עבור לתוכן

צריך חוות דעת על המפרט ב3800 ככה..

Featured Replies

פורסם

אין להם TRAY באתר...(אני מזמין מהאינטרנט ונראה לי שאני אלך לחנות באותו יום שהוא יהיה מוכן כי החנות לא אצלי בעיר)

בכל מקרה ניתן לו לעבוד קצת ככה ואם זה יהווה בעיה אני אקנה לו מאוורר טוב ככה...

עוד משהו? הכרטיס מסך הזה מחברה קצת לא מוכרת אבל הוא נראה לי סבבה מישהו מכיר? אומרים שהוא לא עושה הרבה רעש למרות שיש לו שני מאווררים ולגבי ביצועים אני לא מודאג זה GTX 260...

האמת שאני עדיין מודאג מהמארז נראה לי שהthermaltake soprano rs101 יותר טוב או אפילו ה M5... יש לכם המלצות כלשהן? אני לא ממש רוצה את האנטק הזה...

אפשר אולי את ה M5 עם מאוורר של זלמן 120MM מה אתם אומרים? גם שקט גם מאוורר טוב וגם מארז יחסית מאוורר...

האנטק מארז טוב, אבל אם בכל זאת לא בא לך עליו יש את

Cooler Master Centurion 590 שמעולה!

פורסם
  • מחבר

הוא גם לא משהו המארזים האלה אטומים בצדדים שימו לב שהצד שמול הלוח אם(צד שמאל) יש לו חלון קטן מאוד או איזה פתח אווררור עם מאוורר אופציונלי ובצד השני או ממש פתח קטן או כלום...

הם בכולם רשת מקדימה וכלום מאחורה ומהצדדים ואז המחשב מתחמם נתקע והמאווררים רצים מהר ועושים רעש...

אבל במארזים כמו ה thermaltake M5 יש רשת מקדימה ופתחי אוורור בשני הצדדים(גם מאחורי הלוח אם ויש לו אפילו מקום לדחוף שם מאוורר של 70MM איפה שלא משיגים אחד כזה)...

פורסם

הוא גם לא משהו המארזים האלה אטומים בצדדים שימו לב שהצד שמול הלוח אם(צד שמאל) יש לו חלון קטן מאוד או איזה פתח אווררור עם מאוורר אופציונלי ובצד השני או ממש פתח קטן או כלום...

הם בכולם רשת מקדימה וכלום מאחורה ומהצדדים ואז המחשב מתחמם נתקע והמאווררים רצים מהר ועושים רעש...

אבל במארזים כמו ה thermaltake M5 יש רשת מקדימה ופתחי אוורור בשני הצדדים(גם מאחורי הלוח אם ויש לו אפילו מקום לדחוף שם מאוורר של 70MM איפה שלא משיגים אחד כזה)...

תגיד אתה נורמאלי?

ל CM 590 מקדימה יש רשת מאווררת מלאה + מאוורר 120mm עם אפשרות לשדרג ל 140mm

בצד שמאל יש 2 חורים למאווררים בגודל עד 140mm

מאחורה יש מאוורר 120mm עם אפשרות ל 140mm ועוד מלא חורים לאוורר

מלמעלה יש 2 חורים למאווררים בגודל עד 140mm

ובצד ימין יש חור קטן למאוורר נוסף

סה"כ 2 מאווררים, עם אפשרות לעוד 5 (אפילו 6 עם קומבינה קטנה) יותר מאוורר מזה ב 350 ש"ח לא תמצא!

פורסם
  • מחבר

יש לו בבנצ'מארקס השוואת טמפ' ל standard atx chassis שזה איזשהו מארז זבל כלשהו וההבדלים בטמפ' הם כמעט כלום, אין פילטר לאבק בספר כוח המאוור שלו מתחבר ישירות לספק ולא ללוח אם(מאוורר ללא בקרה = רעש מיותר וזה גם מתנהג קצת כמו שואב אבק) קולרמאסטר זה חוסר באיכות יחסית לת'רמלטייק...

נראה לי אני אלך על ה M5 אם יש למישהו עוד רעיונות אתם מוזמנים להציע...

פורסם

הנה ההמלצה שלי

מעבד:

[..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ₪1199

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L ₪406

זיכרון:

[..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBHK ₪320

כרטיס מסך:

[..] POWER COLOR HD4870 512MB GDDR3 - RETAIL ₪783

מארז:

[..] COOLERMASTER CENTURION 590 (BLACK) RC-590-KKN1-GP w/o PSU ₪342

ספק כוח:

[..] SEASONIC 500W : SS-500ET ₪352

קרור למעבד:

[..] ARCTIC-COOLING FREEZER EXTREME - זמין במלאי ₪167

דיסק קשיח:

[..] WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS ₪345

מחיר סופי: ₪3914

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

יצא עם חריגה אבל אפשר לשנמך את הכרטיס מסך לזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=4499

וגם להוריד את הקירור למעבד ...

חוץ מזה לוח טוב (אין שום צורך בלוח מפוצץ וזכרונות 1066 שלא תרגיש בשום הבדל בביצועים) , ספק חזק , מארז ממולץ ,קירור עוצמתי ל OC , דיסק 640 כרטיס מסך 4870 ...

נראה לי שאיכות הבניה של ה M5 נופלת מזו של ה CM , בכל מקרה אתה יכול לשקול את אנטק 300 , או CM 590 ...

פורסם

יש לו בבנצ'מארקס השוואת טמפ' ל standard atx chassis שזה איזשהו מארז זבל כלשהו וההבדלים בטמפ' הם כמעט כלום, אין פילטר לאבק בספר כוח המאוור שלו מתחבר ישירות לספק ולא ללוח אם(מאוורר ללא בקרה = רעש מיותר וזה גם מתנהג קצת כמו שואב אבק) קולרמאסטר זה חוסר באיכות יחסית לת'רמלטייק...

נראה לי אני אלך על ה M5 אם יש למישהו עוד רעיונות אתם מוזמנים להציע...

חוסר באיכות? אתה ממש לא יודע על מה אתה מדבר..

אתה חושב שאתה מבין גדול אבל למעשה אתה לא וסתם מתווכח

כנס לפורום מארזים ותפתח תרד חדש בנושא CM 590 VS Thermaltek M5

תראה מה אחרים יגידו לך..

פורסם
  • מחבר

אנשים גם יגידו שכוכב נולד זה תוכנית ברמה... מה שאתה לא יודע זה שאני קצת יותר מבין בזה ממה שאתה חושב אני מתעסק עם מחשבים ביום יום שלי המון ואני יודע מה אני מחפש וזה איכות ושקט... הסיבה שאני פונה אליכם זה כי אני פחות מכיר את השוק של המארזים בארץ ויותר מחשבי מותג יש לי דל במשרד שלא שומעים גם אם אתה נכנס ב 2 בלילה למשרד ויצאו פעמים כאלה בעבר... מה שכן הבחנתי בו זה שהמארזים שרצים חזק יחסית בארץ הם זבל, אין צנרת קירור באף אחד ורובם אטומים וזה בגלל שהשוק בארץ מלא באנשים שלא מבינים. בחו"ל אפשר להביא מחשבי מותג מטורפים במחירים האלה כנסו לדל או hp... מחשבי מותג לא הולכים בארץ יכול להיות כי חנויות כמו אייבורי מציעות חצאי מפרט איכותי(מעבד מטורף עם כרטיסי מסך זבל ולוח אם זבל ודברים בסגנון...) ונותנים מחיר נמוך אנשים מתלהבים וקונים זבל... מה שכן חנויות כמו אייבורי וזד(עם ספקי כוח עלומי שם ובלי דגמים של לוחות אם ברוב המודעות...)אפילו שהן מביאות מארזים גרועים וג'נריים הם יותר טובים ומאווררים מהקולרמאסטר ודומיו כי כל המארז הוא רשת... קיצור אנשים התרבות קניית מחשב בארץ מנוהלת על ידי ילדים קטנים שמקשיבים למוכרים נוכלים ומתלהבים משטויות ובגלל זה זה נראה ככה...

פורסם

http://www.techpowerup.com/reviews/CoolerMaster/Centurion_590/7.html

http://www.cpu3d.com/review/4431-6/coolermaster-centurion-590-chassis/verdict-and-conclusion.html

אם אתה לא מבין עדיף שלא תגיב , עוד מעט תגיד שמארזים גנריים הם ליגה עולמית :kopfpatsch:

יש יחסים של שקט / קירור , המאווררים שמגיעים עם ה 590 הם שקטים אבל זה כמובן מארז ששם דגש יותר על קירור , מארזים יותר שקטים של דל או IBM כמובן יותר שקטים אבל אלו לא מחשבי גיימינג אלא מחשבים יותר בכיוון של עבודה משרדית / תעשייתיים ...

איכותי בניה - חומרים עמידים , לזאת הייתה הכוונה , חוץ מזה אם אתה בטוח שאתה צודק אז למה לי בכלל לנסות לשכנע אותך ...

חוץ מזה לא מצאתי שום ביקורות נורמלית על המיקרו עם האורות שאתה קורא לו M5 ...

פורסם

מה שכן חנויות כמו אייבורי וזד(עם ספקי כוח עלומי שם ובלי דגמים של לוחות אם ברוב המודעות...)אפילו שהן מביאות מארזים גרועים וג'נריים הם יותר טובים ומאווררים מהקולרמאסטר ודומיו כי כל המארז הוא רשת... קיצור אנשים התרבות קניית מחשב בארץ מנוהלת על ידי ילדים קטנים שמקשיבים למוכרים נוכלים ומתלהבים משטויות ובגלל זה זה נראה ככה...

חחחחח מההודעות היותר מטומטמות שיצא לי לראות פה.. Speechless.. :nixweiss:

עזבו תנו לו לקנות את ה M5 תהנה אחי, רק שלא תחזור לבכות פה אחר כך שהטמפ' במארז שלך מגיעה ל 80C ועושה רעש של סובארו ג'אסטי 92

ודרך אגב מי היום קונה (חוץ מלמשרדים של חברות או ניידים) מחשבי מותג??

איפה פה הכיף של בחירת חלקים??

פורסם
  • מחבר

מי קונה מחשבי מותג? אנשים שמבינים קצת יותר מהתרבות צריכה הגרועה הזאת... איפה הכיף בלבחור? איזה בחירה יש לך? רוב המוצרים פה הם זבל תסרוק את השוק בארה"ב ותראה אצלם חנות כמו אייבורי הייתה מחזיקה בול 10 דקות... ואתה אומר שאני לא מבין וקראת לי מטומטם? אני יכול ללמד אותך חמוד אני תיקנתי מחשבים בתקופה שעוד היה וינדוס 3.11 ובpb ‎‏ ‏שהיה לפני זה אם אתה מכיר בכלל... אתה לא מדמיין כמה נסיון יש לי בתחום גם בתכנות גם בגרפיקה ברשתות ובעוד מליון עבודות כאלה האחרות שעשיתי... והמארזים הג'נריים הם לא ליגה עולמית אבל אלו של אייבורי לוקחים את הקולרמאסטר מהסיבה הפשוטה שהם לגמרי רשת(אלה השחורים אדומים) לא מדהימים אבל יותר טובים בהחלט... וההבדל בין הm5‎ ‎‏ ‏למארז שהצעתם לי הוא כלום חוץ מהמחיר ושניהם זבל אבל אם עושים חישוב קטן אפשר להוסיף לm5 מאווררים נורמלים בהפרש ולקבל אופציה טובה יותר של מארז... תחשבו על זה... אני לא בא להתווכח אני בא להתייעץ המחשב הזה הורכב כשכל רכיב נבחר בקפידה ותוך חשיבה מרובה וקריאה של ביקורות מאתרים אמינים כמו tom‎'‎s ‎hardware ‎‏...

פורסם

מי קונה מחשבי מותג? אנשים שמבינים קצת יותר מהתרבות צריכה הגרועה הזאת... איפה הכיף בלבחור? איזה בחירה יש לך? רוב המוצרים פה הם זבל תסרוק את השוק בארה"ב ותראה אצלם חנות כמו אייבורי הייתה מחזיקה בול 10 דקות... ואתה אומר שאני לא מבין וקראת לי מטומטם? אני יכול ללמד אותך חמוד אני תיקנתי מחשבים בתקופה שעוד היה וינדוס 3.11 ובpb ‎‏ ‏שהיה לפני זה אם אתה מכיר בכלל... אתה לא מדמיין כמה נסיון יש לי בתחום גם בתכנות גם בגרפיקה ברשתות ובעוד מליון עבודות כאלה האחרות שעשיתי... והמארזים הג'נריים הם לא ליגה עולמית אבל אלו של אייבורי לוקחים את הקולרמאסטר מהסיבה הפשוטה שהם לגמרי רשת(אלה השחורים אדומים) לא מדהימים אבל יותר טובים בהחלט... וההבדל בין הm5‎ ‎‏ ‏למארז שהצעתם לי הוא כלום חוץ מהמחיר ושניהם זבל אבל אם עושים חישוב קטן אפשר להוסיף לm5 מאווררים נורמלים בהפרש ולקבל אופציה טובה יותר של מארז... תחשבו על זה... אני לא בא להתווכח אני בא להתייעץ המחשב הזה הורכב כשכל רכיב נבחר בקפידה ותוך חשיבה מרובה וקריאה של ביקורות מאתרים אמינים כמו tom‎'‎s ‎hardware ‎‏...

מי קונה באייבורי?!?! רק אנשים שלא מבינים בשיט ורוצים מחשב בזול! המבחר של אייבורי עלוב, מוצרים זבל.. ומי שבאמת מבין ויודע מה הוא רוצה בחיים לא יקנה משם.. אולי לקנות מחשב מהם ב 1000-1200 ש"ח לסבתא שצריכה רק אינטרנט ודברים כאלו, אבל מי שבאמת יודע מה הוא רוצה במחשב שלו לא מתקרב לאייבורי!

תיקנת מחשבים עוד שהיה 3.11.. וואו.. גבר.. ללחוץ לך את היד?

אולי גם קו המחשבה שלך נשאר בשנות ה 90 כמו ה 3.11...

ואחי לחבר מדפסת למחשב זה לא ממש נסיון בתחום.. אם היה לך באמת נסיון (כמו להרכיב/לתקן/למכור מחשבים כמו רובנו פה) בחיים לא היית מזכיר אפילו שמארזים ג'נרים יותר טובים מ CM.. נראה לי אתה כמו ילד קטן מתלהב כי בטרמלטק יש חלון שקוף בצד ואתה חושב שהוא יותר טוב..

ועוד פעם הזכרת את תרבות הצריכה פה? היא נראת על הפנים נכון כי יש אנשים כמוך.. שחושבים שהם מבינים ולא מוכנים לקבל דעה אחרת מאף אחד..

דרך אגב אתה קונה Intel כי "אינטללל הכייי טוביםםםם אחשליייייי, איאמדי סתם חלשיםםםםםם"

נכון? ;)

פורסם
  • מחבר

קודם כל אתה גורר את זה לאיזשהו סוג של וויכוח טעון בעצבים זה לא הכיוון בכלל... אני לא אומר שמארזים ג'נריים זה טוב להפך זה זבל! אבל אלה השחורים של אייבורי טובים יחסית לזבל הסיני שדוחפים עד לאנשים כמו כל הריידמקס האלה או איך שלא קוראים לשטות הזאת...תנסה אותם פעם ותראה שיחסית לזבל סיני השקיעו מחשבה קצת... ולמכור מחשבים זה לא נסיון באמת זה ידע תאורטי בעיקר את הידע האמיתי רוכשים בעבודה מול המחשב בגרפיקה או בתכנות... ולא קו המחשבה שלי לא בשנות ה90 הוא קצת התקדם עם השנים(פה ושם) ואני קונה אינטל כי זה מוצר איכותי וידוע בזה שהוא איכותי וגם זה מוצר שהוא מוכר... אני לא מזלזל בכלל בamd‏ ‏המעבדים שלהם מספקים תשובה מצויינת למי שמחפש מחשב למשחקים בזול יחסית והם נותנים את הפיתרון הזה... כל הכבוד להם... בשורה התחתונה גם הcm‏ וגם הthermaltake‏ ‏כמו שאמרתי זבל זול פשוט אם שניהם לא משהו עדיף ללכת על הזול ולשדרג מאווררים... ככה נראה לי לפחות...יכול להיות שאני אקצץ במשהו ואקנה איזה ג'יגהבייט יש להם מארזים מצויינים אבל עוד לא סגור... בכל מקרה אל תפגעו אתם נראים לי כועסים כולכם כאילו פגעתי בכם שאמרתי שהמארז הזה גרוע...

פורסם

קודם כל אתה גורר את זה לאיזשהו סוג של וויכוח טעון בעצבים זה לא הכיוון בכלל... אני לא אומר שמארזים ג'נריים זה טוב להפך זה זבל! אבל אלה השחורים של אייבורי טובים יחסית לזבל הסיני שדוחפים עד לאנשים כמו כל הריידמקס האלה או איך שלא קוראים לשטות הזאת...תנסה אותם פעם ותראה שיחסית לזבל סיני השקיעו מחשבה קצת... ולמכור מחשבים זה לא נסיון באמת זה ידע תאורטי בעיקר את הידע האמיתי רוכשים בעבודה מול המחשב בגרפיקה או בתכנות... ולא קו המחשבה שלי לא בשנות ה90 הוא קצת התקדם עם השנים(פה ושם) ואני קונה אינטל כי זה מוצר איכותי וידוע בזה שהוא איכותי וגם זה מוצר שהוא מוכר... אני לא מזלזל בכלל בamd‏ ‏המעבדים שלהם מספקים תשובה מצויינת למי שמחפש מחשב למשחקים בזול יחסית והם נותנים את הפיתרון הזה... כל הכבוד להם... בשורה התחתונה גם הcm‏ וגם הthermaltake‏ ‏כמו שאמרתי זבל זול פשוט אם שניהם לא משהו עדיף ללכת על הזול ולשדרג מאווררים... ככה נראה לי לפחות...יכול להיות שאני אקצץ במשהו ואקנה איזה ג'יגהבייט יש להם מארזים מצויינים אבל עוד לא סגור... בכל מקרה אל תפגעו אתם נראים לי כועסים כולכם כאילו פגעתי בכם שאמרתי שהמארז הזה גרוע...

איזה בדיוק ידע ונסיון אתה "רוכש" בזה שאתה מתעסק בגרפיקה במחשב? תסביר בבקשה מעניין אותי לדעת..

ותכנות? אז אתה יודע לתכנת קצת ב Cpp או ג'אווה או וואטאבר ואתה מבין בערך איך מעבדים (ואני בספק - זכרונות) עובדים, אוקיי, מזה קשור לנושא?

אני ממש לא נפגעתי ממך חח אל תכנס לסרט

אנחנו בפורום פשוט "אוהבים" אנשים שחושבים שהם הכי מבינים, וכל מה שתגיד להם לא ישפיע על הדעה שלהם כי הם כל כך משוכנעים שהם הכי מבינים

בשביל מה פתחת בכלל את הדיון הזה אם אתה נעול על ה M5 ולא מוכן לקבל דעה נוספת?

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני מת לקבל דעה... זה שאני לא זורם עם כל דעה לא אומר שאני לא רוצה לקבל דעה... האופציה של לשדרג מארז זבל היא משהו שאני לא רוצה לעשות אבל אין עוד אופציות נורמליות באופק ותפסיקו להגיד שאני חושב שאני יודע הכל כי אני לא כזה... ואיזה ידע מקבלים מגרפיקה תתפלא זה המקום שנראה האחרון ללמוד ממנו אבל יש בו המון ללמוד... תנסה לעצב מודל על מחשב ישן תנסה את אותו מודל בכל מיני שיטות מידול ותראה כמה הבדל במהירות של הרנדר בין שיטה לשיטה לאט לאט אתה לומד מה נותן לך יותר יכולת ומה פחות...רק דבר אחד אל תסכימו איתי מתקבל על הדעת אבל אל תפגינו את הזלזול הזה זה התנהגות ילדותית ומגעילה... חשבתי שתעזרו כמו שעזרו לי עם שאר המפרט כי שם היה עם מי להתייעץ וקיבלתי דברים הגיוניים מהרגע שעברנו למארז אני מקבל תגובות זוועה, ואף אחד מכם לא מכיר אותי אבל אתם מפגינים זלזול כאילו לא יודע מה... אני לא גאון על אבל אני יודע הרבה דברים שאולי אתם לא מכירים יכול להיות שאני טועה גם... תפתחו את הראש קצת אתם מקובעים על המארזים הסינים האלה.... אה באחת התגובות אמרתם שהתלהבתי מהחלון בm5 אז סתם ככה תכננתי על זה שבלי החלון אני שונא חלונות הם תורמים לכלום אני רוצה אוורור לא אורות ולא שום שטות בסגנון זה סתם מצועצע...

פורסם

אחרי כל טחינת המוח הזאת למה פשוט לא תיקח ANTEC 300 ?

אחלה מארז עם המון ביקורות טובות , והרבה אופציה להוספת מאווררים , בשורה התחתונה , בחיים לא הייתי קונה שום זבל גינרי למחשב שלי , בייחוד אחרי שהבנתי עד כמה המארז הוא חלק חשוב ובילתי נפרד לפעילות התקינה של המחשב (חלקים מתחממים , חלקים מתים , לא נוסחא מסובכת) ...

אם אתה בדעה ספקנית למדי , יש גם מארזים לא גינריים בטווח של 200-250 ש"ח שיעלו טיפה יותר מהחרטא שמוכרים איבורי / קי אס פי ועולים בכל מידה עליהם ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים