פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים אני (בתקווה) מתכוון לקנות שילוש (מעבד, לוח אם וזכרונות) + ספק בארה"ב בעוד כשבועייםואני מעוניין להמלצה ללוח אם שכדאי לקנותאין לי ממש תקציב להגיד, מה גם שאני אקנה בארה"ב (מאחר שזול יותר שם) אז אין לזה הרבה משמעותבעקרון אני מעוניין בלוח למעבד AMD (כנראה X3 710, אבל לא סגור על זה עדיין)עם כרטיס מסך סביר מובנה (הכוונה זה להוסיף כרטיס מסך בעתיד)אין לי ממש דרישות מעבר לכך אני חושב, לא מתוכנן OC על המערכתאם יש צורך בעוד פרטים, רק תגידותודה...
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים לום אם מבוסס 785G מגיעה עם HD4200 ובחלק מהלוחות ACC - מה שיתן אפשרות לפתיחת הליבה הרביעית
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים מחבר יש המלצה ללוחות ספציפיים?אגב,בנוגע ל- ddr2 vs ddr3, מה פסק הדין?יש טעם לקנות ddr3 (בהתחשב במחירים שלהם ביחס ל-ddr2)
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים יש המלצה ללוחות ספציפיים?מאיזה חנות את את רוצה את ההמלצה?אתה צריך לוח אם עם מספר רב של חריצי הרחבה, uATX, או לא משנה?מה התקציב?בנוגע ל- ddr2 vs ddr3, מה פסק הדין?לדעתי, אין טעם בלהשקיעה ב - DDR3:1. זיכרונות DDR2 לא הולכים להיעלם בקרוב2. חוץ למחשבים מאוד חזקים (core i7) ושימושים ספציפים (כמו VM, עריכה מקצועית, 3D) אין לזיכרונות DDR3 יתרון ביצועים על פני DDR2
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים "שימושים ספציפים (כמו VM, עריכה מקצועית, 3D) אין לזיכרונות DDR3 יתרון ביצועים על פני DDR2 "גם בשימושים האלו אין יתרון ל-DDR3.
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים מחבר אין משמעות לחנות ספציפית, מכיוון שכמו שאמרתי, אני מתכוון לקנות בארה"ב את הלוחאני לא צריך לוח קטן במיוחד או משהו כזה, ATX יהיה בסדר גמורבנוגע לחריצי הרחבה, בעתיד אני מתכוון להוסיף כרטיס מסךמעבר לכך, אין לי ממש צורך בחריצי הרחבה, אולי 1 או 2 לעתיד,אבל אין צורך ביותר מכך.והתקציב, אינו ממש קבוע או סופי, ומאחר שאני קונה בארה"ב אין לזה הרבה משמעות לפי המחירים בארץ.אני מחפש המלצות ללוח אם שיספק את הדרישות שאמרתי, ולא יותר מכךמקסימום אני יכול לקבל המלצות למספר לוחות אם בטווחי מחירים שונים ואני כבר אחליט מה אני מעדיףעל סמך ההבדלים בין הלוחות
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים לום אם מבוסס 785G מגיעה עם HD4200 ובחלק מהלוחות ACC - מה שיתן אפשרות לפתיחת הליבה הרביעית אז קח לוח כזה ^ הכי זול שתמצא עם SB710 או SB750 יעשה את העבודה.
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים מחבר מה בנוגע ללוחות עם NVIDIA GeForce 8200 בגשר הצפוני?מה עדיף? ועד כמה ההבדל גדול ביניהם?
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים מחבר הבנתיאוקיי, אם ככה אני כמעט סגור על ה-GIGABYTE GA-MA785GM-US2Hhttp://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128394אומנם הוא micro ATX ואני לא מחפש להכניס אותו למארז קטן במיוחד,אבל מכיוון שאין לי צורך בכרטיסי הרחבה (אולי כרטיס LAN אחד) אז אין לי בעיה עם זהיש למישהו התנגדויות / הצעות נוספות?וכמובן,תודה רבה לכל מי שעזר
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים מחבר כן, זה מה שאני חשבתי...אוקיי, אז כנראה שאני הולך עליומה שכן,שמתי לב שהוא צריך איזה חיבור של 8 פינים מהספק כוח, בנוסף ל-24 פיניםלפי האתר של המוצר:# 1 x 24-pin ATX main power connector# 1 x 8-pin ATX 12V power connector מה זה בדיוק המחבר הזה? ואיזה ספק כוח יש לו חיבור כזה? (או לחילופין, האם אפשר לקנות מתאם לחיבור הזה?)
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים 4 פינים אינם חובה, זה במידה וספק הכח שלך "תומך" בזה בשביל לשפר את המתח שניתן למעבד. זה הכל.
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים כןאגב אתה יכול לקחת גם את ה-M4A785D-M PRO של Asus שזול יותר והחיסרון היחיד הנראה לעין הוא שאין לו חיבור Firewire400 מאחור. ל-GA-MA785GM-US2H יש חיבור אחד שכזה מאחור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.