עבור לתוכן

דרכים להפטרות מהיצור המגעיל ביותר בעולם (ואני לא מדבר על מיקי בוגנים)-המקק

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון מופיע לי מקק בבית כל לילה, ואני כבר לא יודע מה לעשות! שלשום, בזמן שהייתי על המחשב, אחד מהם נגע לי ברגל :puke:

בקיצור אני מעוניין לדעת על איזה טמפרטורה להפעיל את המזגן כדי שיתחבאו מתחת לספות ולמיטות מאשר שיתרוצצו בכל מקום.. מה הטמפרטורה הכי לא נוחה להם? בין 18 ל 30 מעלות, אני מעדיף לסבול מקור/חום מאשר שהם יתחילו לגעת לי ברגלים! :nixweiss:

תודה רבה..

• תגובות 62
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני לא מומחה גדול למקקים, אבל ממה שאני כן יודע, הם יצורים הרבה יותר עמידים מאיתנו מבחינת חום/קור/קרינה/להסתובב ימים בלי ראש...

אם להיות יותר מעמיקים אז מצאתי מאמר (כן, מישהו בדק את זה...) מתברר שב-39 מעלות צלסיוס ואילך רוב המקקים מתים, והם בעיקר לא אוהבים אוויר יבש (אבל זה יותר מורכב, הכל תלוי בזן של המקק)

http://jeb.biologists.org/cgi/reprint/13/1/28.pdf

פורסם

אתה יודע,יש מקצוע שלם שמוגדש לבעיה שלך

פורסם

ריסוס מאד מציק להם.

פורסם

אתה יודע,יש מקצוע שלם שמוגדש לבעיה שלך

אם את מדברת עליי, אז ניסיתי אבל הפסיכיאטר התייאש :smile1:

אבל אם התכוונת למדביר, אז לדעתי זה באמת יעזור לו...

פורסם

ריסוס מאד מציק להם.

או מגפיים צבאיות.

פורסם

אומרים שלמעוך אותם זה לא רעיון טוב. הביצים שלהם מתפזרות ונולדים עוד מקקים.

פורסם
  • מחבר

יש לי ריסוס בבית, הבעיה היא שהם מתים רק אחרי איזה 8 שעות.. למה לעזעזל ה' ברא את החיה החסרת תועלת הזאת :nixweiss::pissed: :pissed:

טוב למה לי סתם להוציא עצבים, אני הולך לישון. :sleep:

פורסם

כן יש בה תועלת,אתה זה שלא בוחר להשתמש בה P:

פורסם
  • מחבר

מה, לאכול ולקבל מלא סידן וויטמינים, ותוך כדי להתפלל שהבקטרייה מתה בבישול? לא תודה.

לילה טוב..

פורסם

כן יש בה תועלת,אתה זה שלא בוחר להשתמש בה P:

המקק יכול ללכת במקומי לבסיס ביום ראשון? אם כן תוכלי בבקשה ללמד אותי איך מאמנים אותו?

פורסם

יש לי ריסוס בבית, הבעיה היא שהם מתים רק אחרי איזה 8 שעות..

לפני זמן קצר חיפשתי פה את התרסיס המושלם. מסתבר, שכל התכשירים של סנו לא עושים עבודה טובה כי הם הורגים בריסוס ישיר רק לאחר תקופה של שעה ובינתיים אתה והג'וק משחקים מקבילית המוחות ביחד.

רק המכשיר הזה של RAID יעיל מיידית. הוא משחרר חומר הפוגע המערכת העצבים שלהם ואז הופ ליעה ולטיסה מהקומה החמישית/צלילה לתוך האסלה כמו ז'ול וורן. יתרון נוסף של הרייד, הוא שהריח שלו נסבל לעומת זה של הסנו שגורם לך להתנהג כג'וק ולזוז בתזזיתיות בתוך הבית והזדהות עם מקקסקי.

הנה התרסיס שקניתי לעצמי , איתו אני נותן באן למקק הסורר:

261eu15.png

פורסם

כפי הידוע, אנחנו נחנקים מהתרסיסים בעוד הג'וק צוחק לנו בפרצוף, או שלפעמים נדמה לנו שהוא מת ופתאום הוא נעלם.

להלן השיטה האולטימטיבית להריגת ג'וקים, וכמו שאר התגליות הגדולות בתולדות האנושות, גם אותה גיליתי במקרה.

ראיתם ג'וק באיזו פינה, תניחו לו שלא יבהל, הרתיחו מעט מים ושפכו על הג'וק מלמעלה. לא להתקרב אליו כדי שלא יבהל ויברח, אם הוא על הרצפה, שפכו את המים מגובה של מטר.

לא צריך להטביע אותו! מספיקה טיפה של מים רותחים שפוגעת בו, והוא מחזיר את נשמתו לבורא.

אפשר להמתין שהמים יתייבשו, ואז לסלק את הגופה.

פורסם

"אמא תרתיחי קומקום, יש ג'וק בחדר" מה השלב הבא ?

872.jpg

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחח

מעקב ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים