עבור לתוכן

מחשב להנדסה גרפית, SolidWorks, 1000$ ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מנסה להרכיב מפרט למחשב למהנדס שעובד הרבה על SolidWorks, חוץ מזה שימושים רגילים

במייל, אינטרנט ואופיס.

ניסיתי לבקש הצעות מחיר לאחד המפרטים שהופיעו באתר אבל ב-2 מקומות הודיעו לי שלא מוכרים יותר

את הלוח אם והמעבד הנ"ל.

מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 (S775) - 2.33GHz 1333MHz 4MB Shared Cache 64bit Box

לוח אם GA-EP31-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard

זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5

דיסק קשיח ST3500320AS Seagate 500GB S-ATA 7200RPM 32MB Cache - 5Y Warranty

כרטיס מסך Quadro FX570 256MB 128BIT DDR III - Leadtek Professional 3D Card- 3 Year Warranty

מארז Antec Sonata 3 + 500W Smartpower PSU - Silent Case

מערכת הפעלה Win XP 64Bit OEM

בכל מקרה אודה לכם מאוד אם מישהו יכול לעזור לי להרכיב מפרט חדש.

מבחינת כרטיס מסך אני חושב שהכרטיס במפרט הנ"ל הוא טוב, המחיר שלו לא גבוהה

ולפי האתר של Solidworks הוא עבר את כל המבחנים ותומך בכל הפיצ'רים.

אני רוצה 4GB RAM, רצוי לעבוד על 64Bit, הארדיסק מספיק לי חצי טרה (רוב הנפח יושב על שרת),

מארז לא צריך משהו יותר מידי מפואר, העיקר שיהיה בסדר.

תודה לכולם

פורסם

אני מציע לך שתברר (באותו אתר של SOLID נניח) מה עדיף לתוכנה הזו ספציפית - כפול ליבה מהיר או מרובע ליבות איטי.

חוץ מזה, גם אני עובד עם SOLID די הרבה, כשחלק מהעבודה מתבצעת בבית על מחשב שנבנה בכלל יותר בכיוון של משחקים וכרטיס המסך בהתאם - ואני לא רואה בעיות עם שום פיצ'רים. יותר מזה, גם עבדתי בזמנו על מחשב נייד עם 7300GO מסכן, וגם שם לא ראיתי בעיות. זה שלפי האתר של SOLID "הקואדרו עבר את כל המבחנים" (אגב, איפה ראית את זה? אני לא מצאתי שום דבר שכזה באתר), זה עוד לא אומר שאכן נדרש כרטיס "מקצועי" ויקר כרכיב הכרחי, וייתכן למשל שהוא מאוד יקצר רנדרים "פוטוריאליסטיים" אבל לא ישפיע בכלל על תהליך המידול עצמו.

פורסם

בחירה טובה לגבי ווינדוס 64bit, בחירה רעה לגבי הXP 64bit.

האקספי 64 הוא כושל ומלא בבעיות, אני מציע לך להשתמש בויסטה או WIN7 שהרבה יותר עדיפות על הווינדוס המיושן הזה.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה...

Windows 7\Vista ? ?

את Vista אני ממש שונא, לדעתי מערכת הפעלה נוראית... 7 יותר טוב אבל אני לא בטוח

שהיא מספיק יציבה בשביל מחשב שמחובר לרשת ארגונית, אני גם לא יודע כמה Soild תומך ב-7.

לגבי הכרטיס מסך, באתר של סוליד (http://www.solidworks.com/sw/videocardtesting.html)

אפשר לראות את כרטיסי המסך שהם בדקו וממליצים.

האם למישהו יש מפרט מומלץ??

תודה

פורסם

וינדוס 7 לא מומלצת בשלב זה שכן לי לפחות היתה בעיה קשה עם שמירת קבצים והגדרת ספריות.

לגבי כרטיסי המסך - שים לב שנבדקו רק כרטיסים "מקצועיים", ואף אחד לא אמר שהתוכנה לא תעבוד גם על כרטיסי מסך פשוטים יותר.

פורסם

ווינדוס 7 עדיין לא הושק רשמית אלא יש גרסאות בטא שלו, אני אישית מציע לך לקנות ויסטה ולהשתמש בה בנתיים וכשיגיע הווינדוס החדש אז תשדרג. ככל הידוע לי מי שקונה עכשיו ויסטה זכאי לשידרוג בחינם אבל קודם תברר את זה בחנות שאתה קונה ממנה.

הויסטה כיום היא מספיק יציבה, הרבה יותר ממה שהיא הייתה לפני שנתיים.

פורסם

סולידוורקס בהחלט תומך ב-4 ליבות. קח QUAD-CORE ללא ספק.

אצלי רצה הגרסא האחרונה של סוליד (גרסת X64) על WIN7 X64.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים