עבור לתוכן

חוות דעת על חיבור lcd 32 למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני מעוניין לקנות lcd 32 לחדר שלי.....

המטרה של הטלויזיה היא להיות טלויזיה אבל אמרתי אם יש אפשרות לחבר למחשב למה לא..

אבל שמעתי בכמה מקומות שלא רואים ממש טוב בטלויזיות גדולות בעיקר בגלישה באינטרנט....

עכשיו אני רוצה לקבל דעות שלכם על גילשה באינטרנט משחקים וסרטים במחשב.....

מרחק צפייה כ 70 סמ

מתוכננן טלויזית hd-r

פורסם

זה מן הסתם תלוי בטלויזיה.

אבל ברוב טלוויזיות HD-R היום יראו את המחשב מצויין, במיוחד במרחק צפיה של 70 ס"מ אז אני לא יודע למה נתנו לך חוות דעת כזו.

אני יכול להעיד אישית שבטלוויזיה שלי (R81B, של סמסונג - 32") רואים ממש ממש מצויין בחיבור DVI TO HDMI למחשב.

בערך חצי מהזמן התצוגה של המחשב שלי על הטלוויזיה (או פרושה על המסך והטלוויזיה ביחד).

אין שום בעיה עם גלישה \ אופיס \ כל שאר צרכי הצגת טקסט ותמונות.

סרטים (720P) נראים מעולה.

מן הסתם סרטים באיכות ירודה יותר נראים לא משהו - אבל נראים יותר טוב אם מרחק הצפיה גדול יותר.

לגבי משחקים אני לא יכול להעיד אישית כי אני לא ממש גיימר, מעט המשחקים ששיחקתי על ה TV נראו אחלה.

פורסם

70 ס"מ? תוך חצי שנה אתה יכול להיפרד מהעיניים שלך.

אני עושה את זה ממרחק 2.5 מטר בערך, לגלישה ארוכה וקריאה של הרבה טקסט אני עובר למחשב הנייד, אבל לגלישה בכלליות זה בסדר.

סה"כ, שווה אם אתה משחק המון משחקים ורואה הרבה מאוד סרטים וסדרות, אם לא- לא ממש כדאי.

אני עם סאמסונג 32A330, לשחק משחקים על טלויזית LCD כיף פי 10 מעל מסך מחשב (שוב, רק אם מרחק הצפיה שלך גדול), הרזולוציה לא גבוהה במיוחד ואפשר להעלות את ההגדרות למקסימום+פילטרים גם עם כרטיס מסך לא הכי חזק.

משפר פלאים את חווית המשחק, לדעתי.

-ברגע שאתה עובר לטלויזית LCD, אל תחשוב אפילו בצחוק לראות סרט/סדרה ברזולוציה של פחות מ 704X396, וכמובן רצוי יותר.

פורסם
  • מחבר

טוב בוא נגיד שקצת הגזמתי שבעים סמ עכשיו מדדתי יש לי קתת יותר ממטר הפרש מהקיר כמובן שאני הולך לתלות אותה על הקיר....

כעיקרון אני לא רואה הרבה סרטים או משהו כזה אבל אני גולש המון ומשחק המון זה רוב הימוש שלי במחשב לפי מה שהבנתי זה שווה מאוד....

עכשיו יש לי עוד שאלה יהיה לי כדאי להשאיר את המסך שלי 2253 של סמסונג בנוסף לטלויזיה כמסך משני...?

והאם זה מוריד בביצועים במשחקים כאשר שני מסכים מחוברים לכרטיס מסך אחד..?

פורסם

כעיקרון אני לא רואה הרבה סרטים או משהו כזה אבל אני גולש המון ומשחק המון זה רוב הימוש שלי במחשב לפי מה שהבנתי זה שווה מאוד....

טלוויזיה גדולה ברזולוציה נמוכה כמסך ראשי של מחשב כשסרטים הם לא מטרה עיקרית, וגלישה באינטרנט כן? רעיון מפגר למדי.

עכשיו יש לי עוד שאלה יהיה לי כדאי להשאיר את המסך שלי 2253 של סמסונג בנוסף לטלויזיה כמסך משני...?

אם כבר - כדאי להשתמש בו כמסך ראשי, ובטלוויזיה באותם מקרים נדירים שבהם אתה רוצה לראות סרטים.

והאם זה מוריד בביצועים במשחקים כאשר שני מסכים מחוברים לכרטיס מסך אחד..?

לא.

פורסם
  • מחבר

אבל אם אני לא ישתמש בטלויזיה כמסך ראשי המשחקים יפעלו לי על המסך 22 שיש לי כרגע וזאת הבעיה שאני משחק הרבה משחקים וגולש באינטרנט...

את הדפדפן אני יכול להעביר למסך 22 אבל לא תיהיה אפשרות להעביר משחקים לטלויזיה אם היא לא תיהיה כמסך ראשי

פורסם

לדעתי צריכה להיות אפשרות להגדיר שיישומי מסך מלא (משחקים) ירוצו על המסך המשני, אבל בכל מקרה זה לא משנה מה טכנית מוגדר כראשי ומה כמשני. הכוונה שלי הייתה שאת רוב העבודה השוטפת של המחשב אני ממליץ בחום להריץ על מסך ה-22".

בכל מקרה, כשמרחק הישיבה הוא לא גדול, בכלל לא בטוח שעדיף לשחק על הטלוויזיה מאשר על מסך המחשב, במיוחד שיש לו רזולוציה גבוהה משמעותית ואתה יכול לראות הכל יותר חד ומפורט (בכפוף לביצועי כרטיס המסך שלך, כמובן).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים