פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים היי יש לי מחשב נייד של ASUS דגם 4 ג'יגה..רציתי לחבר אותו למסך בעזרת יציאת הVGAהבעיה היא שהמסך של הנייד שבוראיך אני מגדיר שהו ישדר ישירות לויג'אי בימקום למסך שלוכי הוא מתתחיל לעלות אני רואה את הבוט מתחיל ואחרי זה מסך שחור..מה עושים?יש איזה הגדרה בביוס או משהו שניתן לעשות ?
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים מחבר אני כבר ינסה ויגיד אם זה עובדועוד שאלה..האים מקלדת ועכבר יואסבי יעבדו איתו ?והאים גם אותם צריך להגדיר בביוס?עריכה:על האף 5 רשום LCD ויש ציור של מסך אז ניראה לי לשזה התכוונתלחצתי עליו וזה לא עוזר..המסך נשאר שחור ..והמקלדת זה האורגינלית שלו והיא בטוח עובדת ..
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים מחבר כן הבעיה שהלוח מפורק מהמחשב והכל פועל בחוץ לאא המעטפתאיך המחשב יודע אם הוא פתוח או דלוק?צריך לבדוק את זהאולי יש שני חיבורים שצריך לקצר ..מה אני עושה איך פותרים את זה?
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים על האף 5 רשום LCD ויש ציור של מסך אז ניראה לי לשזה התכוונת לא,אני התכוונתי Fn+F8
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים מחבר אז לי יש את הדגם 4 ג'יגה 701 סורףובו הכפתור הF5בכל מקרה הצלחתי..והוא מעומד מעולה למחשב קטנטן יכול להיות מוד נחמד מאודאחותי צריכה מחשב ואין לה מקום בחדר וגם משעמם לי ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.