עבור לתוכן

איזו מכוניות עדיפה לנערה בת 17?

Featured Replies

פורסם

ב-45 בעקרון אפשר לקנות jimmy למרות שזה קשה, הרכבים האלה נמכרים ב10K ואפילו 15K מעל למחירון במצב טוב, אם היא ממש רוצה "ג'יפ" אז ג'ימי עם צמיגי כביש זה פתרון לא רע בכלל, הוא קטן ומתנהג בצורה סבירה לחלוטין על הכביש.

• תגובות 77
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Audi A3.

פשוט ליגה לנהוג ברכב הזה כשאתה בן 17... :smile1:

פורסם

יקר, תחזוקה יקרה מאוד, ביטוח מקיף יקר, חלפים יקרים, לא הכי אמין (בלשון המעטה)...

להמשיך? ::)

פורסם

צודק במאה אחוז, אבל זה עדיין ליגה ;)

אבל למי שיש כסף לקנות לילדה בת 17 רכב בתקציב של עד 45K יכול לממן גם את השאר למשך זמן... (או שאולי אני טועה).

פורסם

זה רכב פוזה, והנהיגה בהתאם. והדבר האחרון שאנחנו רוצים זה עוד ילד(ה) על הכביש שעושה פוזות, נכון?

פורסם

כל אוטו רק לא אוטו יפני ! ! ! אני מכיר בן אדם שעשה תאונה שעם היה נוהג ברכב קצת בטיחותי מהונ*ה (רכב של ערבים אהממ) הפציעה שלו היתה הרבה פחות חמורה ממה שהיא עכשיו

יפני וקוראני זה מכוניות זבל !! ! ! !

רק אירופאי או אמרקאי כל השאר לפח.

בטיחות לפני הכל.

פורסם

^

סבבה, אז אפשר להציע לה CHEVROLET ALLERO 2001 שניתן להשיג כבר בכ30K ,רכב אמין, חזק בטירוף, יפה מאוד, לא "קטן ומכוער" ,אבל ,הוצאות קצת יותר מרכב קטן, אני בעלים של אחד כזה, רכב מדהים האמת, היה לי לפני סתם מיצובישי לאנסר מסריחה ,האמת? אין הבדל רציני בהוצאות, אני חושב שכדאי לשקול את זה בכובד ראש.

פורסם

כל אוטו רק לא אוטו יפני ! ! ! אני מכיר בן אדם שעשה תאונה שעם היה נוהג ברכב קצת בטיחותי מהונ*דה (רכב של ערבים אהממ) הפציעה שלו היתה הרבה פחות חמורה ממה שהיא עכשיו

יפני וקוראני זה מכוניות זבל !! ! ! !

רק אירופאי או אמרקאי כל השאר לפח.

בטיחות לפני הכל.

:lol:

:kopfpatsch:

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה שלכם.

מה ההבדל אם היא תסע על האוטו של ההורים או על האוטו שלה? ואם האוטו של ההורים היה זמין היא הייתה משתמשת בו (יש דבר כזה שנקרא "הורים עובדים",חפשו את זה בגוגל)

דווקא אם אתה קונה לילד שלך אוטו אתה יכול לבקש ממנו להשתתף בהוצאות של דלק, וטיפולים במקרה שהוא דופק את האמא של השאסי, כשזה האוטו של אמא אפשר לקרוע לו את הצורה.

כאילו שאם ההורים שלכם היו מציעים לכם אוטו הייתם מסרבים.

ההורים לוקחים את הרכב המשפחתי לעבודה אז בואו נקנה לילדה רכב ב-45K. תשמע, בדר"כ אני לא נוהג לדחוף את האף לכיס של אחרים, אבל לא חבל לתת רכב יקר לנהגת בת 17 חסרת ניסיון? הם בכלל מודעים לעובדה שיצטרכו לשלם תעריף ביטוח אסטרונומי? לא מפריע לי שתדפוק את הרכב אם רק היא הייתה נפגעת. הבעיה שאני כבר רואה אותה משפשפת רכבים בחנייה ובורחת בלי להשאיר פרטים. :'(

פורסם

יענו מה שאתם אומרים זה לחסל את כל שכבת הנהגים הצעירים עד גיל 21 אחרי צבא ?

מעניין שבחורה יכולה בגיל 18 לנהוג בהאמר, FORD TURBO, דנה, אינטר ופרייטליינר אבל לקבל רישיון נהיגה על איזו בימבה ב45K? זה לא.

*אייקון של spanking*

פורסם

:lol:

:kopfpatsch:

אתה תמשיך לעשות ככה :kopfpatsch: ותמשיך לנסוע על מכוניות יפניות זבל שמנסות כל הזמן לחקות את הגרמניות

אתמול ראיתי תאונה קיה עם פיאט לפיאט לא קרה כלום הקיה כולו התקפל !

אני נוסע על פולסווגן פאסט שנת 2000 ואני מרוצה מכל רגע שיש לי את האוטו הזה פשוט מדהים אין על הגרמנים פשוט אין

נהגתי מהרצליה עד מטולה בלי עצירה ולא התעייפתי בכלל.

פורסם

יענו מה שאתם אומרים זה לחסל את כל שכבת הנהגים הצעירים עד גיל 21 אחרי צבא ?

מעניין שבחורה יכולה בגיל 18 לנהוג בהאמר, FORD TURBO, דנה, אינטר ופרייטליינר אבל לקבל רישיון נהיגה על איזו בימבה ב45K? זה לא.

*אייקון של spanking*

:goodposting:[br]פורסם בתאריך: 6.09.2009 בשעה 11:01:00

פורסם
אתמול ראיתי תאונה קיה עם פיאט לפיאט לא קרה כלום הקיה כולו התקפל !

אני נוסע על פולסווגן פאסט שנת 2000 ואני מרוצה מכל רגע שיש לי את האוטו הזה פשוט מדהים אין על הגרמנים פשוט אין

נהגתי מהרצליה עד מטולה בלי עצירה ולא התעייפתי בכלל.

ואיי אתה מחרטת מה קשור האוטו לעייפות

לי יש סוזוקי (נהנה ממנה כול רגע) אחלה של אוטו חסכוני בדלק(ידני :yelclap: )

ובחיים שלי שנסעתי מחיפה לבאר שבע וחזור לא היתי עייף אז בכלל קשר אוטו לעייפות

לגרמנים יש אחלה של מכוניות רק שהיפנית יותר טובות מבחינת חיסכון דלק ,אמינות של חלקים ואני יכול להמשיך לפרט לך אבל אין טעם

כי על טעם והריח אין מה להתווכך

בעניין הבחורה גם אני חושב שזה מוגזם לקנות לנהג חדש (ולא משנה עים היא בחורה או גבר) אוטו ב45K עדיף שתקנה אוטו ב 15K-25K: א- היא לא יודעת מה זה לנהוג על אוטו כשאין מורה שילחץ על הדוושה וזה יביא להרבה "תאונות"( כמו כניסה בחניה בקיר וחס וחלילה ליותר חמרות ) ותיקונם ילאה הרבה כסף חבל

ב- היא בטוח לא צריכה אוטו גדול כי עוד הפעם עניין החניה בעיקר וגם שליטה באוטו גדול לבד

שקודם תלמד לנהוג על אוטו יחסית זול וקטן ואחרי זה תעבור למוכניות גדולות כשיהיה לה יותר נסיון

פורסם

די כבר עם השוביניזם. בחורה יכולה לעשות כל מה שגבר עושה ברוב התחומים.

ביקשו הצעת רכב, לא פניני חוכמת חיים על מה יקרה לה כאשר היא תקבל את ההצעה.

למעשה הלוואי כל הנוהגים על רכבים היו בחורות. כמעט שאין בחורות על הנתיב השמאלי, הן כמעט שלא עוקפות וברוב הפעמים מצייתות לחוקי התעבורה.

גברים לעומת זאת כל הזמן יש להם אגו ולמרות שהם נהגים טובים (רובם לפחות) יש להם יותר "ביצים" להסתכן ולעשות תמרון פרוע וככה קורות תאונות.

ואני הרי לא מדבר בדר"כ בלי הוכחות. קרא:

http://www.nrg.co.il/online/54/ART1/865/724.html

פורסם

די כבר עם השוביניזם. בחורה יכולה לעשות כל מה שגבר עושה ברוב התחומים.

ביקשו הצעת רכב, לא פניני חוכמת חיים על מה יקרה לה כאשר היא תקבל את ההצעה.

לי באופן אישי, פחות מפריע שמדובר בבחורה. גם לנער בגיל 17, אני לא ממש בעד לקנות רכב משלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים