עבור לתוכן

איזו מכוניות עדיפה לנערה בת 17?

Featured Replies

פורסם

די כבר עם השוביניזם. בחורה יכולה לעשות כל מה שגבר עושה ברוב התחומים.

ביקשו הצעת רכב, לא פניני חוכמת חיים על מה יקרה לה כאשר היא תקבל את ההצעה.

למעשה הלוואי כל הנוהגים על רכבים היו בחורות. כמעט שאין בחורות על הנתיב השמאלי, הן כמעט שלא עוקפות וברוב הפעמים מצייתות לחוקי התעבורה.

גברים לעומת זאת כל הזמן יש להם אגו ולמרות שהם נהגים טובים (רובם לפחות) יש להם יותר "ביצים" להסתכן ולעשות תמרון פרוע וככה קורות תאונות.

ואני הרי לא מדבר בדר"כ בלי הוכחות. קרא:

http://www.nrg.co.il/online/54/ART1/865/724.html

לא הוכחה ולא נעליים. סטטיסטיקה מעוותת מבית התעמולה של אור ירוק. הנתונים מתייחסים למספר העבירות/תאונות של גברים ביחס לנשים בלי להתייחס לקילומטרז הממוצע של כל אחד מהמינים.

• תגובות 77
  • צפיות 8.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל אוטו רק לא אוטו יפני ! ! ! אני מכיר בן אדם שעשה תאונה שעם היה נוהג ברכב קצת בטיחותי מהונ*ה (רכב של ערבים אהממ) הפציעה שלו היתה הרבה פחות חמורה ממה שהיא עכשיו

יפני וקוראני זה מכוניות זבל !! ! ! !

רק אירופאי או אמרקאי כל השאר לפח.

בטיחות לפני הכל.

עוד תגובה כזאת ואבדנו :screwy:

ולכל אלו שנותנים עצות לפי הניסיון של "ראיתי תאונה ככה וככה", אז ראיתם פעם אחת תאונה וגם בטח חיפשתם למצוא את מה שרציתם.

עדיף שבכלל רק תיקח את התגובות כאן בתור קבלת מושג ולא יעוץ מקצועי יש כאן הרבה המצאות.

אני מציע לך לקנות קורולה (2002 ומטה) או לאנטיס יכנס לך בתקציב יופי ויחזיקו לך שנים, אין גם בעיה בטיפולים.

ברכב אירופאי תאלץ לרדת בשנתון ככה שהיו לך יותר בעיות.

ולמה אתם סוטים לנושא של האם בכלל צריך לקנות רכב? הוא רק רצה המלצה לרכב בסכום מסויים לא סיפורים ומעשיות.

פורסם

די כבר עם השוביניזם. בחורה יכולה לעשות כל מה שגבר עושה ברוב התחומים.

ביקשו הצעת רכב, לא פניני חוכמת חיים על מה יקרה לה כאשר היא תקבל את ההצעה.

למעשה הלוואי כל הנוהגים על רכבים היו בחורות. כמעט שאין בחורות על הנתיב השמאלי, הן כמעט שלא עוקפות וברוב הפעמים מצייתות לחוקי התעבורה.

גברים לעומת זאת כל הזמן יש להם אגו ולמרות שהם נהגים טובים (רובם לפחות) יש להם יותר "ביצים" להסתכן ולעשות תמרון פרוע וככה קורות תאונות.

ואני הרי לא מדבר בדר"כ בלי הוכחות. קרא:

http://www.nrg.co.il/online/54/ART1/865/724.html

אלכס, אתה חי בעולמות אחרים מאיתנו כנראה.

אני לא יכול לספור כמה פעמים בחורות ניסו לחתוך מסלול בלי להסתכל במראה. בסטטיסטיקה זה יירשם שהגבר שנאלץ לעוף מהמסלול עשה את התאונה, והנהגת? היא בכלל לא ידעה שקרה משהו כי היא לא מסתכלת לא במראה האחורית ובטח שלא במראות הצדדיות... ;)

ודרך אגב, לנסוע על 70 קמ"ש בכביש של 100 זה לא נהיגה בטוחה - להיפך - זה רק גורם לנהגים גברים להתחיל לעקוף ולעשות שטויות.

ולפותח הדיון - תקנה אוטו עם שילדה חזקה, כי מרוב שפשופים של הרכב בחניות לא תזהה אותו אחרי כמה חודשים...

פורסם

לא הוכחה ולא נעליים. סטטיסטיקה מעוותת מבית התעמולה של אור ירוק. הנתונים מתייחסים למספר העבירות/תאונות של גברים ביחס לנשים בלי להתייחס לקילומטרז הממוצע של כל אחד מהמינים.

די נו, מספיק נסיעה של שבוע על הכבישים כלל ירידה לאיילון בשביל לראות למי יש אגו על הכביש. הלוואי שמישהו מאור ירוק היה שר התחבורה, התאונות היו יורדות ב50%.

זהו, לא רוצה לשמוע על הנושא הזה, תמליצו על רכבים וזהו. פותח הדין, אתה רוצה שזהיימשך או מה? לדעתי המליצו פה על כל הדגמים המומלצים במחיר זה.

פורסם

מייסד העמותה היה בזמנו מנכ"ל חברת הייטק שהחליט לקנות לבנו הפרחח המפונק ג'יפ ליום ההולדת. בנו האידיוט התפרע בשטח, התהפך ונהרג. מאותו רגע כבודו החליט שאם הוא סבל כל נהג במדינת ישראל צריך לסבול, הקים את העמותה ג'וב ירוק שמעודדת בורות בנושא תאונות הדרכים במקום לחנך לנהיגה נכונה ומקצועית (=מהירות גורמת לכל התאונות), זכה לתמיכת המשטרה כי מהירות זו העבירה שהכי קל לאכוף ומאפשרת למדינה לגלגל מאות מיליוני שקלים בשנה מדוחות. כבודו, קיבל את הרשות לקבל מידע פרטי על כל אדם שעובר טסט בארץ ואם זה לא מספיק לפני מספר חודשים נחשף שעמותת אור ירוק קיבלה מידע מחברות הסלולריות לגבי הרגלי הנהיגה שלנו. האח הגדול זה כבר כאן.

פורסם
  • מחבר

טוב הגיבוב שטויות שלכם כבר עובר כל גבול.

זה אוטו ל2 בנות, ואם יש כסף אז למה להתפשר על אוטו ישן ידני ולא בטיחותי שיבלה חצי מהזמן שלו במוסך?

לקנות אוטו ב15K ואחרי שנה לזרוק אותו מצוק זה חכם? אל תשכחו שהן עומדות להיות חיילות לא קרביות, ככה שהאוטו הזה ישרת אותן הרבה.

דווקא אם אני אחשוב רגע בקו המחשבה שלכם, אז לבת צריך לקנות מבצר אוטומטי עם PSP ,ABS ,ABE ,SRS, וXBOX360 הכל כדי שהיא לא תפגע מכל הטעויות שהיא עושה.

פורסם

לקבל אוטו ב-45K בגיל 17 זה החלום הרטוב של כל גולש בפורום. אפילו רוב הגולשים המבוגרים בפורום עם הכנסה קבועה לא נוהגים במכונית כל כך טובה. טבעי לקנא. אל תיקח קשה. אני ממליץ שתיכנס ל-carsforum ותבקש המלצה לרכב בתקציב.

פורסם

חפש לאנטיס / קורולה / לאנסר בתקציב

תתחיל מ2007 ותרד לפי המחיר עד שתמצא משו

לדעתי מבחינת אמינות ועדיפות

מקום ראשון קורולה, היא ידועה באמינות שלה. אם תיקח אותה למוסך לפי הקילומטראג' שכתוב באלון היצרן היא כנראה לא תתקלקל כלל.

מקום שני לדעתי הלאנטיס כי היא יותר זולה וחסכונית מהקורולה, גם מאוד אמינה אבל ידוע שהקורולה היא מספר 1 בבטיחות.

מקום שלישי הלאנסר.

מבחינת מכונית אחד לאחד האודי והפוקוס אולי טובות מכל הבחינות מהלאנטיס והלאנסר (לא בטוח שמהקורולה) אבל גם יקרות יותר אז לקחתי את זה בריזיקה שהמלצתי.

הקורולה יקרה מהלאנטיס אבל משתלמת בעיני. תחפש אחת יד שניה ישנה, תטפל בה טוב היא תחזיק לבנות.

תתחדשו.

פורסם

הבעיה ביפניות שהן overpriced ו-overrated בצורה מטורפת בארץ. לדעתי אסור לפסול אירופאיות. יש אופציות מעולות בשוק.

פורסם

לדעתי כדאי שתעשו סיכום על 3 מכוניות שכל אחד ממליץ לבחור.

פורסם

טוב הגיבוב שטויות שלכם כבר עובר כל גבול.

זה אוטו ל2 בנות, ואם יש כסף אז למה להתפשר על אוטו ישן ידני ולא בטיחותי שיבלה חצי מהזמן שלו במוסך?

לקנות אוטו ב15K ואחרי שנה לזרוק אותו מצוק זה חכם? אל תשכחו שהן עומדות להיות חיילות לא קרביות, ככה שהאוטו הזה ישרת אותן הרבה.

דווקא אם אני אחשוב רגע בקו המחשבה שלכם, אז לבת צריך לקנות מבצר אוטומטי עם PSP ,ABS ,ABE ,SRS, וXBOX360 הכל כדי שהיא לא תפגע מכל הטעויות שהיא עושה.

אמרתי לך, פיאט פונטו גראנדה שנת 2006-2007 אמור להיכנס בתקציב.

סופר בטיחותית, חסכונית בדלק, לא קטנה כמו הגטס וכו' (ומצד שני, לא בקטגוריה של מכוניות כמו הסיוויק/קורולה), זולה לתחזוקה ואמינה יחסית.

חוץ מזה שהיא לא מטוס על הכביש, זה פשוט אוטו כיף. כיאה לאיטלקית, אפילו אם זולה יחסית, המושבים מאוד מפנקים.

פורסם

פיאט פונטו גראנדה שנת 2006-2007

NEXT

פורסם

סקודה פביה. פולקסווגן פולו לכל דבר רק יותר זולה. הבעיה שלא מדובר ברכב יפה במיוחד.

פורסם

ואיי אתה מחרטת מה קשור האוטו לעייפות

לי יש סוזוקי (נהנה ממנה כול רגע) אחלה של אוטו חסכוני בדלק(ידני :yelclap: )

ובחיים שלי שנסעתי מחיפה לבאר שבע וחזור לא היתי עייף אז בכלל קשר אוטו לעייפות

לגרמנים יש אחלה של מכוניות רק שהיפנית יותר טובות מבחינת חיסכון דלק ,אמינות של חלקים ואני יכול להמשיך לפרט לך אבל אין טעם

כי על טעם והריח אין מה להתווכך.

האוטו בוודאי שקשור לעייפות, אוטו נוח וטוב אחרי נסיעה ארוכה(לא 10 דקות) לא תחזור עייף הביתה.

אבא שלי למשל הייתה לו מאזדה 6, וכיום יש לו פיג'ו 407.

נסענו ביום אחד(שהרוב ברציפות) כ-400-450ק"מ ופשוט חזרנו הביתה אחרי הנסיעה כאילו כלום לא קרה.

האוטו נוח מאוד, ופשוט אתה מרגיש את זה.

לאומת המאזדה שנשבר לך הגב ואתה משתגע ליסוע באוטו כזה.

היום אבא שלי לא מוכן להחליף לאוטו יפני/קוראני בחיים, הוא אומר שאחרי נסיעות ארוכות(והוא נוסע הרבה) הוא מגיע לפגישות עירני ולא עייף מהנהיגה, ובחזרה הביתה הוא גם עירני ולא עייף.

בקיצור האוטו קשור מאוד לעייפות.

בקשר לפיסקה השניה שלך:

אני מסכים איתך, אבל, אתה לא יכול לחפש אותו רק לפי אמינות וחלפים, מה עם נוחות הנסיעה?

אז האוטו קצת פחות אמין(שזה טיפולים בזמן ובחלקים מקוריים ואיכותיים פותרים) אבל הוא יותר נוח, ובחלק מהמקרים יותר בטוח.

ושאתה נוסע לנסיעות ארוכות אתה רוצה אוטו נוח. ולא רק אמין.

אריאל

פורסם

הייתי קונה לה מטבח ,המקום עילו הי שייכת (סתם סתם :-* )

אני לא יודע מה היא רוצה ,אבל עם היא רוצה משהו איכותי ומפנק אז הייתי הולך על ה a3 ,כמובן שהטיפולים יקרים ,אבל בשביל להכייף של הנהיגה באוטו הזה (יחסית לאחרות ) זה מחיר שאפשר לשלם .

ובכלל מה ילד בת 17 קונה רכב ב 45 k ?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים