עבור לתוכן

איזו מכוניות עדיפה לנערה בת 17?

Featured Replies

פורסם

45K על ילדה בת 17 ?

אין לכם על מה לזרוק כסף ?

קנו לה רכב בסביבות ה10K וזהו

• תגובות 77
  • צפיות 8.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הפוקוס לא רעה... אבל עם תקציב כזה דווקא הייתי הולך על civic ..

אבל זה אחרי שהייתי נוהג שנה על איזה אוטו דפוק ולומד קצת יותר.. כי היא בטוח תעשה תאונות ועל תאונות משלמים ויקר..

פורסם

*ערכתי, לא משנה. אני רוצה אותה בעצמי שלא תקנה לי אותה חח

פורסם

אבל זה אחרי שהייתי נוהג שנה על איזה אוטו דפוק ולומד קצת יותר.. כי היא בטוח תעשה תאונות ועל תאונות משלמים ויקר..

גם נכון. אם ההורים שלה ממש טחונים - למה לא. אבל אם התקציב שלהם מוגבל, אני הייתי במקומם שוקל לקנות רכב "ניסוי" זול בהרבה.

אבל זה ממש לא ענייני...

פורסם
  • מחבר

טוב אנשים אני לא אבא שלה.

יש לה עוד אחות ושתיהן צריכות מכונית.

זה התקציב שהם הקצו והיא ביקשה את עזרתי, אני הצעתי על מכוניות קטנות (לא, לא הצעתי לה גטס ;D) יותר אבל היא רוצה משהו גדול, היא חושבת שהקטנות "מכוערות"

פורסם

זה התקציב שהם הקצו והיא ביקשה את עזרתי, אני הצעתי על מכוניות קטנות (לא, לא הצעתי לה גטס ;D) יותר אבל היא רוצה משהו גדול, היא חושבת שהקטנות "מכוערות"

נו כמה צפוי כמו כל ילדה בת 17 היא בטח הכי רוצה איזה גיפ
פורסם

תציע לה פיאט פונטו גראנדה. גדולה יותר מהגטס ודומותיה, חסכונית בדלק (גם בגרסת האוטומט), נוחה בטירוף, לא יקרה, ולא יקרה לתחזוקה.

בנוסף, זו מכונית שלא ממש טסה על הכביש, ככה שזה בטוח גם בשבילנו :smile1:

לא יודע איך הדגמים של 2003-2004 נראים, אבל ה 2007 ומעלה יפות, מאוד.

פורסם

שתיקנה דו"ג, ותחסוך לכולנו את הפקקים, זיהום האוויר, ומקומות החנייה ;D

פורסם

רק אני חושב שלתת למישהו בן 17 רכב פרטי זה כמו לתת לו אקדח טעון לידיים? ועוד לילדה בת 17 שאני מניח שרק עכשיו הוציאה רישיון.

גם אם להורים שלה יש 30 ווילות בקיסריה לא נראה לי מצדיק את זה.

קודם כל שתסע על המכונית של ההורים תתרגל קצת לתנועה לכבישים ואז שיקנו לה אוטו.

וג'יפ היא רוצה רק בשביל פוזה, למה היא צריכה ג'יפ?

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין מה הבעיה שלכם.

מה ההבדל אם היא תסע על האוטו של ההורים או על האוטו שלה? ואם האוטו של ההורים היה זמין היא הייתה משתמשת בו (יש דבר כזה שנקרא "הורים עובדים",חפשו את זה בגוגל)

דווקא אם אתה קונה לילד שלך אוטו אתה יכול לבקש ממנו להשתתף בהוצאות של דלק, וטיפולים במקרה שהוא דופק את האמא של השאסי, כשזה האוטו של אמא אפשר לקרוע לו את הצורה.

כאילו שאם ההורים שלכם היו מציעים לכם אוטו הייתם מסרבים.

פורסם

דורון, כשהורים קונים לילד שלו רכב ב50K אני בספק מאוד אם הם עצמם לא יכסו את כל ההוצאות למיניהן.

פורסם

דווקא הפוקוס זה אופציה מאוד טובה למחיר.

אם יש פוביה ממכוניות אירופאיות "ישנות" אז אפשר הונדה סיוויק.

אבל הכי טוב בשבילה יהיה דייהטסו סיריון (כן כן לא לצחוק) משנתון מתקדם יותר.

אוטו מאוד אמין, מאוד חסכוני וקל מאוד לנהיגה (פקטור חשוב לנהגים חדשים, כל מי שראה ילדה מחנה לנד קרוזר לתוך עמוד חשמל יודע).

בתקציב הזה אני הייתי לוקח את הסיריון, חרף העובדה הידועה שמכוניות קטנות "מכוערות".

פורסם

הסריון זה אחד הדברים המוזרים שישבתי בהם בחיים שלי

פורסם

אני לא משתף פעולה עם טרוריסטים.

חזק ביותר! xD

פורסם

That's what she said!

ולנושא - סיריון. קטנה, קומפקטית וחסכונית. ג'יפ זה בזבוז כסף, מקום ונזק אטומי להכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים