עבור לתוכן

לוח אם לאוברקלוק ללא הגבלת תקציב E7200

Featured Replies

פורסם

צריך לוח אם לאוברקלוק ברמה גבוהה שלא יגביל אותי.. ושגם הלוח עצמו יהיה יחסית חדש ובין הטובים...

תקציב לא מוגבל.. פשוט תראו לי אופציות טובות

פורסם

DFI LANPARTY JR P45-T2RS

פורסם

לאיזה מעבד? תוסיף את זה לכותרת.

ואם אין תקציב אז תרשום גם שאין הגבלת תקציב.

פורסם
  • מחבר

e7200

ואם אפשר-קישור לכל לוח שאתם מביאים

פורסם

עם התקציב לא מוגבל ,אז אני ממליץ שתמכור את החוח הנוכחי ,ואת המעבד ותיקנה איזה לוח הכי זול לcore i7 ומעבד .

ועכשיו בירצינות ,בגדול לא הייתי קונה משהו מעבר לDFI LANPARTY dk P45-T2RS

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=712681

ועם אתה רוצה ממש לבזבז אז Asus P5Q Deluxe אוGA-EP45T-EXTREME (כמובן שהנל לא משתלמים כל כך שכבר עדיף לעבור למערכת core i7 או core i5 ,שכבר אפשר לראות את הלוחות באתר של גיגהבייט) .

פורסם
  • מחבר

הלוח שהצגתם לי הוא חדש יחסית? הוא לא יצטרך שדרוג בקרוב? אני רוצה לוח אם לטווח ארוך

פורסם

כל לוחות האם מבוססי p45 חדשים יחסית ,העיניין הוא שהפלטפורמה הזו הולכת להיזנח בקרוב מאוד (היום אם אני לא טועה זו ההשקה של הcore i5 ,שהולכת להחליף את ה775 ),ואתה תיתקע בלי יכולת שידרוג .

חוץ מיזה ,מה זה טווח ארוך ? שנה ? שנתיים ? שלוש ?

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר לחכות?טווח ארוך זה של כמה שנים טובות

פורסם

לחכות למה? אם יש לך כבר מעבד אז..

- תקנה לוח תואם

- תמכור את המעבד ותקנה משהו מבוסס AM3

- תחכה ללינפילד

פורסם
  • מחבר

מזה ללינפילד.. ומה זה AM3

פורסם

לינפילד = מעבדי Core i7 ו- Core i5 חדשים לתושבת חדשה LGA1156 שהשקתם תחל בעוד מספר ימים. אתה יכול לקרוא על כך בסטיקי.

AM3 = תושבת עכשווית למעבדי AMD המקבילים

פורסם
  • מחבר

אז אתם אומרים שכדאי לחכות לI5 ולכל הדברים החדשים שיוצאים? זה נשמע לי יותר טוב...

פורסם

לא אמרתי לחכות. העלתי 3 אפשרויות שעומדות בפניך.

לחכות למה? אם יש לך כבר מעבד אז..

- תקנה לוח תואם

- תמכור את המעבד ותקנה משהו מבוסס AM3

- תחכה ללינפילד

כמו באופציה השנייה, גם באופצייה השלישית אתה תמכור את המעבד. האופצייה השלישית לא תהיה זולה ומסתמן כי גם לא משתלמת בכלל, לכן אני נוטה להמליץ על האופצייה השנייה. אבל היי, יש לך אחלה מעבד אז אפילו אם הלוח שלך לא אוברקלוקר כזה טוב- תעשה כמה שאפשר (אם בכלל) וזהו. אם השימוש הוא משחקים אז תפרט למה אתה רוצה לשדרג כי המעבד שלך אמור להספיק.

פורסם

מסכים עם זה שמעלי... תעשה כמה שאפשר ותסתפק, תחכה חצי שנה בער ושתדרג לוח + מעבד שאז כבר המעבדים יהיו בעלי חצי שנה והמחירים יהיו בהתאם.

ככה גם תשקיע פחות גם תדע בוודאות האם זה יהיה משתלם כי לאנשים כבר יהיה ניסיון והבאנצ'ים יהיו מדויקים יותר ככה שהכל משתלם יותר, מה גם שתדע עם עדיף AM3 או I5 מבין?

המעבד הנ"ל יספיק לך גם לקצת יותר משנה ככה ש חצי שנה לא אמורה להוות לך בעיה להמתין.

עריכה : עם הלוח הנוכחי אני חושב שתיהיה מסוגל לבצע OC... (תקנו אותי עם אני טועה) ככה שיש לך אפשרות לעשות OC בינתיים (לא חייב OC מטורף)

ואני מניח שאתה לא גיימר אם יש לך 8600 ככה שבאמת זה יהיה מיותר ובזבזני לקנות עכשיו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים