עבור לתוכן

מחשב לחבר ב2K למשחקים כבדים כמה שניתן, בלי OC.

Featured Replies

פורסם

theone89 כרטיס המסך במפרט שלך נותן תמורה נוראה לכסף ולצרכים. השילוב לא יוצא משתלם.

לגבי:

Intel G31 תומכת רק ב-4GB של מרחב-כתובות זיכרון, המשמעות היא שלעולם (גם במעה"פ 64bit) לא ניתן יהיה להשתמש ביותר מכ-3.2GB~ (לאחר קיזוז מרחב כתובות-הזיכרון המוקצה לשימוש ההתקנים ההשונים במערכת).

ולעומתה, Intel G41 תומכת ב-עד 8GB, כך שכאשר מותקן במערכת זיכרון-ראשי בנפח 4GB, למשל, ניתן יהיה להשתמש בכולו (באמצעות מעה"פ 64bit) - כיוון שמרחב כתובות-הזיכרון המוקצה לשימוש ההתקנים ההשונים במערכת ימופה לסוף מרחב-הכתובות האפשרי (וכך לא יגזול גישה לחלק מנפח הזיכרון הפיזי).

כמו שכבר כתבתי, זה לא רלבנטי, כי ההפרשים הנובעים בביצועים לא קריטיים בהתחשב במערכת, וכן WIN64 עדיין לא זוכה לקנה מידה של פופלריות שמצדיק רכישת לוח יקר יותר. כמו כן, זה לא נכון, G31 + 4GB + WIN64 משתמש ב4GB של זיכרון. אין שום הגבלה של מרחב כתובות.

פורסם

זה לא נכון, G31 + 4GB + WIN64 משתמש ב4GB של זיכרון. אין שום הגבלה של מרחב כתובות.

yz101, אין לך מושג על מה אתה מדבר - וגם לפיכך מן הראוי שתגלה מעט יותר כבוד כלפי מי ששב ומראה בד"כ שיש לו מושג טוב לפחות קצת יותר מאשר לך.

פורסם

אני יודע שאני חורג פה מנושא הדיון, למרות שאני לא עושה את זה בדרך כלל.

אבל hw_joe מה שאתה שב ומראה בדרך כלל זה:

1. שאתה חסר תרבות דיון.

2. שאתה שחצן ובעל גישה מגעילה.

אני לא הפגנתי חוסר כבוד, אני נקטתי בגישה שונה.

ומה שאני ניסיתי להסביר, זה שמגבלת הזיכרון לא רלבנטית. בגלל התקציב המוגבל, הדבר האחרון שצריך לקבל ייחוס הוא היכולת של המחשב הזה לקבל או לא לקבל 4GB של זיכרון ומעלה כדי לתמוך ביותר זיכרון עבור WIN64 שפותח הת'רד מעולם לא ציין שבכוונתו להשתמש בה. כך שבין אם אני צודק ובין אם טעיתי, זה לא משנה כלל.

פורסם

1. תכנון מעבר לטווח המיידי הוא בד"כ דבר רצוי - גם בתחום המחשבים. הגיוני הכלכלי טוען שעדיף לשלם בהווה קצת יותר, כדי לשלם פחות בעתיד (ולעיתים הרבה פחות - הארכת משך הזמן בין שדרוג לשדרוג עשויה להיות שווה לא מעט כסף).

2. הפוסל במומו פוסל : אפילו לא טרחת לנסות להראות שטענתי איננה נכונה (אע"פ שעניין זה, במקרה, נדון פה בהרחבה בעבר - והובאו גם אסמכתאות לדבריי)... אלא ישר פנית לתקוף - "אין שום הגבלה של מרחב הכתובות"... בלי לנסות לבדוק, או לאמת, או לברר את העניין לאשורו. כך שאין לך מה לבוא בטענות אלא אל עצמך.

פורסם

אין שום טעם לקחת G41 אם לא מדובר בלוח ספציפי שנותן 4 סלוטים לזיכרון.

למען האמת, לרוב השימושים אין גם טעם בעוד 2 סלוטים מהסיבה הפשוטה ש-4GB הם דיי והותר לרוב האוכלוסיה.

וזה לא ממש "3.2GB~". אני יודע מה זה ~ אבל זה לא נכון כי לרוב הזיהוי גבוה מכך ואז הנפח נראה שונה לגמרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים