פורסם 2009 בספטמבר 416 שנים מה דעתכם על המפרט הבא?ASUSדגם מכונה F82Qמעבד Intel Core 2 Duo T6400מהירות 2.0GHz/800MHzזיכרון מטמון 2MB 2 Cacheזיכרוןנפח(2048MB (800MHZקיבולת זיכרון מקסימלית 4GBאיחסוןגודל דיסק 250GBמהירות דיסק 5400rpmכונניםCDRW/DVD ComboNoDVD/RWYesמסךסוג WXGA Built In-Camera 1.3M Pixelsגודל "14 (1366x768 ) תקשורתמודם 56K לאכרטיס רשת 10/100/1000MbpsBluetooth No Wireless 802.11b/g Yesיציאות8in1 Card Reader YesMicrophone/Headphone Jack YesHDMI YesUSB 3XUSB 2.0RJ-45 YesIEEE 1394 FireWire NoVGA YesFingerprint reader Noמערכת הפעלהמערכת הפעלה Windows Vista Businessאחריות ושירותמשך האחריות שנתיים משקל: 2.4 ק"גhttp://www.ypc.co.il/product.asp?ProductID=691. מה זה אומר שאין מודם 56K?2. מה זה אומר שאין פיירוויר?3. האם המחשב שווה את המחיר שלו?תוןדה על עזרתכם
פורסם 2009 בספטמבר 416 שנים מהם השימושים?1. מה זה אומר שאין מודם 56K?שאתה לא יכול להתחבר לאינטרנט ב-Dial Up. קשה להאמן שזה יחסר לך.2.. מה זה אומר שאין פיירוויר? זה אומר שלא תוכל לחבר למחשב התקנים שמצריכים חיבור מסוג זה.
פורסם 2009 בספטמבר 416 שנים מחבר שימושים ביתיים לחלוטין. רצוי שתהיה ניידות, יכולת הריץ כמה תוכנות בו-זמנית (אופיס, פיירפוקס, מסמכי PDF וכו')ובאופן כללי, מה דעתכם על המפרט? על אסוס? האם המחשב הזה מתחמם? מעבד חזק? שווה את המחיר?ובקשר לשאלות הקודמות שלי:1. ואם נגיד יהיה לי אינטרנט דרך בזק או הוט?2. איזה דברים יכולים לרוש פיירוויר?תודה
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים שימושים ביתיים לחלוטין. רצוי שתהיה ניידות, יכולת הריץ כמה תוכנות בו-זמנית (אופיס, פיירפוקס, מסמכי PDF וכו')ובאופן כללי, מה דעתכם על המפרט? על אסוס? האם המחשב הזה מתחמם? מעבד חזק? שווה את המחיר?ובקשר לשאלות הקודמות שלי:1. ואם נגיד יהיה לי אינטרנט דרך בזק או הוט?2. איזה דברים יכולים לרוש פיירוויר?תודהחיבור 56K נראה כמו חיבור רגיל של טלפון למחשב.נדיר מאוד לראות מישהו שמשתמש בזה. לכן, 99.9% שגם אם היה לך את זה, לא היית משתמש בזה. פשוט כי זה ישן.יש כוננים חיצוניים שמתחברים גם דרך FireWire (בנוסף ל-USB2).שוב, אם אתה לא יודע מה זה, סביר להניח שאין לך התקן שדורש את החיבור הזה.חפש בגוגל תמונות של שני החיבורים הללו, סביר להניח שזה יעזור לך להבין אם אתה צריך אותם או לא.
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים מחבר הבנתי.אתם ממליצים לי ללכת על הלפטופ הזה? יש לכם המלצות אחרות?אני מחפשת לפטופ שהמחיר שלו יהיה סביב ה-4 אלף, שימושים ביתיים רגילים, רצוי ניידות.
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים אני הייתי מסתכלת על מחשבים קטנים יותר אם מטרתך היא ניידות. לדוגמא ה-Vostro 1320 של דל ב-13.3".
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים מחבר המטרה היא לא ניידות, זה לא מחשב שייצא מהבית כל יום, במקרה הטוב פעם בשבועיים.אני לא יכולה לעבוד עם מסכים קטנים, גם 14.1 נראה לי קטן מידי.אם היה 15.4/15.6 במשקל נורמלי הייתי קונה בלי לחשוב.ולגבי דל - אני לא אוהבת את החברה. מעולם לא שמעתי מאף אחד על נייד שאשכרה החזיק 3-4 שנים כמו הTHINKPAD של IBM נגיד (שמחזיק גם 5-6 שנים).
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים המטרה היא לא ניידות, זה לא מחשב שייצא מהבית כל יום, במקרה הטוב פעם בשבועיים. כתבת "רצוי ניידות". מזה הבנתי שניידות היא רצוייה ולגבי דל - אני לא אוהבת את החברה. מעולם לא שמעתי מאף אחד על נייד שאשכרה החזיק 3-4 שנים כמו הTHINKPAD של IBM נגיד (שמחזיק גם 5-6 שנים). אין בזה שום אמת לדעתי, הניידים של דל לא שונים מאלו של חברות אחרות ואין טעם להשוות את כל החברה בכל מקרה. ספציפית במקרה הזה מקבלים 5 שנות אחריות שזה משהו שלא קיים בשום מקום אחר ויותר בטחון מזה קשה למצוא. בוודאי ש-Thinkpads מחזיקים יותר זמן מרוב הניידים, מדובר בניידים עסקיים (מלבד לדגם או שניים). אם את רוצה להשוות אותם לאלו של חברות אחרות צריך להשוות את הדגמים העסקיים של כל חברה. בכל מקרה, דגמים עסקיים, כולל רוב ה-thinkpads, לא קרובים להתאים לתקציב שלך ולכן העמידות שלהם לא רלוונטית. אם את רוצה Thinkpad את יכולה להסתכל על ה-SL400. זה לא מחשב עסקי אלא חצי עסקי אבל האיכות לא רעה. החסרון הוא אחריות לשנה בלבד. סה"כ ה-F8 בסדר גמור ומגיע עם אחריות לשנתיים שזה לא רע. אם הוא מוצא חן בעינייך לכי עליו.
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים מחבר הSL400 של לנובו מצא חן הרבה יותר מהASUS ללא ספק.תודה רבה על העזרה בכל אופן!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.