פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים אני מתכוון לקנות XBOX בקרוב.השאלה שלי היא, האם אני יכול להשתמש בו בחדר עם המסך מחשב ועם כבל LAN להתחבר לROUTER בשביל האינטרנט?במקום לשחק בסלון וכו...או שיש פה משהוא שאני מפספס?תודה.
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים אתה יכול לחבר אותו למסך מחשב אבל בהרבה מסכים תצתרך לקנות כבל או מתאם שיתאים לחיבור למסך בכל מקרה אם המסך לא גדול ואני מדבר על לפחות 24 אינטס אני לא ממליץ לך לחבר ככה כי חלק גדול מהכיף בקונסולות זה לשחק על מסך גדול שאתה יושב על הספה
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים מחבר יש לי מסך מחשב FlexScan S2100 של EIZOיש לו יציאת DVI, לא נראה לי שיש לו HDMI.נראה לי שיש מעבירים מHDMI לDVI.לא בטוח איזה סוג של DVI זה.מה אני יכול לעשות עם המסך הזה ועם הXBOX ומה יהיו המגבלות?האם אני יוכל לשחק ברזולוציה המקסימלית?האם לXBOX יש REFRESH RATE יותר גבוהה מ60?
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים יש לי מסך מחשב FlexScan S2100 של EIZOיש לו יציאת DVI, לא נראה לי שיש לו HDMI.נראה לי שיש מעבירים מHDMI לDVI.לא בטוח איזה סוג של DVI זה.יש מתאמים כאלו מה אני יכול לעשות עם המסך הזה ועם הXBOX ומה יהיו המגבלות?אני לא מכיר את המסך ככה שאני לא יודע אבל קח בחשבון שמשחקי 360 הכי מותאמים למסכים רחבים וגדולים האם אני יוכל לשחק ברזולוציה המקסימלית?רוב משחקי ה360 הם ב720P אבל המכשיר עושה את ההתאמה לרזולוציה של המסך שלך האם לXBOX יש REFRESH RATE יותר גבוהה מ60?אם אתה מדבר על פרימים לשניה אז אני לא מכיר משחק קונסולות שרץ ביותר מ60 ולמעשה רוב הLCD שיש היום לא נותנים יותר מ60
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.