פורסם 2003 בספטמבר 222 שנים שלום. אני יודע שהמשחק NFS5 ממש ישן אך נהניתי ממנו בעבר ורציתי לשחק בו שוב.יש לי WINDOWS XP, כרטיס מסך GF4 MX440 ומעבד XP1700+.המשחק מגיע למסך הפתיחה ונתקע. אז עשיתי COMPATIBILITY ל-WIN98 והצלחתי להכנס למשחק עצמו,אך הוא כמעט לא זז !!! גם בטפריטים וגם בתוך המשחק !!!מה עלי לעשות כדי לפתור את הבעייה (חוץ מלהתקין WIN98) ?מישהו נתקל בזה כבר?אולי הבעייה היא משהו אחר?המפרט המלא שלי בקישור בצד ימין.תודה לכל העוזרים.
פורסם 2003 בספטמבר 422 שנים גם לי יש את הבעיה הזאת ואני רוצה לציין שהמשחק לא תוכנן לXP ' והוא יפעל לך חלק ב WIN 98.אם אתה לא רוצה שחק NFSHP6 הרבה יותר יפה וטוב.לגבי NFS5 אני לא חושב שאתה יכול לעשות משהו :-\
פורסם 2003 בספטמבר 422 שנים נראה לי שכן... הרי אין עוד NFS5 אבל רציתי להגיד משהו , אני עם AXP 2000 וWINXP PRO והמשחק עובד מצויין! (יש לי אותו על דיסק) לא יודע מה איתכם אבל גם אני מאוד אהבתי את המשחק הזה ואצלי הוא פועל בסדר גמור
פורסם 2003 בספטמבר 522 שנים מחבר גם אני עם WIN XP PRO ועם AXP1700 אך המשחק איטי מאוד. המשחק הולך "חלק", כלומר אין קפיצות ואיבוד של פריימים אך פשוט איטי נורא.
פורסם 2003 בספטמבר 822 שנים הקטנתי למחצית ממה שיש לי עכשיו וזה עדיין לא עזרזה אפילו עושה לי low on virtual Memmoryככל הנראה המשחק הזה תופס מלאן תלפים (סלנג) זכרון וירטואלי..
פורסם 2003 בספטמבר 822 שנים כמה זה מחצית ממה שיש לך ?תן לווינדוז לקבוע לבד כמה לשים, זה הכי טוב ברוב המקרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.