פורסם 2009 בספטמבר 316 שנים אני חושב שהם צריכים להגדיר מחדש את הקשר ביניהםזה נשמע כמו הייבריד חולני בין זוג לידידים ליזיזים
פורסם 2009 בספטמבר 316 שנים טוב, עם זה אני מסכים. בהחלט נשמע שהיחס שלו לא בדיוק תורם למצב שלה..מה לעשות,לא בכל סיטואציה ולא לכל אחד מתאים לעשות את "הדבר הנכון" למען מישהו אחר. כלומר זו היא שצריכה לתפוס קצת שכל ולצאת מזה.[מצד שני קשה להבין שאדם שהיית מאוד קרוב אליו בעבר יהיה מוכן לחרבן על הרגשות שלך בשביל זיון נגיש.] טוב,אני אשתוק עכשיו כי אני הופכת את הדיון לשיחת-בנות X:
פורסם 2009 בספטמבר 416 שנים קח אותה לגן חיות כל המדינה הזאת - גן חיות אחד גדול! ושמישהו כאן יקום ויגיד שאני טועה, במיוחד לאור האירועים לאחרונה...
פורסם 2009 בספטמבר 416 שנים למה שלא תהיה ישיר ותגיד לה, תשמעי אני רוצה לרקוד על כל החתונות, וכשאני אומר לרקוד, זה עליך... וכשזה מתאים לי אני אצא עם אחרות.
פורסם 2009 בספטמבר 416 שנים מצד אחד אתה אומר "אין לי תוכניות לגביה ואתה לא רוצה לחזור אליה וכו'" ומצד שני אתה תקנה לה שמפניה וגבינות תכין לה אני יודע.. זה מנוגד רצח ??? אתה סתם תפגע בה
פורסם 2009 בספטמבר 416 שנים גבר תעשה לה טובה ותקנה לה ליום הולדת חבר חדש, שתשכח אותך.ותעשה לעצמך מתנה ליום הולדת שלה לך עם חברים לפוסיקאט או משהו, תירגע ובשבוע הבא חפש חדשה.כל המיקס הזה זה degredation קטסטרופלי.
פורסם 2009 בספטמבר 416 שנים לקחת לי את המילים מהפה ( תחזיר - חח ) (רציתי להגיד : קנה לה מנוי ל JDATE ? ) המתנה שאתה צריך להביא זו מתנה לא אישית וזו בעיה כי מכל מתנה היא יכולה לפרש דברים שאינך מתכוון אליהם , אבל למזלנו יש סיינפלד : אתה יכול לתת לה כסף מזומן - חח אתה יודע זה יכול להתאים על הרבה רמות ( במיוחד אם אתם ממשיכים ל*** - חחח ) המערכת יחסים הזו נשמעת "מוצלחת" ו"בריאה" במיוחד ...
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים קנה לה דילדו חמוד שתעשה איתו ביד,ואם אתה רוצה לחזור אליה ככה היא תרוץ אליך כבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.