גולשים.

תהיה חזק. :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים