עבור לתוכן

אתר YAD2 אתר לא טוב

Featured Replies

פורסם

אז ככה מה שגיליתי שכל עוד מפרסמים פריט אחד בלבד אין בעיה (חוץ מהבעיה עצמה שפריט אחד בלבד בקושי יזכה לאיזושהי התייחסות)

מה שניסיתי לעשות זה לפרסם מספר פריטים שיש לי למכירה אבל ברגע שמפרסמים חמישה ואפילו שלושה פריטים באותו אזור כל הפוסטים שלך נמחקים ונכנסים לסטטוס של "מוקד לקוחות עסקיים"

התקשרתי לשם ומה שקורה זה שהם רוצה כסף והרבה כסף 450 שקל לחודש או 3300 שקל לשנה בשביל סלוט אחד בלבד או 3 סלוטים 3 פריטים שזה מגוחך

שורה תחתונה אתר יד2 לא בא במטרה להעצים את הבן אדם עצמו שרוצה למכור פריטים ביד2

ובעצם מה שיד2 באמת מתרכזים לשים עליו את הפוקוס הוא למצוא אנשים שרוצים למכור יותר מפריט אחד ולנסות לגרום להם לשלם על הפרסום

בנוסף לזאת האתר לוקה בצורה משמעותי בעיצוב שלו ובאפשרויות

ואני ממליץ גם להתקשר לשירות לקוחות יש להם שיר המתנה מטופש שזה הורס

אני רוצה לציין את האתר WINWIN שהוא אתר הרבה יותר ראוי ומשובח ששם האתר בנוי ככה שהוא מעודד אנשים לפרסם כמה שיותר פריטים

ואפילו יש רשימת מובילים של האנשים בעלי הפריטים הרבים ביותר העומדים למכירה

מה שיש שם זה גם כן שם משתמש לכל אחד אחרי ההרשמה דבר שבכלל אין בYAD2

אין שם משתמש ואין שום דרך למצוא את כל הפרסומים מאותו הבן אדם או בכלל אפשרויות בסיסיות שהיית מצפה להם

הסיבה היחידה שהאתר YAD2 מצליח זה בעקבות הפרסום הממושך לאורך תקופה ארוכה וישראלים שלא מכירים אופציות אחרות ולוקחים את מה שנותנים להם

אפילו אם זה גרוע מקווה שהאתר WINWIN ודומים לו יתחזקו בזמן ש YAD2 יחלש בצורה טבעית הראוייה לו

פורסם

מה הבעיה לפתוח 30 חשבונות?

פורסם
  • מחבר

שאתה מפרסם פריט מסויים אתה שם מספר טלפון שאנשים יוכלו להתקשר אלייך

תשיג 30 מספרי טלפון ואולי זה אפשרי

אבל זה אנשים אמיתיים יושבים ומסננים את המודעות בצורה שרירותית אז זה הכל תלוי במזל אפילו אם תשים 3 מודעות על כל חשבון עדיין זה תלוי במזל שלך ואם בן אדם יתחשק לו למחוק לך את החשבון

וגם את המספר טלפון שפרסמת איתו ואחרי זה לא תוכל לפרסם איתו שוב

זה לא שפירסמתי שם טריליון מודעות אגב

כולה חמישה

חשבתי שהאתר בא בתור במה לאנשים לפרסם אבל מסתבר שהמניע העיקרי זה דרכים של יד2 לעשות כסף

אפילו מבן אדם שמפרסם כמות זעומה של מוצרים

פורסם

האמת שחנויות וירטואליות בד"כ גובות עמלה..

אבל לגבות דמי פירסום גבוהים כ"כ זה הזוי.

חשבתי אולי שתנסה לקמבן אותם איכשהו עם סידור כלשהו בטלפון (לדוגמא במקום 050 לרשום 0-50 או 05-0 וכו..)

אבל אם מדובר בסינון אנושי חבל על הזמן..

ד"א הבנתי שוואלה רכשו אותם,אולי זה מה שהוביל ל"שינוי"..

פורסם

גם לי בעבר הייתה אותה בעיה והצלחתי למצוא לה פיתרון.

דבר רשאון שאתה צריך להבין זה שברגע שנכנסת למצב "עוסק" הip שלך נשמר אצלהם והמספר טלפון.

מה שאני עשיתי זה פרסמתי ממחשב של חבר מספר מודעות פקטיביות , לא צריך להשקיע 5 מילים יספיקו וכמובן שתזין מספר טלפון פקטיבי,

וכשהגעתי הבייתה הייתי משנה את הפרטים כולל את מספר הטלפון.

ודרך אגב משתמש נכנס לסטטוס כזה לא בגלל 5 מודעות אלה אחרי שהוא פרסם הרבה מוצרים , אני משער שבערך מעל 20 -30.

פורסם
  • מחבר

גם חשבתי על הדרך הזו

אבל בכל מקרה צריך להקפיץ מודעות ונצטרך להזהר שלא יופיע חס וחלילה יותר מידי מודעות ביחד בעמוד הראשי שיותר מידי זה כל מספר מעל 3

אגב באתר WINWIN פרסמתי 54 מודעות בבת אחת כולם קיימות ורצות ולא רק זה בנוסף לכולם יש את כתובת האתר שלי עלייהם

וגם הוספתי תווית TAGS ולכל שעון עם כתובת האתר והתוצאה הסופית שרואים בתיבת תוויות פופולריות את הכתובת אתר שלי

ובנוסף לזה אני מופיע ברשימה של המשתמשים עם הפריטים הרבים ביותר והשם משתמש הוא כתובת האתר שלי

הכל בא לטובת הבן אדם בדיוק ההפך מיד2

פורסם

אין בעיה עם הקפצת המודעות, אתה צריך להבין שכל מודעה נצפית על ידי צוות האתר פעם אחת והיא ברגע פרסומה לאחר מכן אף אחד לא בודק את המודעות.

גם אצלי הרושם היה דומה , כשהנציגים של האתר בטלפון היו מאוד לא נחמדים ודיברו ביחס מזלזל כאילו אני חייב להם משהו.

פורסם
  • מחבר

נקטתי בפעולות שציינת

נראה איך ילך

באמת אתר בעייתי

תודה תודה

פורסם

אני רוצה להבין לאיזה בן אדם פשוט שהוא לא סוחר (קונה בזול ומוכר ביוקר) יש סיבה להחזיק 54 פריטים למכירה ?

אתה מוכר אוסף פוגים נדיר במיוחד ושמת כל פוג בהודעה נפרדת ?

פורסם
  • מחבר

שורה תחתונה - יד2 לא טוב ליהודים

פורסם

אני רוצה להבין לאיזה בן אדם פשוט שהוא לא סוחר (קונה בזול ומוכר ביוקר) יש סיבה להחזיק 54 פריטים למכירה ?

אתה מוכר אוסף פוגים נדיר במיוחד ושמת כל פוג בהודעה נפרדת ?

:goodposting:

אם היו נותנים יד חופשית אז היית רואה יותר סוחרים מאנשים פרטיים אם זה טוב או לא זה כבר נושא פתוח לדיון

פורסם

קשקוש, אתה בכיין ומכל ההודעות שלך נוטף ריח חריף של השמצה + אינטרס אישי.

יד-2 הוא אתר מעולה, ועצם העובדה שהם מסננים סוחרים שמנסים להפוך אתר יד שניה לחנות הוירטואלית שלהם - זה רק יתרון. כל הכבוד להם.

אם ב-WIN WIN זה לא המצב, זה גרוע מאוד. זה אומר שקיים סיכוי מאוד גבוה שאחוז ניכר מהמודעות שם הן למעשה מודעות של סוחרים, ולא אנשים פרטיים.

גם ב-TradeZone אנחנו מזהים ומוחקים מודעות של סוחרים, אגב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים